Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 áprilisi babák fórum

2011 áprilisi babák (beszélgetés)

9530. heni7684 (válaszként erre: 9527. - Nbandus)
2011. márc. 1. 10:42
Azta!:) nem semmi!
9529. nbandus
2011. márc. 1. 10:42
Megvolt a látogatás. Valóságban sokkal normálisabban néz ki ez a nő, mint TV-ben meg újságban. És tényleg csinos. Összességében jól néz ki, meg kell hagyni.
9528. rbaba (válaszként erre: 9527. - Nbandus)
2011. márc. 1. 10:26
Aztán nem leállni aerobikozni egyet vele!!! :-)))
9527. nbandus
2011. márc. 1. 09:56

Sziasztok,

Képzeljétek el, ma milyen nagy megtiszteltetésben lesz részem :) Rubint Réka itt fog szülni Kistarcsán, és ma jön megnézni az egy ágyas provát szobákat, amiben én is fekszem. Mivel ezekből csak 2 vagy 3 van, és a többiben babák is vannak, így engem ért a szerencse, hogy ezt a szobát fogja megtekinteni, így személyesen is találkozhatok vele. Remélem a férjét nem hozza... :)

9526. zsezse88
2011. márc. 1. 09:37

Sziasztok!

Nbandus! Nem hiszem, hogy allergiás leszel rá, mert természetes alapanyagból vannak, pont ezért lehet szedni terhesség és szoptatás alatt is. Amúgy úgy van ahogy írod, bemész a gyógyszertárba (szerintem cetlivel, mert amúgy nem lehet kimondani ezeket :-)) és adnak. Nem dobozban van, hanem ilyen kis hengerben, sok kis golyó. Az adagolást meg már írtam. Tényleg elég sok mindent találsz róla a neten. Érdemes elolvasni, mert van 1-2 dolog amit be kell tartani.

Sorlyke! Köszi az infót, a dokim ezt nem mondta. Az előzőnél is szedtem, volt elég tejem, de ki tudja, hogy enélkül is lett volna-e.

Sorlyke, Kler, Gicus! Várjuk a beszámolót!

Rbaba! Neked is sok sikert holnapra!

Zandyka! Én pont tegnap vettem észre, hogy a bokám elkezdett vizesedni, de annyira még nem vészes! Amire figyelni kell rbaba már leírta! Gratulálok a babához!

Szép napot mindenkinek!

9525. rbaba (válaszként erre: 9524. - Zandyka)
2011. márc. 1. 09:18

Szia!

Üdv.körünkben.

Sajnos nálam már a 30.héttől jelentkeztek az ödémás tünetek. A kezeimen az ujjaim zsibognak, de nincsenek látványosan betagadva, igaz gyűrűt emiatt nem hordok. Illetve a lábfejem és a bokám betagad rendesen ha sokat járkálok és időként nem pihentetem, de reggelre mindig lemegy.

Nekem a dokim azt mondta,hogy nagyon oda kell figyelni,hogy ha tartósan fennáll,vagy romlik a helyzet, mert veszélyes a babára ha e mellett magas pl. a vérnyomás is ill. ha fehérje van a vizeletben. Ezt meg kell nézetni. Engem is küldött emiatt laborvizsgálatra ill. mérnem kell a vérnyomásom. De szerencsére mindkettő rendben van, csak éppen a vizesedés tünetei elő-előjönnek.

9524. Zandyka
2011. márc. 1. 08:55

Sziasztok Lányok!

Én is áprilisra vagyok kiírva, április 8. konkrétan:) Annak idején a kisfiamnál rendszeres fórumozó voltam, jelenleg az ő jóvoltából nincs erre sajnos időm. (most 16,5 hónapos)

Azt szeretném kérdezni, hogy dagad-e valakinek közületek keze-lába? Kicsit megijedtem hajnalban, mert eddig nem volt semmi bajom viszont most meg alig jött rám a papucs, szorulnak a gyűrűk.... egyik napról a másikra??

Várom a tapasztalatokat....

Üdv és köszi előre is, jó babavárást!

Zandyka

9523. rbaba
2011. márc. 1. 08:41

Jó reggelt lányok!

Várom a beszámolókat a mai UH-król. Nekem még egyet kell aludni és én is láthatom a pocaklakót....igaz egyenlőre szintén csak az ultrahang segítségével...

9522. gicus83
2011. márc. 1. 08:41

Sziasztok!!!

Látom sokan megyünk vizsgálatra!Mindenkinek nagyon drukkolok!

