2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Felraktam a Mazsola Naplóba egy képet a ruhácskáról, amit anyumtól kaptam, ebben hozzuk majd haza a babót a kórházból.
Jó éjt!
Sziasztok!
Van valaki?
Ú szegény!
Csak azért lepődtem meg, mert neki még nagyon sok ideje van.
Nekem ma hatalmasakat hullámzott a hasam!
De lehet, hogy azért mocorgott ennyit, mert ma pakolásztam, és nem tetszik neki, ha dolgozok, és nem pihenek.
Sziasztok!
Van itt valaki? Visszaolvasok.
Én is fáradtnak érzem magam ,aludtam is egész délelött nyilalgatott a derekam is:S
Anett is szerintem pihizik,de fog smst irni ha vmi történik az biztos.
Mammi már te is nemsokára túl leszel rajta,majd üzenj vkinek:)
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Pár napot megint nem voltam, és úgy izgultam h kinél indulhatott meg a szülés?
Nekem jövő hét péntek. Ha nagyon felmegy a vérvérnyomásom-( , akkor lehet előbb.
Igen,én el sem tudtam képzelni,hogy ilyen tehetetlen leszek:-( De majd szülés után visszatér minden a régi kerékvágásba!!:-) Persze nem rögtön,de pár hét alatt.
én is végeztem a babaruha mosás-vasalással:-)Kb egy hétbe tellett:-)De most minden friss,tiszta,olyan jó érzés:-)
két pulcsikát,meg egy játékot kell még kimosnom kézzel.
Jól teszed, szedd csak, tényleg mennyivel nehezebb már most amúgy, mint mondjuk 1 hónapja.
1 hónapja még vígan lementünk mi is a Balcsira, semmi probléma nem volt..
Szóval tessék csak pihenni!
:) hát igen...
Milyen sokan járunk amúgy fagyizni, én is ettem tegnap olasz krémfagyit, de jó volt.
Akkor végére értél a mosásnak te is Olgi, gondolom volt egy csomó..
Szia Nita!
Én se tudok semmit sem Anettről...
Reméljük minden rendben vele.
A végén viszont már a babák nem mozognak sokat, már startra készen várnak, lehet, hogy nálad is ez van.
Nálam a héten pl. a szívhangját 2-szer kellett nem kicsit keresgélni.
Egyszer NST-n, kb. jó 10 percig, meg a védőnőnél csütörtökön, le is izzadt szegény.
És minden ok, szóval Viki baba is már készülődik lassacskán kifelé, ezért nem mozoghat már sokat.
Sziasztok!
Mi is pusziljuk őt, meddig marad kb. nem mondták neki?
Viki a múltkor is írtad te is, hogy már görcsölgetsz, most meg megint, jól beindult nálad is...
Tényleg pihenni kell, mi is délelőtt elmentünk a piacra vásárolni, kajacsinálás, utána ágyneműt húztam, még kézzel is mostam, és kész ennyi volt, most már le kellett ülni, pedig délutánra is terveztünk sétát.
Mondjuk pihenés után mindig jobb kicsit.
Én nem tudom mi van velem de olyan fáradt vagyok... nem álmos hanem inkább erőtlen!!!!!
Ágival beszéltem telón, puszil titeket
Befejeztem én is a babaruha vasalást, a lábfejem fel is dagadt rendesen a végére.
A pólómat meg leettem, ma nektarinnal, tegnap fagyiztunk, azt azzal. Amióta terhes vagyok, lassan az összes felsőm foltos.
Rosszabb vagyok, mont egy gyerek.:)
Nita, lehet, hogy csak pihizik.
Hozzánk közel a kórház és nekem azt javasolta a védőnő, hogyha du-ig nem mocorog, akkor nyugodtan menjek be, hogy nézzék meg.
De neked elég nagy is már a baba úgy emlékszem. Lehet, hogy már kevés helye is van mocorogni.
Sziasztok!
Ági kitartás! És remélem minél előbb kiengednek!
Tegnap eléggé lent volt a vérnyomásom, így ittam egy 3 az egybent. Azt nem tudom, hogy attól volt-e, de kicsi fiam onnantól kb. 3 órán keresztül egyfolytában rugdosott, forgolódott, de olyan energiával, hogy nem tudtam elképzelni, hogy mi van vele. Ma meg alig akart felébredni, és azóta is inkább csak aprókat fészkelődik nagyritkán.
Szia!
Nincs szívhanghallgatód?
Sziasztok!
Remélem Ágit hamar haza engedik és utánna ezerrel pihenni fog!!!
Tegnap mentünk csavizni,és sajna egyáltalán nem akart beindulni baba :( Amikor este haza jöttünk és lefeküdtem akkor mocorgott csak.Egész nap semmi :(
Most mocorog kicsikét de minimálisan,kezdek aggodni.
Ti hogy vagytok??