2011 decemberi babák (beszélgetés)
Hat igen ez Anglia,hal Istennek velun semmi gond nem volt es remelhetleg nem is lesz.Eleg erdekes az orvosi ellatas,de azert nem gondoltam volna hogy egy verzest ennyire felvallrol vesznek.
Kivanom a legjobbakat az unokatesodnak!
mint menszikor, igen a hasam alján
mintha meg akarna jönni vagy ilyesmi
pénteken megyek dokihoz
mondjam meg neki, hogy valami nem jó?
csak úgy félek, hogy befektet
Ja, minden ok, doki szerint is, van valami gombás fertőzésem, amit ki kell kezelni, ennyi..
Dani nem sokat mocorgott sajna, reggel nem szokott túl aktív lenni..
Jaj képzeljétek el, hogy járt unokatesóm kint Londonban. Ő most olyan 13 hetes kismama. A 6 héttől kezdve vérzik, s múlthéten már ömlött belőle a vér. Többször volt a kórházban vele, mire leszidták, hogy minek járkál oda, majd elmúlik. Aztán a múlthéten, mikor bement ismét a kórházba, azzal küldték haza, hogy elvetélt, de semmit nem csináltak vele. Majd rá két napra megint bement, s akkor meg mondták, hogy 13 hetes valahány napos kismama, meg még a tarkóredőjét is megmérték. De a vérzésével még mindig nem csináltak semmi. Még azt sem nézték meg, hogy mije vérzik. Szegény ma jön haza, s remélhetőleg itt még tudnak neki segíteni.
Erről azonnal Pritta jutott eszembe, meg hogy ő hogy járt Svédországban.
Beszi, üdv köztünk!!!!
:)
Igen, lehet éreznek már valamit.. ma is elmentem ctg-re, meg a dokihoz, és végig sírt utánam apa szerint, pedig ez nem volt rá jellemző..
Sebaj, nemsokára nagyot fognak nézni! :)
Nefelejcs, tudod mi a gondom inkább?
a görcsölés?
este annyira görcsöltem, hogy kiegyenesedni sem tudtam:(
szia beszi
üdv itt, nagyon jó a csapat és a lányok....hát komolyan mondom, hogy nagyon de nagyon aranyosak:)
Koszonom mindenkinek a szivelyes fogadtatas.
Kivanok kellemes babavarast es csak POZITIVAN csajok!!!
Azt mondjak a szoptatasra nagyobb reszben fejben kell keszulni,hat hajra!
Nekunk elso babo,szoval nem tom mitol kell feljek,tuti nem lesz egyszeru es fajdalommentes,de mint minden jo dologert a babyert is megkell szenvedni.Csak ugyesen!!!
amióta kicsit odafigyelek azóta mintha jobb lenne
nem eszem annyit és figyelek arra is, hogy mit eszem..lásd körte
mert azt tapasztaltam, hogy a puffadás is ront a helyzeten
keményedés + puffadás nagyon rossz
persze keményedés így is meg van de már tényleg kevés van hátra, csak kibírjuk
Ti, hogy vagytok? Lányod?
Apa nagyon szereti fogni a hasim olyankor amikor csuklik Kende
hát megmondom őszintén, hogy egyre kevesebbet fekszem:(
Rettentően megfájul a fejem ha sokat fekszem, így is 90/50-es volt reggel a vérnyomásom, de ha máég egész nap fekszek akkor meg még rosszabb.
Egyébként Kende most valahogy nagyon nagyon aktív, úgy feszíti magát, hogy csak na.
Egyébként tanulgatom, hogy mi az amit nem ehetek majd szülés után és 1. a tiltólistán a körte
hát Nekem olyan had ne mondjam mit okoz, akkor szerencsétlen gyereknek mit okozna:(
Szia!
Hamar haza engednek es az elso heten haromszor kijon hazhoz a szuloszno,akihez a terhesseg alatt vegeig jartam,kesobb is jon,de nem tom milyen idokozonkent.
Szerencsemre talaltam ezen az oldalon egy leanyzot aki abban a korhazban szult szeptemberben ahol en is fogok,ha osszejon penteken talakozunk eloszor.
Elore is sajnalom szegenyt,mert millio erdesem van :)
Kicsipetraa, jobbulást Neked, a C-vitaminból pedig jól mondják a lányok, nyugodtan beszedhetsz 1-2000 mg-ot is naponta, amíg meg nem gyógyulsz!
Zebra, hogy vagy? Nyavalyás keményedések? :/
Na akkor ügyesek vagytok, hogy ilyen szépen összepakoltatok:)
Kendém jól van, folyton mocorog.
Most csuklik, Benett jól van?
Szia Szebrácskám :)!!!
Nagyon igyekszem, remélem pár nap és nem lesz semmi bajom :)!!!
Nekem már megvannak a cuccok, összepakolva, néhány apróság kell már csak. A hálóinget, törölközőt, köntöst stb nem tettem be, hogy jó illatú maradjon, azt majd akkor teszem be ha indulunk. Vagyis nem én hanem a drága férjecském :)!!!
Veletek mi újság??? Kende baba, hogy van???
Petra nyugodtan szedhetsz 1000 mg C vitamint ha nincs a veséddel gond
igyál sok sok folyadékot, hagy távozzon a baci belőled