Mi is megyünk 1re!:)

Ma esemény dús nap lesz:)

9521. sorlyke (válaszként erre: 9520. - 48bf8c027e)
2011. márc. 1. 07:11
igen is:-))))de csak du jövök
2011. márc. 1. 07:02

Jó reggelt mindenkinek!

Sorlyke, Kler!

Megy a drukk! És ha visszajöttetek kérjük a beszámolót az UH-ról. :))

9519. v.kler
2011. márc. 1. 06:38

Jó reggelt Mindenkinek!

Sorlkye! Persze hogy drukolok Nektek! Én hamarabb túl leszek az uh-n, 10re van időpontom! Nagyon vigyázz magadra!

Plüss! Tudom, hogy Te is ma mész dokihoz, rád is gondolni fogok, majd várjuk az infót! :-) Remélem nem lettél betegebb...

Nbandus! Nem hiszem, hogy alergiás lennél ezekre a homeos bogyókra. Állítólag természetes dolgok vannak benne! De itt a neten rengeteg infót találsz róla.

Zsezse! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Szépen nő a ksiasszony! :-)

Ahogy tudok én is jövök a beszámolóval! :-)

Nagyon szép napot Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!!

Puszi!!

9518. sorlyke
2011. márc. 1. 06:09

zsezse:igen csak az urticát érdemesebb akkor szedni ha ugy érzed kb 2-3hét mulva nincs tejes sok szoptatos tanácsado el mondta hogy sokan ebbe ugranak bele rögtön el kezdik szedni mivel a tej kereslet kinálat alapján termelödik igy addig mig nem áll be felesleges szedni szerintem igaza is van ebben..mert hozzá szokik a szervezeted és utána már nem fog töle több lenni...

kler:szurkolj ha meg jöttem irok mi volt uh-n:-)))ha meg bent kell maradnom sms-ben üzenek!!!!

9517. sorlyke (válaszként erre: 9515. - Nbandus)
2011. márc. 1. 06:06
az az arnica 9ch ugye??
9516. rbaba (válaszként erre: 9511. - Zsezse88)
2011. febr. 28. 21:59

Szia!

Örülök,hogy Zsezse szépen fejlődik.

Az infót pedig köszönöm a homeos cuccokról.

9515. nbandus
2011. febr. 28. 21:23
Ezek a homeopátiás szerek hogyan működnek a gyakorlatban? Mármint besétálok a gyógyszertárba, és kérek egy dobozzal? Engem csak a vérzéscsillapító érdekel majd szerintem. Honnan lehet tudni, hogy mi van benne? Hogy mennyi kell belőle? Hogy nem leszek-e allergiás rá? Bocsi a sok kérdésért, de még sose homeopátiáztam :)
9514. zsezse88 (válaszként erre: 9513. - Robszi)
2011. febr. 28. 19:59

Aranyosak ezek a pocakos fotók! :-)

A bogyókat szerintem lehet követni. Igazából óránként kell bevenni mind a kettőből 5-öt. Szerintem ebbe nem nagyon lehet belekeveredni. :-) Császárra nem tudok, szerintem nem is kell csak majd utána vérzés csillapításra ugyanaz mint sima szülésnél.

Az UH-ról majd várjuk a beszámolót!

9513. robszi
2011. febr. 28. 18:59

Sziasztok!

Pockméretekről itt egy link.

[link]

Zsezse: súlyra jól beindult :)

Ezeket a homeos bogyókat majd tudjátok követni vajúdás közben? Császárra is van valami trükk?

Mi holnap megyünk UH-ra, kíváncsi leszek ott mit métnek ;)

9512. nbandus (válaszként erre: 9511. - Zsezse88)
2011. febr. 28. 18:38
Na akkor szépen növekedik a kisasszony :) Örülök, hogy minden rendben veletek!!!
9511. zsezse88
2011. febr. 28. 18:05

Na megjöttünk a dokitól!

Minden rendben, Zsezse 3 hét alatt fél kg-ot nőtt. :-) Most már 2050gramm, még mindig 1 héttel nagyobb a koránál. Szerencsére nem nyíltam tovább. A doki levette a hüvelyváladékot a CET-hez, már be is vittem a laborba, jövő héten lesz eredmény.

Rbaba! A dokim azt mondta a homeós bogyókat 36. héttől szedhetem naponta, szülésnél óránként: Cimicifuga Racemosa CH30 1x5, Caulophyllum thalitroides CH30 1x5. Szülés után: Arnica montana CH15 3x5 (vérzéscsill.), Urtica urens CH5 1x5/nap (szoptatásra).

