2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Bettus, nálunk is ez van. A mászáshoz nagyon erősnek kell lennie, meg az egy bonyolult összehangolt folyamat. Milán is csak 4-5 lépést tud mászni, de feláll. Sőt már csak úgy tudja elképzelni a napját, hogy félpercenként felmászik valamire, így egyre több a baleset, hiába vagyok ott mellette.
Isten éltesse mindkettőt! Különösen a kis Lucát! :)
Évi nagyon szép helyre mentek, irigykedek ám. Imádom ezt a helyet. :)
A hotel mellett van 2 kis faház, ha még van, ami anyu munkahelyéé volt és gyerekkoromban sok nyarat, húsvétot töltöttünk itt. Akkor még nem volt meg ez a szálloda. :) Gyönyörű az erdő, és ha még megvan, akkor van egy Szlovák Csárda nevű hely, ahol istenien főznek. :D Remélem nektek is szép emlék lesz!
Sziasztok!
Kicsit készen vagyok, tegnap 5 órát aludtam kb. Nem csak a fiam hibája, én is későn feküdtem le.
Ma sokat voltunk odakinn, de csak 2x aludt 3 helyett.
Reggel nekiesett a szekrénynek, ami megdagadt kicsit úgyhogy tuti kék lesz. :(
Szandi gratula Nórinak, nagyon ügyes!
Sziasztok!
Látom mindenhol zajlik az élet :) Nálunk is :) Holnap talán már tudok jönni.
Jó éjt mindenkinek
Szegényke...:( Borzasztó dolog látni, ahogy egy picike szenved.:( Kitartás lorenda!
Majd ha oda jutok, teszek fel egy-két képet a mai napról.:)
Nagyon kellemes napunk volt ám! :) Elvittük a gyerekeket egy kicsit messzi hatalmas tóhoz, ahol természetesen erdő is volt, úgyhogy mondhatni túráztunk egyet délelőtt.:)))) Csak a két nagyobbat vittük, féltem Doni nem tudna aludni, ha rángatjuk kocsiba be-ki babakocsiba be-ki stb. Anyóséknál vidámkodott vagy 2 órát, persze így egész délelőtt nem aludt, mert ott sem pihent le nagy kíváncsiságában. Este 7 után vittem most aludni, pedig déltől aludt 3-ig uncsitesóéknál, de így is kómás volt már szegénykém.
Sziasztok!
Gratula Fanninak és Lucának! :))) Ma Doni is véletlenül kettőt kúszott hátrafelé és már próbálgatja magát kinyomni teljes karral, egyszer a hasát is teljesen felemelte! Nem tudom eldönteni, hogy kúszáshoz tanul vagy mászáshoz...
Felállt és még nem mászik?
Képzeld, én pont ezt álmodtam az éjjel Lucával.
Ugye mi sem mászunk még, de Luca ma kikúszott a szobából a konyhába hozzám (vagyis több, mint fél útig eljutott), de nagyon ügyes volt! :-)
Sziasztok Lányok!
Kellemes hétvégét mindenkinek! Visszaolvastam egyre ügyesebbek a gyerkőcök. Mindenkinek külön akartam írni, de mivel több oldalt olvastam vissza így elment amit megírtam, így egyben gratula mindenkinek. Akik a fogacskákkal küzdenek azoknak jobbulást.
Nálunk is zajlik az élet, Fanni felállt, de nem mászik továbbra sem. Pakol, ma a cipősszekrényből pakolta ki a cipőket. Mi is nagyon küzdünk a második foggal, ez nehezebben akar áttörni, pedig már teljesen kirajzolódik.
Szép napot!
Hello!
Viki! Jó szórakozást Nektek!
Mi is "bulizunk", dédipapa ma 73 éves, Luca meg 7 hós. :-)
Sziasztok!
Szörnyű éjjelünk volt, éjfél körül ordítva ébredt a lány :((( alig tudtuk lenyugtatni. És úgy sajnálom, hogy nem tudom a fájdalmát csillapítani :((
Szép jó reggelt mindenkinek! :) Ma csak estefelé leszek, nálunk ma "gyereknap" van...csak még egyeztetünk, hova vigyük csavarogni őket.
Donát egyre korábban ébred reggelente, ma már 5.11-kor kukorékolt értem.:( Lehet bevetem majd a sötétítős trükköt, mert nálunk a fiúk a napocskával ébrednek.:D
Igen-igen, úgy, ahogy írod! :)
Luca is sokat kúszik körbe-körbe. Hogy is mondjam, forog a saját tengelye körül. :-)
Én csak 3 üveg bébiételt vittem a 4 napra (bolti üvegeset), de az elég volt, sőt csak 2 üveg fogyott, mert Luca még sokat szopizik.
Biztos nagyon jó lesz a "nyaralás".
Doncsi egész nap forgolódott, mint a ringispil. És a délutáni szundiból már 2. napja kel fel nyöszörögve-sírva.:( Először véletlenül bekentem dentinoxal nagy gyorsan az ínyét, mert ugye egész délelőtt azt nyalogatta. Visszaaludt akkor a karomban rögtön és betehettem az ágyába. Ma ugyanez volt, de most azt hittem, csak szórakozik. Hát sehogy sem aludt vissza percekig, nyígott utánam. Próba szerencse, megint bekentem az összes ínyét és megint rögtön visszaaludt!
Csak ámulok! Nagyon ügyesek vagytok!:)
Azért zárójelben én is kíváncsi lennék, min veszhettek sokan annyira össze??????? dehát nem ránk tartozik, lehet ez már régóta érlelődött....:(
Hát...ilyen helyre én is elmennék! :) De majd máskor...most újítunk.:( Nyáron megyünk a Balatonhoz és Veszprémbe, ez lesz a luxus.:D
Tyű,bevvi,nagyon jól hangzik!!!
Ide bárki jöhet,ő is tudja,de nem jön.
ez van.
már félig ült,a kezével mindig támaszkodott(van kép a naplómban)aztán ma egyszercsak felhúzta magát,kellett mind2 keze:-))
Jaj, nem akarom firtatni ezt a klubvitát, csak kérdezem, hogy Ági már itt sincs? Azt azért kikövetkeztettem, hogy részese lehetett ő is a vitának, vagy neki volt valakivel "összetűzése". Meg gondolom Lennnának.
De ügyi! És hogy csinálta? Mármint mászásból ült le? Nálunk annyi, hogy egyre többet halad kúszogatva (de nem konkrétan előre kúszik, hanem úgy körbe-erre-arra kicsit irányítja magát). Ma letettem a konyhában a földre (laminált padló van ott is), elmostam két poharat és mire hátranéztem, már csak a feje volt kint az étkezőasztal alól. :)
További ajánlott fórumok: