2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Mi finomat főz anyukád?
Én is probálom vissza szoktatni a kiságyba,hajnalig sikerül de aztán sirdogál kicsit magam mellé teszem és alszik tovább,ez az amit nem kellene :(
Szia Ági!
Köszönjük szépen remekül:) Tegnap megkaptuk a szurikat,nagyon jól viselte a csajszikám.
Hétfön megyünk vérvételre,megnézik a vasat meg 1-2 dolgot :(
Ti hogy vagytok?
Nekünk nincs se játszószőnyegünk, se pihiszékünk.
Nehezen...
Kiságyban (most már 1 hete cumival), vagy a nagy ágy közepén (szopipárnával körberakva, hogy le ne guruljon), és elnézelődik. De csak akkor tudok inkább bármit is csinálni, ha alszik.
Ma pl. egész eddig aludt.
Evett fél 9-kor, aludt a köv. etetésig, ami fél 12-kor volt és azóta (1 órája) megint alszik a kiságyában.
De én nem takarítottam most, csak zuhanyoztam, meg ettem, meg hoxázok.
Kaját küld anyukám ma is.
Szia Nita!
Hogy vagytok?
Szia Bettus!
Szia Bettus!
Hogy van a Tündérke?
Szia!
:-)
Sziasztok!!!
Timi! Utolag NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNPOT KIVÁNOK!!!
Nagyon édes a kisfiad!!:)
Sziasztok!
Éppen etetném Mátét egyik mellemből már evett (60-at), nézelődik és gügyög. Pedig sírt mikor feljöttem.
Anyósomnak meg akkorát kacagott amikor megdögönyözte:)
Öröm volt látni.
Apósom egyszer jött el (a 2 hónap alatt!) megnézni az unokáját, és amikor itt volt, nem hozott virágot, de azért mondja, hogy jaj, most elmaradt, majd legközelebb.
Na, erre nem várok, mert januárban a születésnapomon is ezt mondta, aztán azóta eltelt 10 hónap!
És persze megint mennem kell:(
Egyszerűen nem tudok visszaolvasni:(
Puszi mindenkinek!
Sziasztok:) Bocsika a fázis késésért, csak nem tudtam már írni.
Nekem is nagyon fájt egy ideig, és ott mindig benne maradt a tejcsi. Én ezért sokszor hónalj tartásban szoptattam meg, és úgy kijött nem is sokára:)Próbáld ki te is!
Beteszem a kiságyába, ott is sokszor tök jól elvan. Vagy a hintájában. Rakok neki oda színes játékokat.
Ja, ami nálunk nagyon bejött, ha a fotelágyra fektetem, onnan látja az ajtaját. Annál érdekesebb neki nem is kell. Mert hogy üvegajtó és tükröződik rajta a fény. :-)
Nálunk úgy volt, hogy hat hetesen kell vinni ortopédiai vizsgálatra. Ott csak annyi, hogy megtekergetik a lábát. UH csak akkor van, ha a doki nem érzi jónak vagy genetikai okból.
Mivel testvérem csípőficamos volt, így nekünk el kellett menni UH-ra, de minden rendben volt.
Kontroll 4 hónaposan lesz.
Napközben - míg házimunkát végeztek - mit csinálnak addig a babák????
hogyan oldjátok meg?
mi játszószőnyeg, pihenőszék, egyéb ötletek???
basszus,10-kor megint éhes volt,vagy nem tudom,mert tökre sírt,megetettem 70-et evett.annyira mégsem volt éhes!
kettős front van ma!