Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 decemberi babák fórum

2011 decemberi babák (beszélgetés)

9929. Kisszsuzska83 (válaszként erre: 9927. - Kicsipetraa)
2011. szept. 5. 12:02

Nagyon egyformán gondolkodunk:)) Én is gondoltam még a két színre és középen elválasztva egy bordűrrel, de apa lebeszélt róla, mert nagyon pici a szoba és nem érvényesült volna a két szín. Végül is igaza van.

A fehér bababútor régi vágyam, főleg, hogy kislány lesz, így még jobban örülök neki.

2011. szept. 5. 12:01

Véletlenül nem tudtok valami jó helyet, esetleg webáruházat, ahol szép faldekorációt, falmatricákat lehet kapni? Valami virágosra, állatkásra gondoltam, a walt disneyes szériákat nem szeretném.

Csak ha már így vásárlásról van szó :)

Hát igen, végülis már nem olyan sok van hátra decemberig ;) De ne izguljatok csajok, egyrészt még korai, másrészt meg tudjuk csinálni, mert erre lettünk "kitalálva"! Ha pedig valami probléma lenne, akkor szerencsére segítenek az orvosok, szóval gondoljatok inkább a szuszogó kis csomagocskára, akikért végigcsináljuk!!

9927. kicsipetraa (válaszként erre: 9925. - Kisszsuzska83)
2011. szept. 5. 12:00
Húú biztosan nem lehet könnyű úgy, hogy az előző szülés nehéz volt. Hát hallod ha tesóm nem tudna ilyen jól festeni akkor nekem is egyszínű lenne, max annyit gondoltunk mi, hogy két színű lesz lenn sötétebb, fenn világosabb és a kettő között ilyen bordűr csík lett volna ami babás :)!!! De mivel ilyen jó szekrényt találtunk nem lesz csak egy színű és néhány festett figura rajta :)!!!
2011. szept. 5. 11:59

Hú lányok, tényleg sok minden van még hátra. Én most olyat nem veszek, ami nem létszükség, ezért a pihenőszék, kenguru most kimarad. Talán majd valakitől kapunk karácsonyra:))

Most a babamérlegeket nézegetem. Ti vesztek majd?

9925. Kisszsuzska83 (válaszként erre: 9917. - Kicsipetraa)
2011. szept. 5. 11:56

Igen, valóban sok minden van még hátra. Írogatom össze, hogy miket kell még megvenni. A több dolgot mi is október végére és novemberre hagyjuk. A bútort is csak azért vettük meg mert most le volt akciózva. Pelenkázó szekrény már nem is volt, de hátha lesz még.

Én is gondolkodtam azon, hogy festetek a falra, de itt Németországban nem találtam olyat, aki készít falrafestét, tehát maradunk simán egy színnél.

A szüléstől én is nagyon félek, teljesen kikészülök, ha rágondolok. Főleg, mert a fiamnál a szülés nagyon nehéz volt. Nem bírnám ki még egyszer. Nem tudom mi lesz. De majd csak túl leszek rajta.

2011. szept. 5. 11:51
Ezek tényleg nagyon jól néznek ki. Nekünk a pihenőszékkel mázlink van. Tesóm nekünk adja az övékét, még szinte vadi új és pont olyan amilyen szerettem volna, barna és bézs színű :)!!! Ja és nagyon hasznos, ő is imádta a kisfiával.
9923. Bebike85 (válaszként erre: 9921. - Kate001)
2011. szept. 5. 11:37
Szia! Szép nagy pocid van :)
9922. Zebra25
2011. szept. 5. 11:36

sziasztok Csajok

Látom mindenki vásárolgat:) Beindulhat mostmár:)

Nagyon szép dolgokat vettetek. Ügyesek vagytok.

Mindenki jól van?

Sába már rég beszéltünk nagyon.

Ritusom merre lehet??????????????????

9921. Kate001
2011. szept. 5. 11:25

Sziasztok Csajok!

Gaju, Bebike, Aamer, gratulálok az ultrahanghoz! Hihetetlen nagyok már a babák! A képek is szuperek!

Kicsipetra! NAgyon tuti a járgány, és a szobabútor is nagyon tetszik. :)

Nemsokára használatba is vehetik a Babák a cuccokat!

Mi nem veszünk semmi ilyesmit még, kiságyunk van, bár fűzöm Apát, hogy vegyünk másikat, mert ez már ősrégi. A szobáját pedig csak tavasszal csináljuk, majd akkor kap bútort a Hercegnőm! Addig velünk lesz a szobánkban.

