2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Értem. Hát ez faramuci helyzet! Persze, hogy megoldod nélküle, én csak tapasztalatból mondom, hogy sokat számít a jelenlét. Nekem legalábbis. De van, akit kifejezetten idegesít. Mondjuk ez az apukán is múlik, hogy sajnálkozó, vagy erőt adó típus. Nekem hosszú volt a vajúdás, és végig ott volt, nem is tudom mi lett volna velem nélküle. 2szer jött be anyukám, mert ő meg a folyosón várt és folyton hívogatta Apát, hogy ő is had jöjjön be, de ő csak sajnált :) És a végén már én is sajnáltam magam :) Aztán rájöttem hogy ez így nem ok, kizavartam :) Jött Apa, és ujra erős voltam :)
De hallottam olyat is hogy mindenki idegesíti a vajúdás közben, meg van aki alig vajúdik!
bocsi, most esik le h a mákot arra írtad h a férjed ott legyen. megértem én se szívesen szülnék nélküle!
miért nem tud ott lenni?
bocsi, pedig, vissza olvastam, még kómás vagyok.
Hát nekem is programozott lesz, én nem érzem magam mázlistának. Szívesen cserélnék veled, hogy kapjak még egy esélyt :) Amúgy attól, hogy nem készültök császárra, még lehet az.
Porvoo! Miért irigyled a program császárt?
Viliflora! nekem is tovább maradt bent Milán. Igaz, csak egy héttel, nem kettővel, de sógornőm meg a 38.héten szült meg, és még jó is hogy megindult neki, mert a lepény félig már el volt halva!
Ja, bocsánat! Kicsit bekavartam!
Maja! Tőled is bocsi!
Sziasztok! Jó sokat írtatok!
Zorica! Az tök jó! Én már arra gondoltam, hogy Milánt játszóházba viszem, mert ő is annyira vágyik a társaságra, amikor az utcán lát egy gyereket, majd ki ugrik a kocsiból:)
De ez jó, hogy neked van ilyen!
Nem ismerem ezt a dokit, sőt egyiket sem. Mind két fiamat a Margitban szültem. De elköltöztük onnan, és én ehhez a kórházhoz tartozok helyileg.
Nincs választott dokim, ügyeleten fogok szülni.
Én egy féle kengururól hallottam, amibe újszülöttként bele lehet fektetni a babát, később meg ültetni.
Ez az.
A Hordozóra is kíváncsi lennék, abból az Amazon-fél terméket választanám, de majd várjuk a beszámolót :)
Puszi Lányok!
Megyek sétálni a kutyusaimmal. Aztán megnézem a hordozó kendő boltot (itt van 10 percre:-))) már nagyon ki lettem okosítva másik fórumon.
Kengurut ott se ajánlotta senki, sőt.
Megvaaaan :) Köszi
Az én anyósomék is külföldön élnek, elég messze, úgyhogy ők majd akkor jönnek, amikor már beleszoktam az anyaságba :)
Anyukám úgyis boldogít már. Ha rajta múlna, elvbenné tőlem már most, és babázna reggeltől estig _:)
Nem találom :( Pedig számtógéppel dolgozom, de ez nehéz feladatnak tűnik :)
Viliflora, elhiszem, csak elképzelem a családomat, amikor felhívjuk őket, hogy beindult a szülés, és mindenki kiröhög :)
Lehet csak beképztelem a dolgot :)
:-))
Azért elhiszed, hogy én akkor születtem:-))))
Azt itt találod a hsz-ek felett sárgán kiemelve a fórum baba táblázata.
V.kler-nek kell megírni az adatokat hogy te is felkerülj rá.