2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Tikktakk köszi :))
Azért csajok belegondoltatok milyen szerencsések vagyunk hogy karácsonykor közölhetjük? (már aki közli:)) mert ennél mi lehet szebb ajándék?
Sziasztok!
Ha nem bánjátok, én is csatlakoznék. Ma vagyok a 4. hetem végén:)
moni neked is grat.
ágnes az jó h jól fogadták a hírt:)
Nagyon megnygodtam. És lényegében még mindig kábulatban vagyok:). Amint becsukom a szemem, meg azért nyitva is, mindig feltűnik ellőttem a kis maszatkám, akinek olyan gyorsan lüktet a szívecskéje, hogy csak na:). Jhaj nagyon jó volt látni:). De azért egy picit még mindig hihetetlen... Szülők leszünk:).
Tegnap bejelentettük anyuéknak. Hát apa, meg öcsém és húgom jól reagált, anya... Hát anya magához képest reagált jól. Láttam rajta, hogy nem tetszik neki, de már nagyon jó jel, hogy nem mondta, és ma már ki volt téve a babacipő, amit ajándékba kaptak:).
Én is benne akarok lenni a táblázatban:).
Adatok:
1. gyerek; szülés várható ideje 2011.08.03. Orvos... Hát a magándokit beírhatod, de szerintem fogadott orvosom nem lesz:Dr Móré Csaba. Kórház: hát az biztos, hogy Debrecen, de ott nem tudom hogy a Kenézy vagy Klinika, de inkább a Klinika.
SZUPER! :)
Latod nem mindenkinek vannak tunetei vagy kesnek, lehet neked (is) kesobb jonnek, majd a 6-7. het kornyeken!
Sziasztok!
Nagyon jó ez a táblázat, tetszik. Tikktakk engem is írj be légyszi. Augusztus 14-re várom a babát. Gyulán a Pándy Kálmán kórházban fog világra jönni.
csajok én ma 5+3 napos vagyok,
Tikktakk engem írj be a táblázatba augusztus 16ra várom a picit!!!
Én ma is kaja után émelygetem meg délelőtt is. aztán voltam levegőzni Martinnal , fát pakoltunk az segített picit.
nekem is akkor fáj a cicim ha hozzáérek vagy ha nincs rajtam melltartó.
én jöv, kedden vagy szerdán megyek dokihoz.
Sziasztok kismamik! :)
Csak én tudok beleírni Falevél. Gondolom mivel írtam Hoxának, ezért automatikusan nekem adott ilyen jogosultságot.
Ma itthon vagyok szabin, délelőtt takarítgattam, aztán elakartam menni vásárolgatni, de gyorsan végeztem vele, mivel lemerült az autóm aksija és nem indult...ráadásul a kollégám ügyesen felkeltett már reggel fél8-kor. Ez az én formám, de sebaj, akkorát aludtam délután, és olyan jól esett! Pedig sosem szoktam, de most, mintha teljesen kicserélődtem, feltőltődtem volna ettől a pihitől... :)
Csibe de jó :) pár nap lehet max közöttünk:) Én is megyek jövőhéten hátha látok szívecskét még így karácsony előtt.
Tikktakk akkor most te lettél az admin? :) Vagy mi is bele tudunk írni a táblázatba??
Bujuli hajrá hajrá!!! Mindent bele egy szeptemberi babához!!
gratula a pici zsákocskához :-)
nekem is ekkora volt kedden. Bár nekem a szikholyagot nem mondták...
mikor mész jöv héten?
Hello itt is Moni! :)
Ne aggodj, nekem sincs semmi tunetem. Valakinek van, valakinek nincs. Nekem ugyan nagyon picit fajnak a cickoim, de az sem jellemzo.
Csak a teszt mutataja ki a babat es novoget a pocim. Ja meg ejjel jarok tobbszor pisilni mint a szokasos.
NYUGI!! Ne stresszelj, szerintem minden oke! :)
Szia!
Kb egy idősek lehetünk...
De ez úgy is később derül majd ki. :)
sziasztok
voltam dokinál 5hetesnek felelek meg 10milis petezsák volt szikhólyaggal, azt mondta h 1 hét és lesz szívhang tuti, de csak 3 hét múlva hívott vissza, így jöv héten elmegyek a másik dokihoz is.