2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Judy86?
Voltál tegnap kórházban? Mi újság Veled?
Olyan jó sűrűre főzted? A nagymamám úgy csinálta a szilvalekvárt, hogy kb. 10 órán keresztül főzte.
Na, én nem. A kajsziba tettem ezt a dzsemfixet és 1 óra alatt megvolt. De nem is lett közel se olyan, mint a mamámé. 10 éve nincs már. :-(
Én szeptember 12-nél hamarabb nem szeretnék szülni (az 8 nappal van előbb, mint a kiírt időpont). Nincs dokim addig.
Az a 39. hét lesz, jó lesz az nekem. :-)
Nálunk kötelező a gátmetszés.
Néztem szülésvideókat itt a neten, de Ti NE tegyétek! Már annyira bánom! A gátmetszést is mutatták, úgysem láttam volna mit csinálnak velem ott alul szülés közben, most már tudom, így biztosan meg is fogom érezni.
Annyira megbántam!
Sziasztok Lányok!
Látom mindenki gőzeről pakol a kicsik érkezésére. Tegnap nem jöttem dolgozni, mert hétfő este felment a vérnyomásom, majdnem 150 volt:-( Párom nem engedett, ágynyugalomra fogott. Ma itt vagyok, de csak délelőtt, fél3-ra megyek NST-re. Akkor beszélek a dokival is a vérnyomás és a kézzsibbadás miatt. Kíváncsi vagyok mit mond. Napközben még nagyjából OK, nem megy 130 fölé, de estére mindig felszökik, aggódok miatta. A kezem is egyre rosszabb.
Tegnap én is kimostam amink már van, ágynemű, pelusok, bodyk. Meg ki is vasaltam. A többit még venni kell, a hétvégén szeretnék még egy túrát tenni. Ma jön a kiságy:-) Tegnap összeraktuk a forgót hozzá. Annyira jó:-) Macik vannak rajta, 3 dallamot tud játszani, 2 féle hangerővel, és felül is világít meg forog, kicsi lepkék úsznak a plafonon:-) És van távirányítója:-) Este Nórival álmodtam, a kiságyban feküdt, de nem láttam az arcocskáját:-)
Szia Timi!!:))
Na megvan az első mosás,20 db textilpelus+3 kifogo+2lepedő.ezeket ma ki is kell vasalni.
Következő adag a badyk leszek,szétválogatva nekünk van vagy 40 db.
Én ezeket tuti nem biznám apára:))
Meg olyan jo csinálni, pici baba ruhák:)
Szia Timi!Örülök,hogy jól vagytok,használjátok csak ki minden szabad együtt töltött perceteket apával:-))
Én még nem voltam NST-n,aug.17-én megyek először!
és a vasalás???:-))
Sziasztok!Meg vagyok, csak férjem szabin és amit lehet intézünk, a maradék időben meg ejtőzünk, meg csavargunk:-)
Hétfőn voltam NST-n, nem mondtak semmit, jövő héten kell mennem megint. Nektek sem szoktak semmit mondani?
Látom sokan vagytok akiknek már jóslófájásai vannak, nekem eddig egyszer volt csak.
Minden nap szüléssel vagy szoptatással álmodok.
Megjegyzem a szüléstől egyre jobban félek:-(
De látva azokat az édes babákat a kórházban megéri:-)
Hát nem tudom, hogy mi lesz, ha elhagyom a magnéziumot, mert a lábikra görcsök még magnézium mellett is voltak, anélkül meg elég fájdalmas lesz.
Na mindegy már csak pár hét.
Én még nem mosok. Anyukámat beoltottam, hogy ha elöbb jön a baba, akkor ez a nagymamára marad:-)vagy apukára, olyan kis rucik, hogy ez nem nagy meló. Amúgy meg mindent előkészítettem (legalábbis remélem)
Most elköszönök,megyek, sógornőmmel van talim.délután meg meglátogatom egy volt kolléganőmet,juniusban szült:-))Szóval ma már lehet,nem leszek!
Bis Morgen!Sziasztok!
:DDDD
Csak pöppet maradi :DDDD
Pedig fiatal. Ki érti ezt? :D