2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Nem biztos hogy a palacsintatol volt...en is nagyon rosszul aludtam egesz ejjel fajdogalt a hasam kulonosen mikor a masik oldalamra fordultam.
En nem gondolok semmi rosszra mert nagyon sokat mocorog meg,de hetfon kiderul vegre megyunk a doki bacsihoz:)
Én este nagyon nem voltam jól, Tegnap délután palacsintát sütöttem a párom kérésére, nem ettem sokat, dde lehet mégis megfeküdta a gyomrom. Régen fájt már így és ennyire.
Ti szoktatok néha rosszra gondolni a babával kapcsolatba??? Hogy jól van-e, nem-e néztek el valamit és valami baja lesz..stb????
Nem tudom, hogy ismeritek e Gyuri bácsi teáit. Mi annak idején ittuk őket és nekem nagyon bevállt, bár a babák nem a teáitól fogantak meg. De az emésztésem, a peteérésem, a mensis tüneteimet teljesen rendbe tette. Az ő babaváró csomagjában van málnalevél tea. Az oldalon nem találtam külön ezt a teát, de tudom, hogy nem kell megrendelni az egész csomagot, ha csak ezt a teát szeretnéd inni. Vagy telefonálni kell, vagy egy mailt küldeni. Én hívtam régen őket, és másnap már meg is kaptam a csomagot. Ha máshol esetleg nem találtok, itt beszerezhetitek.
SZiasztok. :)
Mi újság veletek? :) Igyekszem visszaolvasni, de rengeteget írtatok. :)
Ezt talaltam: "A málnalevél tea fellazítja a kismedence izomzatát, ezzel meggyorsíthatja a vajúdást. Méregtelenítő, salaktalanító hatása révén pedig az utolsó hetekben kitisztítja a bélrendszert, ez szintén megkönnyíti a vajúdás elindulását. Mivel a bélrendszerre hat, a belek simaizomzatát mozgatja meg, ennek révén a méhizomzat is mozgásba jön és ezzel segíti az első fájások kialakulását.
Elkészítése:
2-2,5 deciliter forró vízhez kell adni egy teáskanál szárított málnalevelet, majd 10 percig lefedve állni hagyni és leszűrés után hűlve fogyasztani naponta 1 alkalommal.
Nem szabad alkalmazni terhességi cukorbetegség esetén, valamint szoptatás alatt, mert a tea fogyasztása után hirtelen lecsökkenti a vércukorszintet."
De allitolag nem mindenkinel valik be,ugyanugy mint a homeos bogyok...viszont artani nem art.
Az orvos biztos nem fogja mondani hogy csinalj gatmasszazst,max. ha rakerdezel...de nem kotelezo,en nem bizom a veletlenre ennyi.
En is a malnalevel teat hallottam,csak azt nem tudom honnan lehet beszerezni...
Sziasztok!
Demeeri milyen gélre gondolsz?A Dianatal-ra?
Csabika 2009 áprilisi:))
Nekünk is van kismotorunk,de nem fogad szót:(((Nem áll meg ha szólok neki,úgy hogy nem tudom mi lesz,de valahogy majd csak megoldjuk.Szerintem egy darabig nem visszük le.Kicsit félek:(((
De jó neked,hogy te le fogytál,nekem szüléskor lement 8kg,utána semmi,pedig szopott a kisfiam.
Sziasztok,
Mi nem masszíroztunk anno és most sem. Ennek ellenére azt mondják jó és a mályvatea is a 36. héttől.
Tegnap borzalmas napom volt délután, szédültem és nagyon odavoltam...
Tegnap este melegszendvics, fagyi volt a fagyi...annyit ettem és olyan jól esett. Mától fék!:)))
Szép napot!
Itt mindent megtalalsz.Mar 4 eve kulfoldon elek,es nem emlekszem pontosan hol tudod beszerezni az olajokat,de gondolom gyogynovenyboltban v DM-ben biztos talalsz...allitolag a mandulaolaj a tuti:P
Én a Brendonban láttam azt hiszem 2000 körül.Arra jó hogy állítólag jobban ki tudsz majd tágulni mert ellazít mire eljön az idő!
A barátnőm annak idején 3 éve a másik barátnőnkel együtt volt várandós.Az egyiknél hatott a homeopátriás bogyó és a gátmasszázs olajjal a másiknál nem.Szerintem ez is egyén függő.De megpróbáljuk hátha beválik.