2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Köszi:)
És mit érzel pontosan?
Én még nem érzem...jobban mondva nem tudom, hogy azt érzem e?
Néha van olyan mintha a szelek mászkálnának, de a méhem környékén, és nem tudom eldönteni, hogy most az mi is valójában???
Üdv nálunk!:)Nagyon szépek ek az esküvöi képeitek!Grat a babához!:)
Kadrika én pár naponta érzem.Kb 2 naponta.
Köszönöm szépen:)
Szeptemberben leszünk 10 évesek:) És mindketten tudjuk, hogy minket egymásnak teremtett a sors...és, hogy semmi sem hiányzik csak ez az ici pici csoda:)
Megyek, végre vége a munkaidőnek, és el is fáradtam. Sok volt a szám ma:-( Megyek, kiszellőztetem a fejem egy kis vásárlással egybekötött csavargással:-) Kéne vennem pár felsőt:-)
Szép estét mindenkinek!
tegnap küldtem privit Adrinak,most már én is szeretnék "listatag "lenni,de még nem rakott fel:-((
vajon elfelejtett?vagy nem kapta meg alevelemet?vagy azóta még nem volt netközelben?
Jó most már értem:-))
Tök jó ötlet,ez az ajándékos dolog,biztos tökre fognak örülni neki,lehet jobban,mint bármi másnak!:-)
Nem tudom, hogy a vért miért nem lehet kultúráltan levenni. Én elhiszem, hogy szar napja van, meg unja már, de attól miért kell "bántani" a másikat. Ráadásul mintha mi tehetnénk róla... Útálom az ilyet.
A 18. heti UH-nak írta be, és javasolta, hogy ismételtessem meg a 20. hét környékén. UH alapján már majdnem betöltött 17. hét volt, és nem megyek hozzá majd csak a 22. héten. Nem aggódok, mert úgyis megnézetném mégegyszer a 4D miatt meg a neme miatt is:-) És így pont anyák napja előttre esik, és akkor lesz anyukám szülinapja is, meg párom nagypapájának a 80. szülinapja is. Oda már vihetünk kisfilmet is, és az állandó nem kérdésre is tudunk válaszolni:-)
azt mondták,hogy kb.jövö pénteken küldik email-en az eredményt(húsvét miatt elhúzódik),és ha esetleg nem kapom meg,vagy nem tudom megnyitni a levelet,akkor telefonáljak be nyugodtan.
Azt is mondta a csaj,hogy nekem nem kell kinyomtatni az eredményt,és vinnem a terh gondozásra,mert nekik ugyis bent lesz a gépben.
Nagyon aranyosak a csajok.
Na tényleg vámpíroknál voltam,most kicsit fájt,ahogy levették a vért:-( kb húsvét után jön meg az eredményem.
adr:teljesen jól gondolod a dolgokat(afp),én is ezt gondolnám,mondjuk nekem nem lesz gond,mert kombi tesztet csináltattam.És gratula a kisfiúhoz!!!
müzmüz:hogyhogy a 16. heti eredményeket irta 20. hetinek?nem korai?nem véletlenül kell akkor menni,nem?
Timcsillag:sztem a táppénz nem befolyásolja a gyed összegét,akkor én semmit sem kapnék,mivel januártól a szülésig táppénzen leszek,önhibámon kívül.aki 2010-ben szül,annak a 2009-es évet nézik,és ha akkor voltál táppénzen,na azt nem számolják bele.neked mikor lesz afp eredmény?
cukoj üdv!mi kb egy idősek vagyunk:-)én ma vagyok 16+1
ugy látszik,Isten is ugy akarja,hogy nektek babátok legyen!meg is érdemlitek!!megnéztem a képeidet,szépek vagytok:-)
Üdv köztünk!
Egy babát én is elvesztettem nyáron, de szerencsére nem kellett műteni. Viszont itt most mindenkeniek megszületik az egészséges babája:-) Nem lehet máshogy:-)
Sajnos én is gondoltam rá, hogy ilyenkor még tényleg ilyenek, de nagyon ilyesztő volt maga a felvétel, nagyon ráment az arcocskájára:-(
Egyszerre válaszolok:)
Ma vagyok 16+2:)A hányásom elmúlt már 2 hete, jól vagyok, azt leszámítva, hogy fekszem, és kímélem magamat, mert bevéreztem múlt héten, két napot kórházban voltam. Alacsonyan van megtapadva a lepényem:(
Azért nem mertem írni, mert már két picit elveztettem:( Az elsőt tavaly május végén, a másodikat november 20-án. Vele műtöttek. Aztán pihenni akartunk kb. fél évet, de a műtét után 7 héttel kiderült, ismét terhes lettem. Nagyon megrémültem, hogy ez is rosszul fog végződni...
De eddig a körülményekhez képest minden rendben, és remélem így is marad.:)