2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Én azt sem tudom, hogy megvan-e még. Este is jött, meg reggel valami ahhoz hasonló, de lehet, hogy az csak a vizsgálat meg a vérzés utószele volt.
Meg már hetek óta mondja a védőnő, hogy van a vizeletben egy kis folyásszerű, ami akár az is lehet, mert nem mindenkinél egyértelmű.
Mármint szülni?
És melyikünk utazik a másikhoz? :-DDD
Az jó.
Nekem nincs dokim a héten, elutazott. :-(
Dehogynem!:)
Nekem már a 34. héten azt mondta a védőnőm, hogy bírjunk még ki 2-3 hetet és tessék hétfőn már a 40. hetet kezdem.
Sziasztok!
Csak beköszönök, mert visszük a gépünket csináltatni és nem tudom milyen hamar lesz kész.
Ma voltunk NST-n, 1-2 mozgás után kicsi fiam alig akart mozdulni, kb. 3/4 órát voltunk bent. Szerencsére dokim elfogadta, így nem kellett ismételni. Újra van jóga, így elmentem ma. Nagyon jól esett. A folyamatos mászkálástól viszont fájdogál a hasam kicsit és nyilalgatás még mindig van a méhszájnál, de szerencsére a vérzés abbamaradt mára. Remélem azért nyílt egy kicsit, ha már így fáj.
Hétfőn amnioscopia, amit nagyon nem szeretnék, mert a belső méhszáj még elvileg zárt, úgyhogy biztos nem lesz egy kellemes beavatkozás.
Tatacinak gratulálok! Már ő is nagyon várta.
Lenna gratula neked is a pici fiúhoz! Hidd el, nem lesz semmi baj!
Kismanónak megy a drukk! Bár már lehet, hogy meg is van a babája.:)
:-(
Gondolok rátok!
Úristen Lennna!
Most bőgök. Annyira sajnállak Benneteket! Még lett volna 3 heted is, ugye?
Nem is tudom, mit írjak, rengeteg lelki erőt kívánok! Szükséged lesz rá.
A Jóisten segítsen meg Benneteket!
Sziasztok!
De jó, már kiváltatta velem a dokinő az olajat. Na, mindegy.
Nita!
Neked távozott a nyákdugód?
jah már dolizik is,de jó!!!!
Hogy tetszik neki a melo??
Szerintem is már megszült,jó régota nem járt erre.Senki nem tudja a számát?
Bár én is csak Judynak adtam meg.