2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Csajok tartanék egy kis statisztikai adatgyűjtést, mert nagyon érdekelne, lehet oka az éjszakai nem alvásnak az, hogy Danika csak anyatejet kap enni. (Legkönnyebben emészthető táplálék és lehet ez már nem elég neki, elég mozgékony ugye...)
- akik csak anyetejeznek, hogy alszik a picijük? Mennyire aktívak napközben?
- aki már hozzátáplál, vacsira mit ad enni és hogy alszik a picije? Mennyire aktívak napközben?
- aki tápszert ad, hogy alszik éjszaka és napközben mennyire mozgékony?
Remélem az adatokból sikerül majd valami használható következtetést levonnom!
Előre is köszi az infókat!
Hogy működik ez az egészségpénztári dolog?
Ez egy plusz a munkahely részéről? Ha fizet rá... Vagy magamtól is fizethetek? Én nem tudok róla, hogy nekünk lenne ilyenünk. :(
Remélem mindenkinek szépen telik ez a meleg vasárnapi délután! Mi most sétiztünk haza anyukáméktól, de jó melegünk lett..........
Rántott husi volt, rántott sajt, párolt rizs, krumplisaláta na meg persze husileves. be is laktunk rendesen, ittam kávét is, mert megmértük a vérnyomásom (nem voltam jól....) és 98/57...... :SS csoda, hogy élek. Pulzus 72............
Sziasztok!!
Nincs időm, na és energiám se visszaolvasni! Remélem minden babuci, és anyuci jól van!!
Én hulla vagyok, tegnap volt a bátyám lagzija! Kicsi Kláim nem igazán viselte jóla távollétemet, hiába: ANYA CSAK EGY VAN! :-)
Mindenkinek további szép napot!!
Puszi!!
Sajnálom,hogy rossz a vérkép.
Igen lehet.Gyógyszertárba és a DM-be is!!!
Az éjszaka 2x kelt Zsezse, de csak evett és aludt is tovább, úgyhogy egész kipihent vagyok. :-)
Nemsokára jönnek apuék, aztán mi megyünk a mamámhoz, úgyhogy mára is megvan a program. :-)
Felicy! Gyertek csak, itthon leszünk.
Szép vasárnapot mindenkinek!
Sajnálom, hogy nem lett jó a vérkép.
A tejcsi a azért elég lenne, hízik rendesen Áron?
Nekünk van egészségpénztár és lehet venni rá pelust meg kajcsit a gyógyszertárban. Viszont ott meg elég drágák. :-(
Gratula a " nagy dologhoz "
a mi éjszakánk zökkenő mentes volt, mint általában.
este 8-4igaztán fél 7-kor ébredés :)
de szopi közben vettem észre, hogy véres belül a fül kagylója, hát a kis butus lekarmolta magának ...csúcs hogy miket alkot, van hogy a saját combját csipkedi...de nem kicsit :) megrendeltem a teszveszről a Fisher Price-os tanuló széket és a Rody ugráló lovacskát, tudom hogy ezeknek a játékoknak még nem most van itt az ideje, de előre látó mamiként....gyűjtögetünk ! na sütöm a rántott húsit ebédre...
Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!
Sikerült épp időben elkapnom Laurát, így ráültettem a bilire, először volt kisdolog, de utána nem engedtem leszállni a biliről és megtörtént, hogy bele kak. . . . :)))))
Épp láttam, hogy szokás szerint megy a sarokba erőlködni mondtam is magamban itt az idő, bementünk a fürdőbe pelus le bilire rá:)))))
Nem is adtam most rá pelust, itt van a bili és mondom neki ha pisilni kell akkor üljön rá, és nem játék a bili. . . :D
Az éjszaka viszont nagyon rossz volt, egyszerűen nem tudom mi volt Laurával. Felkeltem, hogy oda adjam neki a cumisüveget, el is vette. Lefeküdtem újra hallottam, hogy megint nyöszörög és a cumisüveget rázza na meg rugdosta az ágyát. De ezt minden félórában csinálta...:(((
Szerencsére Evelin csak 3-kor és 6-kor kelt.
Teljes ébredése 9:30-kor volt. Még szerencse, hogy Ő nem kelt fel Laurára....
Csillus nagyon sajnálom, hogy nem jó Áronka vérképe :((
Bereve ha melegíteni szeretnél, akkor csak a felét. Én is így fogom majd. Kiszedsz egy adagot aventos pohárba. azt melegíted többi megy a hűtőbe.
A mi éjszakánk is szokásos volt!! De most felváltva keltünk apával. Első eset, h felkel hozzá éjszaka! :D Fejlődik szépen! :))))
Áronnak volt véna a kézfején, tudtak onnan venni, egyébként buksiból, itt nálunk.
