2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia Mammmi!
Mi a nyűgöd?
Sziasztok!
Nekem egyre több nyűgöm van. Mi lesz még 3 hónapig?
Szia Nita!
Mostmár jobban van. De most még hőemelkedése van. Éppen alszik.
Szia Ági!
Vera,hogy van? Láza van még?
Sziasztok Lányok!
Reggel ota takaritok fözöcskézek mert vendégek jönnek délutánra :)
Tataci! Gratula a jó eredményekhez!!
Rebi! Teljesen igazad van! Én is befeküdnék mindenképpen!!!
Szia!
Gratulálok! Nagyon jók lettek az eredmények, és már 1 kg a picur, dejó :))))
Tekla is tegnap óta nagyon beindult, szinte állandóan rugdos, ma reggel is jót nevettünk rajta, mert el sem tudjuk képzelni hogy mit csinál odabenn, de úgy mozgott a hasam :)))
Gratulálok Tataci a szép eredménykehez!
Olyan furcsa hogy már ilyen nagyok!Benett is már 1 kg-os !Szép Napot mindenkinek!Puszi
Jó reggelt!
Rebi szerintem jól döntöttél hogy inkább pár nap kórház.
Szép napot mindenkinek!
Szia Judy!
Nálunk is eldőlni látszik. Levente Márk lesz a drága. Bocsi :)
Most jöttem meg UH-ról. Szépen fejlődünk, megint jó egy héttel nagyobb a babóca. Egész nap tornázik bennem. Ráadásul fejjel lefelé van és lefelé bökdös a fejével, fincsi érzés mondhatom.
Súlyra pont egy kiló most, hihetetlen, milyen gyorsan nő.
Megvan cukor eredményem is tök jó lett: 5,4
Ezért minek kellett ott szenvednem.
Sajnálom azokat, akiknek kritikus lett, de talán nem olyan nagyon magas, ha 8 alatt van.
Hüvelykenetem: gomba= kúp Boldog vagyok tőle :(
Én is megyek lefeküdni,mert holnap korán kelek, megyek Pestre AVON gyaloglásra.
Vasárnap leszek, mindenkinek szép hétvégét!
Szia! Örülök, hogy be tudtál nézni!
Én voltam hétfőn UH-n, minden rendben van a Mazsolámmal, de méretet nem mondott az orvos, elfelejtettem kérdezni.
Borzasztó édes volt, sokáig kifelé nézett, mintha meg akarna nézni magának, hogy ki kuksizza meg. :-)
És a szívhangja olyan kis erős volt!
Szia Szandi!
Nem volt nála a labor eredményem és jövöhéten rohangálhatok utánna :( Aztán meg rémizget :((
Remélem Ti jól vagytok!!
Szia !
Én is ma voltam dokinál és annyit mondot hogy 7.8 a határ .Igy beleférek a 7.5 eredménnyel .
Még lesz egy cukor vizsgálat a 32 héten azt mondta .Meg figyeljek a szinhidrát bevitelre .
Nagyon rendes volt velem .
Neked miért kell befeküdni nem értem ? mennyi lett az eredményed ?
Szia Szandi!
Remélem hogy tényleg gyorsan rendbe jön. Már nem sok van a bölcsiből és jó lenne ha játszhatna még a társaival együtt.
Sziasztok,csak gyorsan bekukkantottam,mielőtt apa átveszi a terepet:-( De látom,nem jó dolgok történtek:-((
nita,mi volt a dokival???Elkeveri a papírokat,utána meg halálra rémiszt!!!!
Rebi nagyon sajnálom,hogy be kell feküdnöd:-((De tényleg,ki tudja mi a jobb:-(
Ági remélem Vera hamar meggyógyul!!!
Tegnap este azt mondta a párom, hogy olyan kár, hogy már nem mondhatja nekem, hogy "gyere drágám teherbeejtelek" :))))
Aztán mondta, hogy később lehetne akár egy 3. baba, de a családban ne szóljunk senkinek. Na meg nem 3 év múlva lenne, hanem amikor már a két gyerkőc nagyobb. De majd meglátjuk. Egyenlőre ők nőljenek fel.Jó lenne egy kicsit anyagilag is rendbe jönni, mert kész katasztrófa ez az állapot.
Szegénykém :( Biztosan minden rendben lesz Veletek.Szerintem az elötte való süti tett be.
Nagyon szoritok nektek!!!