9920. Bebike85 (válaszként erre: 9919. - Kicsipetraa)
2011. szept. 5. 11:24

Tegnap este visszagondoltam, hogy milyen izgatott voltam, amikor vártam, hogy vajon megjön a mensim vagy sikerölt a baba. :)

Olyan jó érzés, hogy van bennem egy pici lény és milyen jó lesz, amikor már nem bennem lesz, hanem mellettem :)

Igen, nehéz lesz az elején, főleg nekünk van egy kutyusunk is, akit szintén nem szabad elhanyagolni, ugyan ugy le kell vinni sétálni. Főleg, ha apa külföldön lesz... De megoldom majd azt is :)

9919. kicsipetraa (válaszként erre: 9918. - Bebike85)
2011. szept. 5. 11:14
Igen olyan hihetetlen, hogy nemsokára itt lesznek velünk. És állandóan gondolkodom, vajon kire fog jobban hasonlítani, vajon mit örököl majd tőlem és mit az apukájától :)!!!Jajj már nagyon kíváncsi vagyok és félek is egyben. Marha nehéz lesz az eleje tudom, de egy év múlva ilyenkor már lesz egy 9 hónapos kisfiam :):):)!!!
9918. Bebike85 (válaszként erre: 9917. - Kicsipetraa)
2011. szept. 5. 11:07

Szerencsés vagy, hogy a nővéred ilyen ügyes! :) Egyedi babaszoba lesz, és biztos nagyon szép!

Én is egyre többet gondolok a szülésre, hogy milyen lesz, minden rendben lesz-e és hogy milyen lesz először a kezemben tartani Larát :)

9917. kicsipetraa (válaszként erre: 9914. - Kisszsuzska83)
2011. szept. 5. 10:47

Tényleg nagyon szép lesz a szoba :)!!! nagyon szép ez a fehér bútor.

Jajj már olyan jó ezeket a dolgokat tervezgetni :)!!! Még nekünk is sok minden van hátra. Még ki kell festeni a szobát, mivel a nővérem csodaszépen rajzol, fest stb, ezért nekünk ő fogja a falra festeni a babás dolgokat :)!!! Még nem tudom milyen lesz, de szeretné valami egyszerűt. Arra gondoltam, hogy veszünk majd sötétítőt és annak a mintái lesznek a falon is, de csak néhány mert nem szeretem a zsúfoltságot :)!!!Aztán nekünk ezeken a dolgokon kívül amiket most megrendeltem még semmi nincs meg. De még várni is akarok, minimum októberig. Úgyhogy lesz mit csinálni ebben a kis időben ami még maradt :)!!!

Húú amúgy ti nem izgultok már a szülés miatt, én egyre többet gondolok rá, és félek tőle egy kicsit...na jó nem is kicsit.

9916. Kisszsuzska83 (válaszként erre: 9915. - Sába 79)
2011. szept. 5. 10:33
Köszönöm, de még csak félig van kész. Még szeretnénk kifesteni, szeretnék új bordűrcsíkot, függönyt, szőnyeget és egy szép csillárt. Persze még van időnk.
9915. Sába 79 (válaszként erre: 9914. - Kisszsuzska83)
2011. szept. 5. 10:31
Tyűűűűűű Nórinak is szép szobája lesz ám! :D
2011. szept. 5. 10:29

Sziasztok!

Hogy vagytok? Látom már mindenki a babakocsin és a bababútorokon gondolkodik. Nagyon szép babakocsikat néztetek ki.

kicsipetraa: nagyon szép a bababútor és az ágynemű is. Anno én is néztem már. Nekem is nagyon tetszik.

Képzeljétek hétvégén megvettük a kiságyat és a szekrényt. Tettem fel képeket róla.

Szép napot mindenkinek!

2011. szept. 5. 10:14
Köszönöm Bébike, olyan aranyosak vagytok :):):)!!!
2011. szept. 5. 10:14
Na megbabonáztalak titeket is ezzel az oldallal :)!!! Marha jó színekben vannak tényleg. Én azért mertem megrendelni, mert tesómnak ugyanez van. Most 1.5 éves a kisfia és nagyon-nagyon jó babakocsi. Mindenben szuper, legalábbis nekeünk. Ő már gyakorló anyuka van egy 6 éves lánuk is. Így nagyon sokat jelent nekem az ő véleménye. És azt mondta ettől jobb babakocsit nem is vehetett volna. Az övéké világos zöld és fekete, de olyan most nincs. Szóval én is csak ezért mertem megrendelni. De amúgy tök jó ha ti le tudtok menni. Azért másabb élőben. Ha tényleg lementek majd nézd már meg a kéket is, hogy tényleg olyan szép e a színe mint a képen :)!!!
9911. Bebike85
2011. szept. 5. 10:13
Szia! Húúú, ez nagyon tuti. A kocsi is, a bútor főleg az ágynemű. Nagyon tetszik! :)
2011. szept. 5. 09:54
Júúj, a Lime-virág színű is írtó jól néz ki (mondjuk elég csajos), miért nem ilyet vettünk? :)
9909. Sába 79
2011. szept. 5. 09:54