Sarokból csak pár cseppet szoktak
én nem melegítem,szobahőmérsékleten van ,ha marad hűtő és akkor melegítem. 1 doboz 2*re elég neki,mármint a 2,5dl.nálunk nincs a tescoba csak a 6hósak :-( pedig tegnap akartam venni
mert megint+kínáltam tejpéppel de nem jön be neki a hígat jobban szereti+a sárgarépapüré is jó volt neki.
viszont a tejpépekre is rá van írva hogy felbontás után 2hétig el kell fogyasztani,mint a tápszereket is.a sinlacot már rég felbontottam most akkor dobhatom ki,mert nem eszi,én+ +vettem 3ezerért vény nélkül :-(
Buta leszek, de honnan vesznek vért tőlük, a sarkából még mindig?
Gondolkodom egy vérvételen az étvágytalanság miatt.
Bár szinte bizti, h a fogacska a ludas!
Szia!
Én nem melegiteném.
Szobahőmérsékleten eltartható,amig nem bontod fel.
Akkor kináld meg, ha nem kéri,akkor hűtő és csak következő etetésnél melegitsd meg.
Jövő héten mi is elkezdünk kóstolgatni,sajnos nem húzhatom tovább, mert Áron vérképe elég rossz lett.
Kevés a vas, alacsony a hgb-je :-(
Szóval, ha 5 hónapos lesz, mi is elkezdjük :-(
Nem akrtam pedig, és úgy látszik hiába szedem a vasat és a kismami vitamint, kevés...
Én sinlac-cal kezdem és répával, kiváncsi leszek.
Találtam a Humana-nak is tejmentes pépet epres és almás izben van, szóval azokat tárazom.
Lányok, akiknek van egészségpénztár, tényleg lehet pelust és bébikajcsikat venni, majd elszámoltatni?
Jó reggelt!
Éjszakánk sz@r volt, pedig mint írtam apa kelt, persze utána én is, mikor hallottam, hogy Dávus csak sír...
Ma este mérlegelés, kíváncsi vagyok a hízásra, vagy fogyásra, nálunk nem lehet tudni, ilyen étvágytalanság mellett...:((((
MEGTALÁLTAM A NESTLÉ ITALT!!!!!! :)
Tegnap a tescoban volt!
Az én gyerekem megint éhség sztrájkol, így majdnem 1 dobozzal már kiöntöttem, mert az van ráírva, hogy ha egyszer már melegítettem, többször már nem jó.
Te elszoktad tenni, ha marad belőle? Ezt nagyon be kell tartani? Elég drága ahhoz, hogy kiöntsem..:(
Jajjj! Ezek a férfiak, nagyon hülyék tudnak lenni!!!!!! Tényleg sajnálom!
Egyértelmű, hogy miért a nők vannak kitalálva gyerek szülésre/nevelésre! A férfiak képtelenek lennének rá!
Tegnap éjjel apa kelt Dávushoz 3X ébredt, enni nem akart, csak nyűgi volt! Na apa még most is alszik...
Közöltem vele, hogy én minden éjjel ezt csinálom és idegileg kimerítő, hogy nem akar enni ez a tökmag! És én nem tudok ilyenkor még visszafeküdni aludni, mert 1000 más dolgom van még..
Mindegy, nem hiszem, hogy érti. Talán ha neki kéne végig csinálnia 1 napomat...
Sziasztok!
Jelentem,bepakoltam...azt hiszem! :) Nem volt egyszerű menet,de elvileg kész vagyok és remélem,nem marad ki semmi!
Holnap reggel indulunk Pestre,aztán irány a Balaton!Vigyázz,Zsezse,jövünk! :)
Net valószínűleg nem lesz,így csak jövő hétvégén tudok visszaolvasni!
Mindenkinek kellemes hetet kívánok!
És szurkoljatok,hogy Lili is élvezze a "nyaralást" és hogy Tibi is jól "viselkedjen"!
Sok puszi minden babának és mamának! :)
Sziasztok!
Hosszú volt a mai nap, úgyhogy csak gyors bejelentkezés.
Az éjszaka nem volt túl jó, Zsezse 3x kelt. Napközben sem aludt csak 3x fél órát és még mindig fennt van.
Kapott ma répát, nagyon ízlett neki.
Holnap sem leszek, de majd hétfőn visszaolvasok.
Jó éjt!
2-5ig aludt aztán cici és elmentünk tescoba
vettem 2pelust+5dbos hosszú ujjú body-t 3700ről 1700re volt leárazva ilyen szafaris
volt sima fehér 550,-ért
de olyan hülye vagyok,mert 3-6hónaposat vettem-sokáig nem lesz jó de zoknival,vagy harisnyával még jó lesz.
apa hozott ma 2 hupikékes bögrét,már van 1
az agip-nál lehet beszerezni 10ezerért kell tankolni és akkor 300.-ért kapsz