2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia Ági!
Majd behozzák a lurkók, nem?
De mitől van ez a pigmentáció? Vagy miért nincs akkor mindenkinél?
De honnan tudsz Te ilyeneket?
Nálunk se a doktornő, se a védőnő, se a klinikai csecsemős főnővér, se a sebészeten a gyerekorvos nem látott még ilyet életében.
Ez érdekes.
Ügyi!
Luca nem forgolódik, kicsit lusti. :-(
Állítólag nem igazi fog, de teljesen olyan, és a fele kint van, vagy legalábbis tök sok kint van abból a valamiből.
????????
Én hülye megemlítettem tegnap a doktornőnek, hogy kipróbáltam a Gabi fürdetőt (már unom az szagtalan gyógyszertári kenőcsöt), erre majdnem leharapta a fejemet, hogy 1 éves koráig nehogy mást használjak!
Jó ég!
Mi Sudocremet használunk a popsira.
Azt is lehet állra is a nyál miatt?
Jó kérdés!
A kaki is lehet az oka, ha a napi 4 adag hirtelen úgy lecsökken, hogy 4 napig nincs, de már az is kijött a Laevolactól, úgyhogy talány.
Nem a poci, a köldök.
Látom, most nagyon téma lett ez a köldök dolog.
Asszem ennek én vagyok az oka, (mint nyáron a rántott sajtnak, ha emlékeztek még :-D)
Én nem akartam ám senkit megijeszteni, csak engem zavar, ami nálunk van, és ki mással osszam meg, mint a barátaimmal, Veletek, itt a fórumon?!
:-)
Szia Bettus!
Az a lényeg hogy nincs baci :)))
Végre Bettus!már tökre vártalak!!!
Ugy örülök,hogy minden rendben!!!!!
de ha nem fog,akkor MI????
Sziasztok!
Nem talált a doktornő Luca pisijében bacit.
Ez jó, csak akkor mi lehetett tegnap? Ő sem tudja.
Az alsó ínyében jobb oldalon (a szemfognak megfelelő helyen) van egy fehér valami, kőkemény csontszerű, mintha fog lenne, meg is nézte a doktornő, és valami fogcsíra kezdemény, vagy mi a túró.
De ez majd eltűnik, de nem mondott róla többet.
De elképzelhető szerinte, hogy ez is fájhatott neki, ahogy törte át az ínyt. Tegnap este 11-kor vettem ezt észre a szájában.
Mindenesetre vettem ma Dentinoxot.
Visszaolvasok.