2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Hát..én is szóltam volna az tuti.
Hogy lehet ilyen bunkó.
Hát mgagi én nem tudom meg tudtam volna e állni hogy rá ne borítsam az asztalt !Milyen dolog az hogy nem mutatja meg?Én elég nagy szájú vagyok nem hagytam volna annyiban!Én eleinte még nem volt fogadott dokim én addig nyújtogattam a nyakam a monitor felé még meg nem unta!De mióta van azóta végig gyönyörködhetek benne!
Az még olyan messze van. Én azt bánom, hogy a doki nem mutatta meg a babámat.
Nálunk a 12.heti után a 18.hetes a következő KÖTELEZŐ ultrahang!
Sziasztok csajok!
Sok boldogságot Kadrika! Szépek voltatok:)
Nekem ma reggel nagyon fájt a hasam. Egy kicsit meg is ijedtem. Lehet hogy a reggeli hajtás nem tett jót. Reggel porszívóztam is. Ez a hányinger nem múlik még mindig.
Egy kérdés. Nekem azt mondták uh-on hogy legközelebb 19 hetesen kell uh-ra menni. Nálatok is így van, vagy van 16 hetesen is uh?
Sziasztok!
Kadrika én is Sok Boldogságot Kívánok nektek!
De jó is az esküvő, nekünk 2008. júniusában volt, nem is tudtam, hogy esküvőre készülsz.
Én is szívhanghallgatóztam tegnap, én is szoktam minden nap, én erre direkt rákérdeztem a dokinál, védőnőnél, azt mondták, hogy nyugodtan lehet hallgatózni.
A 4 D-s ultrahangra meg azt mondták pl.nekem, hogy a 24 hét körül érdemes, mi is akkor tervezzük.
Elkezdtem a 17. hetet pont ma, jövőhéten megyek Uh-ra, már akkor kerek öt hete lesz, hogy nem láttam a picurt.
Csütörtökön megyek 16. heti vérvételre.
Van-e már közöttünk olyan, aki esetleg érezte a picurt, főleg aki már nem az elsőt várja?
Hu Csanett az nagyon jo ár érte.Én se hagynám ki!
Majd mesélj mit láttatok kiváncsi vagyok a 4D mit mutat 16 hetesen.
Kadrika!!!!Sok boldogságot!!!
Nobilis Magánrendelő!Ott van Debibe!Nagy Lajos király téren!Most akció van 7500 Ft ami tartalmazza:4D felvétel készül a magzatról(DVD-re)4D-s videoklip (4D babamozi) és fotók CD-re (4D babafotók),
továbbá 2 db színes fénykép AJÁNDÉK4D-s .
Szerintem korrekt 45 percig tart!Nézd meg a honlapot: www.nobilismaganrendelo.hu
én menni akarok 4d-re. úgy tudom a huszonvalahanyadik héten érdemes. Azért is szeretnék nagyon, mert csak ímmel ámmal kapok képet babuskáról, és végre lenne róla egy jó kis összeállítás.:))
Szia Tataci!Én 16 hetesen fogok menni 4D-re ami 2 hét múlva lesz,egy híres magánrendelőbe ahol azt mondták 18. hétig tudnak egész alakosat csinálni utána már csak részleteibe!Én se bírnám ki a 18.hétig ezért elmegyek és a nemére is nagyon kíváncsiak vagyunk!Azt ígérték 90% hogy meg tudják mondani!Remélem nem tartozok majd a 10%ba!Puszi
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!! Megnéztem a képeket is, nagyon szépek vagytok!
Én minden nap hallgatózok mivel a dokim azt mondta nyugodtan semmi baj nem lehet belőle.
Hát szerintem ki kéne bírnom azt a 4 hetet és utána eldönteni, csak nem tudom hogyan. Talán hibernáltatom magam. Nemcsoda, hogy a várandós anyukáknak mindent el lehet adni, tényleg mindent megtennék én is, hogy lássam, meg tudjam, hogy rendben van minden. De mindig csak várni és várni. Aztán meg az ultrahangon nem mutat magából semmit a picur.
Nekem a 12. heti UH-n már csináltak 4D-s kisfilmet is. Kérni fogom a 18 hetesen is. A 12 hetesen még nem látszik az arca, csak az, ahogy ficánkol. De jó, mert meg tudtuk mutatni a családnak, és így sokkal kézelfoghatóbb, hogy ott van egy kis manó a pocimban:-) Az az 5 perces kisfilm a sláger most nálunk.
Azt hallottam, hogy a 20. hét után érdemes még, de a 30. hét környékétől már túl nagy a baba, nem fér rá a képre, olyankor csak az arcáról érdemes filmet csinálni.
Addig nem bírom ki. Legközelebb 4 hét múlva megyek, 19. héten ultrahangra és ha ott se mutatja meg magát én nagyon bosszús leszek :(
Én is azt olvastam, hogy inkább a 25. hét után, mert akkor már elég fejett de még egybe belefér a monitor képébe!:-)
Azt olvastam, hogy a 25-33. hét között érdemes menni.
Tervezi valaki a 4D-s ultrahangot? Szerintetek hányadik héten érdemes menni.
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Csak szűk családi körben volt megtartva a lagzi, így hál istennek 00.30-kor már ágyban voltam! A táncot elég jól bírtam, igaz csak lazán, és közben azért pihentem. A család vigyázott rám!:-)
Nagyon csinik voltatok, és szerintem tök jó, hogy nem kötötted fel kotyba a szép hajad:-)
Van hallgatóm, de párom nem szereti, mert fél, hogy zavarjuk szegényt, meg szerinte úgysincs semmi baj. Nem vérzek, nm görcsölök, nő a cicim emg a pocim, szóval szerinte minden rendben van. Múltkor megpróbáltam titokban meghallgatni, de nem találtam meg. Biztos nem jó helyen kerestem. De majd ma megpróbálom rávenni, hogy néha lehet hallgatózni, heti 2szer mondjuk:-)
Megnéztem, szépek vagytok! Jó volt a lagzi, bírtál táncolni vagy csak light-osan?
Raktam fel képet lányok!:-)
Visszaolvastalak titeket végre:-)
Dia, örülök, hogy sikerült egy rendes dokit találnod, aki mindent elmagyarázott és megnyugtatott:-) Fontos, hogy te is tudd mi zajlik benned, sok doki meg nem mond semmit:-(
Üdv az újaknak is! Csicsi, nem semmi szerencsés vagy:-)
Kitartás lányok, az a kis manó minden rosszullétet megér:-) Bár én könnyen mondom, mert egész jól vagyok. Mondjuk a hús ma is nehezen ment le, és azóta hányingerem van. Próbálok vizet inni, de nem sokat segít. A legjobb lenne aludi, de munkaidő van:-(
Hogy fogod kibírni? Van szívhang hallgatód? Nekem nincs és így nagyon nehezen bírom. Csak 4 hetet kellene kibírnom, de már azon gondolkodom, hogy addig elmegyek a 4D-s ultrahangra.
MIndjárt rakok fel, 1 perc úton van!:-)
További ajánlott fórumok: