Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Az is mindjárt itt lesz, kitartás neki!
Értem. És másfajta lehetőség fájdalomcsillapításra?
Megkaptam közben a levelet, reméljük a legjobbakat...
Bettus pl. nekem meg le sem vették ezt a kenetet, nekem a doki mindig csak a méhszájat nézte, vett le kenetet, de jóval korábban.
???? na pl. ezzel is mi lesz?
40. hetemet taposom...
Talán 4 órára meglesz a baba.
Nálunk a kórházban nincs Eda pl.
Vagy lehet, hogy van, de erről igazán nem esett szó, nem igazán van semmilyen fájdalomcsillapítás....
így akkor mikorra lesz meg a baba vajon?
szegény.....pont a végefelé
Ja, nagyon hirtelen jött.
De nem lesz baj, csak nyugalom..
Sziasztok! Mesi 1 óra alatt semmit sem tágult pedig az az 1 cm kéne. Rosszul adták be neki az EDA-t most mégjobban érzi mint 30 perce. Most már nem nagyon nagyon de nagyon fáj neki. Puszil titeket!
De amúgy hihetetlen, hogy ilyen gyorsan és hirtelen ketten is megszülnek a fórumon..eddig szerencsésen alakulunk....
1 hét alatt megvan az eredmény, az oké, de úgy tudom, hogy 4 hét mire kikezelnek belőle, ha baj van. 5 hetem már nincs.
Én sem. Ő Johanna anyukája. :-))
Egy hét alatt megvan az eredmény, ne aggódj, addig még bent lesz a picikéd.
Sleepin vagy?
Cukojjal mi van?
Na ez sem semmi.
Zspb-vel mi lehet? jajj nem tudom a keresztnevét....
Értem.
Én kedden megyek dokihoz, 5 hét után végre, mert szabin volt. Akkoe lesz a kenetlevétel is, kicsit aggódom, hogy a 37. héten, mert ha baj van, ki sem tudnak már kezelni.
Eddig mindig a magánrendelésére hívott, most mondta, hogy vasárnap ügyeletes a kórházban, és hogy menjünk be, megnézi, mi a helyzet.
Magánrendelésére jársz? Vagy hogyhogy vasárnap? akkor ügyeletes?
Nálam semmi sem, így most várok.
Vasárnap reggel megnéz az orvos, hogy változott-e valami.
Utána meg majd eldönti gondolom, hogy mi legyen velem.
Vannak, erősek, nem rendszeresek.
Szerintem elleszünk még egy darabig...
Veled mi újság? Valami jel?
Hogy állsz most a görcsökkel?
Jól vagyunk, köszi :)
Még egyben. :) Hunorom remekül érzi magát bent :)
N majd jövök még hírekkel! Remélem minnél hamarabb és a legjobb hírrel!:)
Most nézem, mindjárt 3 óra!
Lehet, hogy már megvan a baba.
Adrival mi lehet?
További ajánlott fórumok: