2011 decemberi babák (beszélgetés)
Nem beteg hál'Istennek (lekopogom), remélem nem is lesz :)
Juj, de izgi, kíváncsi vagyok, mit mond a doki! Mikor mész?
Holnap reggel 8-kor ctg, délután pedig doki, bár én remélem nem vizsgál meg, nem szeretnék úgy járni, mint Petra..
Szia!
Tőlem az én dokim sosem kért semmit a kórházban, mert nem a magán rendelőjébe hívott, de 5000-et mindig adtam.
Szerintem most már nem kell adnod neki, majd adsz szüléskor, ha úgy érzed.
Én nem fogok neki hetente adni :)
Hát, Gereva köszi a dícséretet, igyekszik az ember :)
Hidd el, hamar ismét nagyon jó formába fogunk kerülni szülés után :)
Ritus! Ma én is fél 10-ig aludtam, ami elég rég nem fordult már elő, mert mostanában felkeltem 6 körül a párommal...Aztán ha elment, 7 után, akkor dőltem még vissza, viszont mondtam neki, ma esélytelen, hogy felkeljek...
Lehet, valami front van, nem?
Nekem a kedvem is "savanyú" picit...
szia
ppfff, ezt így elég nehéz megmondani, kérdezz rá, hogy mivel tartozol és ha mond valamit akkor adj neki ha nem akkor ne adj, majd csak szülés után.
Én akkor amikor a kórházba vizsgált akkor nem adtam neki, persze sosem kért bent 1 fillért sem
tényleg neház tanácsot adni
Sziasztok!
Én kb.2 hét múlva szülök és most már hetente talizok az orvosommal, de nem tudom adjak-e neki a pénzt a kórházi vizsgálatokért?
Örülök, hogy jól vagytok, Lizike nem beteg?
Olyan idő van kint, hogy nem csodálkoznék a csoportomban a gyereket 70%-a beteg:S
Jól vagyok, sajna a bokám dagad de ennyi szerencsére
izgulok a mai orvoslátogatás miatt, van 1 csomó kérdésem az orvoshoz és most lesz uh is, remélhetőleg
Te mikor mész legközelebb?
Jó reggelt kismamik!!
Itt vagyok Zebrám, csak ma végre sikerült sokáig aludni, Lizinek is, bár ugyanolyan nyomi vagyok, mint tegnap...
És Te hogy vagy?
Jó hideg lett reggelre, de állítólag hétvégén jobb idő lesz!
És többiek, hogy vagytok?
Hát, ami a borotválkozást illeti, az én állapotom is hagy némi kívánnivalót maga után :) Nálunk úgy volt, hogy apa fog megborotválni szülés előtt (Lizinél), de mivel bent voltam a kórházban, a szülésznő borotvált, hál' Istennek egyáltalán nem fájt és nem is volt életlen..
sziasztok Drága kismamik
hogy vagytok ezen a hideg napon?
Beszi? Neked már nem sok van hátra.
Ágota nagy nagy szeretettel várlak, persze, főzök finomat meg sütök valamit:)
Kéknefelejcs Te, hogy állsz?
aamer drága merre vagy? későn feküdtél:)
Ritus és Kingusom merre vagytok?
Cini már napok óta el van tűnve lányok, már izgulok érte is. Remélem nem kellett megint befeküdni a vérnyomása miatt:(
Heyho Mindenkinek!
Én most kivételesen fél 10-kor keltem, a jóég tudja, mi volt velem... Még jó, hogy este megcsináltam Páromnak a mai kajáját, így nem kellett neki küszködnie vele kora reggel....
Borotválkozás: Elég poénos nálam is, én tükörből szoktam... A múltkor itt-ott maradt egy pamacs odalenn, a Párom vette észre, az egészben csak az volt a ciki, hogy délelőtt dokinál voltam.. :D
Ez van :)
A lábammal nincs gond, azt egész szépen le tudom szőrteleníteni :)
Bebike! Jelentkeztem kukkolásra :)
Nefelejcs! Nekem akkorák a bicepszeim, mint egy díjbirkózónak, mert a kádból kiszállással én is állandóan küszködök :D
Apja nem is mer belém kötni :D
Maja! Akkor tessék 7végén picikét pihenni is, használjátok ki, hogy kettesben lesztek :)
Nikita! Hát a szülőszoba a Jánosban is gyönyörű, na de a szobák..:S
Szép napot Mindenkinek!!!
Jó reggelt lányok!
Tegnap voltunk kórházlátogatóban. Holnap is megyünk. Beszéltek sok mindenről, majd megnéztük a vajúdót, szülőszobát és a csecsemőosztályt. Teljesen új lett. Volt ahol még nem is "laktak". Amikor a picikhez értünk, nem bírtam ki pityergés nélkül. Te jó ég, 4 hét múlva már nekünk is megszületik Pocaklakó.
Maja: jót nevettem a borotválkozós hozzászólásodon. Tegnap mondták, hogy otthon is meg lehet csinálni, ha tudjuk. Szerencsére rutinos vagyok, így inkább majd én elkínlódok vele, persze legalább 4szer annyi idő, mint pocak nélkül. De mivel sok a szabadidőm, de annál kevesebb az energiám, azért szeretem komfortosan érezni magamat ott lent is. Máshol epilálok, de a lábamat se tudom már 360 fokban forgatni. :)
Ma porszívózok és beteszek egy adag mosást, no meg csinálok mákos gubát.
Pihenjetek sokat!!!
Szép jó reggelt lányok!
Látom még punnyadós a fórum nagyon, mindenki alcsizik gondolom.....
Remélem mindenkinek szép estéje volt.