Na tök jó fejek! Felhívtam őket, mondták hogy szept. 15.-ig van akciójuk, de 10.-éig zárva vannak! Apukája azt mondta lemehetünk (tőlünk csak 100 km-re van

Én nem merem úgy megrendelni, hogy nem rángattam meg. Pedig baromi jól néz ki tényleg.

9908. kicsipetraa (válaszként erre: 9905. - Sába 79)
2011. szept. 5. 09:24
Köszi csajok. Van boltjuk is. Én a webáruházon keresztül rendeltem mert Bonyhádon van a bolt én úgy tudom. Nagyon jó cuccok vannak, nézz szét itt is. Mi még nem vettük volna meg ezeket, de ilyen jó áron sehol nem találtam ilyen felszereltségűt, ráadásul a színei is nagyon bejön. Csak azért rendeltük meg mert ez az akció csak szept. 15-ig van. Így olcsóbban megússzuk. És persze rettenetesen tetszik nekünk is minden :):):)!!!
9907. Sába 79 (válaszként erre: 9899. - B46d5f3a55)
2011. szept. 5. 09:23

Igen, naaaaaagyon kifogtuk az időt! szuper volt a víz is jó volt! :D Lesült a pocakom picit! :D

Még tegnap is starndolutni, igaz, már medencében miután hazajöttünk! :D

9906. Sába 79 (válaszként erre: 9900. - Kéknefelejcs79)
2011. szept. 5. 09:22
Igen az is jó, csak tudod attól félek kicsit, meg szépnek szép, csak decemberben néhány olyan helyen told végig itt vidéken ahol nem takarítják az utakat, vagy latyakos, és akár milyen szép, az csak egyszer piszkosodik el, többé nem tudod használni! Jó nekünk az a zöld! :D Tiétek is céééééép zöld! :D Jó kis nyugtató szín!
9905. Sába 79
2011. szept. 5. 09:19

Nagyon szuper cuccok! Állati jó a járgányotok is! És milyen jó áron vannak! Nem is ismertem ezt az oldalt, lehet még én is körülnézek rajta!

Ez csak webáruház, vagy valahol meg lehet rángatni a cuccokat???????

2011. szept. 5. 09:11

Jó reggelt Mindenkinek!

Úgy látom lassan terelődik a hangsúly a vásárlásokra ;)

Kicsipetraa, ez a babakocsi SZUPER! És még árban is jó! A bútort is megnéztem, az is klassz lesz :)

Ma délután jön egyébként valami hidegfront, állítólag egy picit nő a görcskészség ilyenkor, Kismamik vigyázzatok magatokra, ma semmi megerőltető dolog! Na jó, holnap sem! :D

(ez magamra is vonatkozik, mert kezdek felbátorodni és mindenféle házimunkát és ház körüli tevékenységet űzni...)

9903. Zebra25
2011. szept. 5. 08:50

sziasztok Kismamik

hogy vagytok?

2011. szept. 5. 08:27

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás, jól vagyunk, Villőm nagyon kis elevenke mostanában. ma megyek dokihoz, uh+ megbeszélni, hogy mikor menjek cukorterhelésre.

Most lakást festünk, és Pannim elkezdte csütörtökön az ovit (még 3 napja jár ugyan, de nagyon szereti :) Lelkes-ovis) így keveset vagyok csak gép előtt, de azért olvasok :)

Szépek a pocakok, és a babácskák :)

9901. Bebike85
2011. szept. 4. 21:58
Most jött rá Larára, hogy éhes, itt cirkuszolt a hasamban :) Pedig már épp lefekvéshez készülödtem :)
9900. kéknefelejcs79 (válaszként erre: 9888. - Sába 79)
2011. szept. 4. 21:33

Szia Sába,

nagyon klassz ez a babakocsi amit kinéztél, ez is mindent tud a leírás szerint. És az ára is jó!

Szerintem érdemes ott a boltban személyesen is megnézni, kipróbálni. A drapp színű is jó uniszex szín, amúgy a mienk is olivazöld :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook