2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Miután anyuék elutaztak,másnap már nem volt meg az övék.ekkor megtaláltam az ő lakásukhoz azt a kulcsot,ami már régóta nálam volt,csak nem volt meg!!!Erre pár napra rá meg elvesztettem tesómékét!!!!!szóval most egyik sincsen meg,csak az én elveszettnek hitt kulcsom:-SSS
Szóval érted!??!!
Képzeld Bettus,erre már én is gondoltam!!:-)
De az a baj,hogy ugysem tudjuk összehozni,mert biztos mindig lesz olyan,aki pont nem ér rá:-(
Amugy én B.Pestre gondoltam:-))
Egyszer össze kéne hozni egy találkát az ország közepén, hogy mindenkinek jó legyen!
Azt hiszem Pusztavacs a mértani közepe Magyarországnak. Csak persze most mindenki elfoglalt, mert készülődik a babára (meg ilyenkor utazni is nehéz már), utána meg babázunk, azért nem érünk majd rá. :-)
Juj de fini!
Mi tökfőzeléket eszünk (sült husival), meg túrógombócot csinálok.
Annak most állok neki.
Most hívtak anyumék.nemsokára érkeznek.Hát érdekes lesz beadni nekik,meg tesóméknak,hogy mindkét kulcsot eltűntettem!!:-((
Biztos örülni fognak nekem!!:-((
Gyertek csajok, jut mindenkinek:DDD
Kár hogy olyan messze vagytok olyan jó lenne leülni együtt és enni egy nagyot!
:D
Akkor a holnapi nap kárpótolni fog!
Köszi Csajok:-)
A mai nap szép:-)
Festeni nem én fogok, azt apa csinálja, én csak a szellemi irányító leszek. Én már sokszor csináltam, ő még sosem, szóval érdekes lesz. Ő kis makacs, biztos meg lesz a saját véleménye, és én is makacs vagyok, van gyakorlatom. Majd azért igyekszem hagyni, hogy kibontakozzon, ne sérüljön férfi egója:-) Holnap beszámolok róla, hogy hogyan sikerült:-) Én csak vizes felmosóval megyek a lecsöpögött festék után, meg vágom a ragasztószalagot a fóliázáshoz:-)
Köszi,szóval akkor(csakhogy tiszta legyen):CTG:baba szívhangja+méhösszehúzódás,NST:magzatmozgás.
Jól értelmeztem???
Szép nagy babád van.
NST-n nem kell nyomkodni.