Próbálok visszaolvasni.... :)
Na megyek megfürdöm, felébresztem a csajszit, elkészülődök stb. Majd szerintem délután jövök. Addig is kitartás Petraa és a többiek is akik a közelben járnak.
Jaj de jó lenne már egy kis havazás. Én is úgy szeretem. A szülinapomra igazán eshetne egy kicsi.
Látom téma volt a hízás és a fürdés, hajmosás, s egyéb hajlongálással összefüggő hadművelet.
Én az előző terhességem ideje alatt összesen 20kg-ot gyüjtöttem össze, s ezzel az utolsó hónapokban már tényleg nehézkes volt a hajlongás, de akkor is a végéig sikerült egyedül mindig felöltöznöm, felhúzni a cipőm (bár nálam ez a cipőfelhúzás mindig is egyszerű volt, csak belebújtam és kész. Sportcipőben járok s nem szeretem kikötni bekötni :S) Egyedül mikor elfolyt a magzatvíz, akkor segített az apja a zokni felhúzásban. A mostani kismamaság alatt, köszönhetően a 2 éves lányomnak olyan fitt vagyok, hogy na jó nem azonnal, de még képes vagyok a földön ülve is, pik-pakk felpattani, ha arról van szó. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy én még mindig csak 4 kg-ot híztam. Ebbe mondjuk bele kell még számolni azt is, hogy az elején fogytam 3-4 kg-t, s akkor igazából meg 7-8 kilóval vagyok több. A lányomnak is én húzom a cipőjét, öltöztetem görnyedten, szedem a játékjait, stb.
Hajmosás terén is szerencsém van, mert én tusolok, s úgy lényegesen könnyebb. Viszont nem szeretek úgy borotválkozni, hogy nem látom mit csinálok odalenn, így sajnos már nagyon őserdő van. Apja felajánlotta hogy ő megcsinálja, de valahogy nem akartam. Én is el tudom vágni magam, s ha valaki látja, hogy ő hogy néz ki borotválkozás után, akkor tudná, hogy abból vagdalás lenne. A lábam sem nagyon borotválom főleg így télen. Tudom ez csúnyán hangzik, de majd ha megjön pocóka, akkor majd visszatérünk a szép rendezett külsőhöz. Most valahogy sem energiám sem időm nincs ezekre.
Jaj kispetraa most nem tudom, hogy örüljek, vagy ne annak, hogy még egyben vagytok. Inkább annak örülök, hogy írtál, s így tudjuk mi a helyzet veled. De nem lennék a te helyedben az biztos. Ez az állandó fájdogálás biztos kikészít, még akkor is, ha ritkábban és rövidebb ideig tart, hisz folyamatosan azon járhat az agyacskád, hogy most akkor mi lesz.
Ha jól emlékszem azt írtad, hogy akkor kell menned a kórházba, hogy ha már 1,5 órán át 1 perc hosszúak a fájások. Na nekem ilyenek nem voltak. Nem is tartottak a fájásaim 1,5 órán keresztül, csak fél óra volt, s meg volt Katám. Pedig nekem is azt mondta az orvos, mikor megvizsgált akkor, hogy majd protokoll szerint 5-6 óra múlva beszélhetünk szülésről. S erre fél óra múlva már a kezemben volt a lány. Kívánnám neked is, hogy ilyen gyors legyen, csak akkor ne várjátok meg a másfél órát ;)
Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Úgy bírtam volna még aludni. Amióta meg vagyok fázva, úgy kifáradok a nap végére, hogy még néha pisilni sincs erőm felkelni éjszaka. De most nem aludhattam tovább, mert mennem kell fél9-re Ctg-re, s fél8-ra jön előtte a tata a lányért, s viszik ki falura hétvégére. Lesz még egy nyugodt hétvégénk szülés előtt. Csak hát ahhoz össze kell készíteni a lány cuccát, meg tegnap is fél óráig tartott mire felébredt a kisnadság. Na meg hát reggeli nélkül sem engedném el. Megy be a mamihoz az oviba, ott meg már túl lesznek a reggelin mire odaér. Csak az orra ne folyna szegénynek. Úgy félek, hogy most nem fogja úgy élvezni az ovizást mint múltkor.
komolyan:D
na akkor majd ha úgy alakul meglátogatlak titeket...persze ha nem baj....
na meg ha nem leszel fáradt:S
Pesterzsébeti vagy?
Na megyek, elteszem magam holnapra.
Jó éjt Mindenkinek! :)
sziasztok
Bébike nagyon édes a kislányod birodalma
az az elefánt haláli
és a hajad is megnőtt:)
Nálunk ez úgy működik,hogy most apa a kozmetikus.
Ciki de ez van!!Én valamiért nem szeretném ha a kórházba csinálnák ezt nekem.:)
Eltűntem, most visszajöttem kicsit még :)
Jó éjszakát és pihenést Földlakó! ;)
Aamer, én is a Dél-Pestiben szülök ám!!! :)
Csak én lehet előbb, legkésőbb jövő szerdán.....
Hát igen, amúgy többekhez hasonlóan a kádban már nekem sem kényelmes, a lábam olyan messze került :D Na meg kikelni sem egyszerű, a karizmaimat használom, már ami van a sok pihitől. :)))
Na, itt vagyok ám, csak beszélgettem anyóssal..
Most meg hazajött az emberem, megyek, fürdök egyet vele, aztán meg relax van, mert reggel megint megy dolgozni...
Szép álmokat kívánok Mindenkinek!
Keményedés mentes éjszakát és pihentető alvást!!
Pusszanat Mindenkinek ezerrel :P :D