2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Változó nálam. Régebben sokkal többet használtam.
Mostanában a hátamnál van. De ha pihenni akarok akkor nagyon jól megtámasztja a hátamat.
Régebb a lábam közé vettem és úgy aludtam.
Most hogy sokat fáj a lábam és nagyon sokat forgolódom, ezért háttérbe szorult.
Amúgy nagyon jó sztem, majd a szoptatásnál nagyon hasznos lesz.
Nektek is szokott izomlázatok lenni a lábatokban?
Képzeljétek amióta iszom a kalcium pezsgőtablettát nem görcsölt be a lábam:)))
De azért óvatosan szoktam nyújtózkodni.
Szegénykém, kitartás!
Egy kiadós sírás tényleg sokat tud segíteni az emberen. Én múltkor a felújítás miatt sírtam, hogy semmi nem lesz kész, én meg már egyben szeretném látni az egészet. Rettegek, hogy nem lesz meg mire jön Nóri, pedig elméletileg még van egy kicsit több, mint 1 hónap, dolog meg már alig. De akkor is.
Jó reggelt Lányok!
Ma hulla vagyok, nagyon rosszul aludtam az éjjel:-( Fáztam, de félálomban nem tudtam felkelni takaróért, és párom sem tudtam felébreszteni. ráadásul álmodtam valami hülyeséget, és reggel úgy keltem, hogy fájt a fenekem, mintha egész éjjel lépcsőt másztam volna. Komolyan izomlázam lett. Pedig össze kéne szednem magam, mert itt bent is sok dolgom van, este meg festünk.
Ma megyek dokihoz, délelőtt meg felhívom a szülésznőmet időponot egyeztetni.
Jól kibőgtem magam, és megkönnyebbültem.
Most még tűrhetően van. De hogy meddig?
:-(
Most mi sem megyünk AU.-ba,pedig elhoztam volna neked.
Szegénykém!tudom milyen:-(( Velem is volt már ilyen:-(
Aposod hogy van?
Sziasztok!
Ma nagyon rosszul aludtam. A kialvatlanságtól meg a hátfájástól már bőgtem egy nagyot.-( De jót tett már okés vagyok.
Elég rosszul alszom mostanában,és állitólag azzal könnyebb ,késöbb meg jó szopiztatni rajta.
Az XXl-ben láttam 20 euróért csak ugye nem tudok oda érte kimenni:(
Az finom szerintem:)
Én paradicsomos husgombocot csinálok.
Délután védőnőnél voltam,aztán meg szomszédoltam.
Képzeld odaadta az anyasági támogatáshoz a papirt,vinni kell majd terhesgondozoba lepecsételtetni dokival.
Mát tényleg közeleg a finish:)
Szia Rebi!
Semmi különös,bevásárlás,meg megyek a homeos dokimhoz,meg ma jönnek haza anyuék:-))
Jó reggelt!
ma sok dolgom lesz,már félig meg is főztem:-)