2011 áprilisi babák (beszélgetés)
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhsz
Sziasztok!!jó rég írtam!!
Csütörtökön voltam orvosnál és minden rendben volt.37,2mm volt a CRL és azt mondta pont 10hetesnek felel meg.volt pici keze és lába,olyan édes volt,úgy lubickolt:))
Sajnos a méhszájra azt írta 3100,amitől nagyon megijedtem,sajnos csak itthon vettem észre,hogy ezt írta.Bár külön nem mondott semmit,de nagyon idegesít.
2hét múlva megyek megint akkor már a 12hetes UH-ra.Már alig várom.
Sajnos a reggeli émelygések,rosszullétek még megvannak.
Ja és megvan a hivatalos dátum,ami ápr.30.Írok is kristálynak:))
Üdv közöttünk és gratulálok! :)
Kellemese hétvégét mindenkinek!
Szia!
Üdv.itt :))
Szia!
Üdv köztünk :)
Üdv köztünk! Gratula a picihez és boldog, gondmentes babavárást kívánok neked! :)
Kristály 26-nak küldd az adatokat a táblázathoz.
Sziasztok!
Én csak most merek csatlakozni, letelt a 12. hetünk:-)
Első babánkat várjuk a férjemmel, nagyon sok idő után sikerült. Mindenkinek egészséges babát kívánok.
segitetek megvan a 12 heti ultrahang eredmények szerintetek jo?
1 Embryó
Crl:69mm
Becsült kor:13 hét 0 nap
Szivműködés:látható
Nucha vastagsága:1,3mm
BPD:23mm
Femur:8,7mm
Szia!
Végre! Gratulálok!
Üdv!
Hát meglepődtem mikor nekem is említette egy ismerős...
Kicsit bosszankodom, ha tényleg az lesz. Elvégre fizetek nem keveset havonta magánrendelésen a dokimnak, hogy ne kukkoljon fű-fa....erre pont egy ilyen vizsgálatra meg a kórházba küld (azt mondta genetikai UH-ot nem vállalnak privátban).
Szóval kicsit azért gáz... elég szégyenlős vagyok :)
sziasztok
Ki is vezeti most a táblázatot?
Mert ugy emlékeztem hogy gyémant
de nem látom mostanában.