2011 decemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt lányok.
Cini mi is szurkolunk nektek!!!
Maja hátha össze jön egy kis pihi!!Kitartás.
Gabica majd gyere és jól mesélj el mindent.De biztos minden rendbe van!!
Hát most akkor Sábáért és Besyért izgulunk,míg nem jelentkeznek.
Szép napot mindenkinek. :D
Hát csajok most megtudtam milyen egész éjszakán keresztül "vajúdni" azért, hogy aztán mégse történjen semmi. Este 9-kor, mikor fektettem a lányt elkezdett görcsölni a hasamalja olyan mensisen, meg úgy éreztem, hogy leszakad a hátam. Féltem, hogy megérzi Katám, s nem fog majd elaludni. De hál istennek sikerült neki. Aztán ez az egész hajnal 5-ig tartott rendszertelen 10-20 percenként. Gondoltam magamban, hogy majd most alszok 1-2 órát, erreföl a lány 6-kor meg átjött, hogy rosszat álmodott.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kész vagyok. Semmit nem aludtam. Majd talán délután a lánnyal én is ledőlök egy kicsit.
Szebb reggelt!
Megy a drukk Cini, kitartás, most már nemsokára a kezedben lehet a picuritok.
Nefelejcsnek mégegyszer gratulálok, s kívánok nagyon sok sok boldogságot és mégtöbb tejcit.
Liznek is kívánok sok sok boldogságot s kifogyhatatlan tejcsárdát.
Beszi egyben vagy még? Éjszaka történt-e valami? És Sába, te hogy vagy? Még mindig nem érzel semmit? Ma már remélem legalább azért pihensz és nem dolgozol.
Jó reggelt lányok!
Cini már biztos vajúdik...1000 drukk neki!!!
Gabica ahogy végeztél gyere ám hirekkel...én elmegyek dolgozok kicsit aztán sietek vissza.
Aamer mi a helyzet?
Beszi egyben vagy még?
Jó reggelt!
Drukk cininek ezerrel!!!
Én is kérek drukkot, most indulok vérvételre, ctg-re, uh-ra :D
Jajjistenem, annyira izgulok és végre a Kedvesem is mellettem van!! :D
Alig tudtam aludni, úgy izgultam!
Sok puszi, ha végeztem, jövök!
Jó reggelt lányok! Apa nem rég ment dolgozni.
Most láttam Cini hozzászólását. Én is nagyon drukkolok nektek!
Most megpróbálok vissza aludni.
Cini! Nagyon-nagyon drukkolunk! Veled leszünk, és nagyon fogunk már holnap este irigyelni hogy babázhatsz!
MAjd amint tudsz gyere hozzánk, és mesélj!!!!!!
Na megyek vizszintbe en is,NCIS Los Angelest nezek es majd a Baratokat :)
Jo ejt,pihenteto alvast!
Hajra Ciniiii!!!!!Konnyu szulest kivanok!
Jó éjt neked is.
Puszi. :D
Na csajok asszem hozzá bújok apához és alszom egy nagyot.
Jó éjt mindenkinek.
Puszi.
Én is kíváncsi lennék mi van Aamerrel???
Én meg a szüléssel és a vajúdással kapcsolatban a strucc politika híve vagyok.Ezért is nem tudok bele szólni!!De én úgy gondolom,hogy nekem ez most így jó.
Kivancsi voltam mozog-e a babo vajudas alatt es hogy ki milyen pozban,milyen hosszan stb.
Tanusagos volt,de semmi konkret nem maradt meg.
Valahol mashol olvastam viszont.hogy 2 fajas kozott,lazits,foglald le magad es ne arra gorcsolj ra,hogy mindjart jon a kovetkezo.
Aamerunk merre lehet?
Értettem!!!!Kérdezek.
Naná,hogy drukkolok Nektek. Jó éjt nektek ha nem jönnél ma még.
Puszii
Gyógyszertannal kapcsolatban csak kérdezz és válaszolok...Sok mindenben nagyon kezdő vagyok és a gyerek nevelésben sem merek okoskodni, de a gyógyszertanból jelesre vizsgáztam :D
Puszi Ágotám, holnap tessék drukkolni :P :D
Közben elbúcsúzom, mert végre-végre hallom, ahogy áll be a Kedves Férjem a garázsba :))))
Max. ha álmatlan leszek, majd felugrok!
Tessék holnap nekem drukkolni, nagyon izgulok, és a Szemem Fényét is láthatom holnap! Már alig várom!
Mindenkinek jó éjt és szép álmokat!
Holnap leszek már délelőtt valamikor!
Millió puszi Mindenkinek! :))
Egyik ismerős kismama mondta,hogy neki kell be vinni.Nekem senki nem mondta.
Azt tudom,hogy a köldökcsonk ápolásához nem kell vinni semmit mert azt adnak és ha nem hozom haza amúgy is kidobják.
Gabica nagyon profin otthon van ezekbe a dolgokba.Ki is írtam a kenőcs nevét.És megjegyzem a cicis anyatejes ötletet is.
Én viszek be fájdalom csillapítót, panadolt lehet szoptatás alatt is, bár nem szeretném használni, csak ha nagyon nagyon nagyon muszáj.
Sőt, én a köldök csonk ápolásához szükséges cuccokat is beviszem.