Ja! 7 cm Zsezse talpa, úgyhogy szerintem kicsik lesznek a zoknik amiket vettem. :-)

9510. andi-bebi (válaszként erre: 9509. - V.kler)
2011. febr. 28. 17:08
Igen énis ezért irtam azt ,hogy csak akkor ha muszály!Fiuknál talán 2-3 -szor alkalmaztam az olivaolajat!
9509. v.kler (válaszként erre: 9508. - Andi-bebi)
2011. febr. 28. 17:04
Az én védőnőm is ajánlotta az étolajat. Egy kis vatára csepegtetni, és áttörölni a bőrt. Jobb mint a minden illatanyaggal felturbózott olajak,a mi alergizálhatják a baba bőrét. Amúgyis olyan jó illata van egy babának enélkül is! :-) Szerencsére Lalámnak sohasem volt prooblámája a bőrével, így nem kellett semmilyen olajat használnunk!
9508. andi-bebi (válaszként erre: 9504. - Bar-bee81)
2011. febr. 28. 16:43

Én nemhasználok babaolajat csak ha muszály,ha kell akkor viszont szerintem sima szüz olivaolajjal fogom bekenni!

Na tudom most ezen sokan felháborodnak de a korházban napraforgoolajjal szokták a csecsemősök kenni a babákat!

Amugy mindegy milyen olaj de lehetőleg nelegyen illatositott,és netartalmazzon semmi olyat ami a baba börét irritálhatná!

Fürdetéshez fürdetökrémet fogunk használni ezt a gyermekorvos irja receptre!

9507. Bar-bee81 (válaszként erre: 9506. - Sorlyke)
2011. febr. 28. 16:40
köszi! :-D
9506. sorlyke (válaszként erre: 9504. - Bar-bee81)
2011. febr. 28. 16:37
nem sok de én azt ajálom 36hétöl napi 2bögrével és 38hétöl 3al..
9505. Bar-bee81 (válaszként erre: 9502. - Robszi)
2011. febr. 28. 16:19
pécsen már 8ezret kér a dokim ,de állítólag a szülésnél minimum 50ezret adnak neki(mi még 2 jó minőségű bort is szánunk,mert szereti), szülésznőnek 30at. azt nem fogadok,mert még nem tudom mi lesz. ha császár-megérdemli a doki. ha sima szülész a szülésznő érdemli + a doki a gátmetszésért nem igazán-szerintem. szóval doki tuti,de ha simán szülök és rendes lesz az akkori szülésznőm,akkor ő is kap 10ezret.
9504. Bar-bee81
2011. febr. 28. 16:16

a málnalevélből azt írták napi 3* 1tk-ból 2dl tea. ez nem sok? a napi 3*?

+vettem a homeos bogyókat is,de majd jövő7től szedem őket.

hazavivőst is már becsomagoltam

1 rövid ujjú body+1hosszú ujjú rugi+1pár zokni+1pár mamusz+overál+kis sapka+takaró,bár van a babahordózós autósüllésnek lábzsákja,de inkább legyen. már nagyon várom! :-D

én johnsons babaolajat+dm-es sensitiv popsitörlőt+gabi hintőport+pampers sárgát vettem. én a dm-be járok,már kértem a baba bónusz klubhoz jelentkezési lapot. 2éves koráig küldenek kuponokat,füzeteket,termékmintákat. ti hova jártok?

9503. v.kler
2011. febr. 28. 15:05

Én Lalámnál az elején Liberot használtam, később nyáron Pampers-re váltottam, mert az vékonyabb! Szerintem a fehér pampers nem jobb a hagyományosnál, viszont tényleg sokkal drágább...

Én törlőkendőből fehér pamperst fogok majd venni...

9502. robszi (válaszként erre: 9497. - 8398cf748e)
2011. febr. 28. 15:02

Őt nem ismerem. Jelenleg Vásárhelyen is és Szegeden is járok vizsgálatokra. Az orvosom Katona Renáta, de nem vállal ügyeletet a kisfia miatt,így Szabó Kornélnál fogok szülni. A befutó kórház is valószínű Szeged lesz.(magas a vérnyomásom+cukor+nem fordult még be) Meg az csak klinika.Vásárhelyen a császárnál altatnak, Szegeden van epidurális. Ha már nem én nyomom ki legalább ne aludjam végig. A babáról meg ne is beszéljünk.Altatásnál ő is kába..

Ki mennyit szán a szülésre? Vagy mennyi az "ára"?

9501. sorlyke
2011. febr. 28. 14:58
Én sárga pamperst vettem törlökendöbe meg minden más neogranormonost...meg gabi baba olajat,,,hazahozos 1kisnadrág 1 bady 1 felsö 1 pulcsi és overáll..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook