2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Mi viszonylag korán voltunk 4D-n, párom nem szeretne még egyet... Az nem volt akkora élmény neki, mint mondjuk az amikor legutóbb voltunk UH-n, és látta a fia kukacát premier plánban :)
Már lassacskán a finishben vagyunk :))
Jajj de várom már :))))
Én párom sem fogta fel még igazán szerintem.De hogyha eljutunk még egyszer 4D-re akkor már remélem felfogja :) Huuu lányok már tényleg nincs sok hátra :D
Hát nagyon remélem :)
Hogyha végeztél a dokinál akkor várunk nagyon ám :)
Munka után megyek. Fél ötkor végzek, és utána.
Tud enni, ne izgulj :))) Odafigyelsz, hogy sok finomat küldjél le neki.
Nem fog lefogyni :)
Köszi lányok, nagyon boldogok vagyunk, tegnap még egyszer megnéztük a párommal a felvételt, egyszerűen nem tudunk betelni vele! Szerintem hihetetlen élmény a férfiaknak, hisz így igazán tudatosodik bennük, hogy nemsokára apa lesz! Nekem is azt mondta tegnap a párom, hogy olyan jó érzés hogy most már archoz tudja kötni a pici lányát!:-)
Nagyon régen ettem ribizli levest :) Hmmm...biztosan isteni lett :)
Főztem ribizli levest, mert tegnap kaptam anyutól a kertből. Imádom, már alig várom, hogy kihüljön!:)
Sziasztok!
Anett gyönyörű neked is kicsi babád, jó nagy majdnem 100 g-al több mint az enyém!:-) Neked mit mondott a nő, mikorra várható a szülés. Hány hetesnek írt a gép a méretek alapján?
Lana, Szandi szorítunk és várunk a fejleményekkel!!:)
Szia Lana!
Egész jól birom :) Ma eszek végre tésztát de csak durum tésztát :) Iszonyatosan odafigyelek,remélem baba azért tud enni!!
Hányra mész dokihoz?
Szia nita!
Diétát hogy bírod?
Na ezt jól megaszondtam. Szóval úgy, mintha szopipárna lenne :)
Én hurkába gyűrök egy paplant, és addig ficergek, amíg úgy nem gyűrődik, hogy jó legyen :)
Anett! Papucsot sikerült venned?
Sziasztok!
Anett tündéri a kicsi fiad:) Nagyon szép pofija van!!!
Rebi! Nagyon jól néz ki a babakocsi,és tényleg nem volt akkor drága!!
Lana,Szandi! Várunk a fejleményekkel!!:)
Én sem a hasam alá teszem! Hanem mellé és nekidőlök, valamennyit így is tart!
Aztán majd jelentkezni, hogy mi volt!:)
Sajnos nálam is ez a helyzet,mostmár meg a hátonfekvés sem kényelmes sokáig:)Meg nem is ajánlják.
Mostanában amúgy délutánra mindig bekeményedik a pocakom.Nálatok nincs ilyen?
Megyek,készülödöm,12-re megyünk uh-ra:-D
én is próbálta kispárnát tenni a hasam alá ha oldalast fekszem,de az meg túl felnyomja,az sem jó nekem:-S
Olgi én díszpárnát teszek a pocakomhoz, annak dőlök neki hogy ne lógjon a hasam, mert azt nem bírja a picurkám és fáj.
Anett csodálatos a babád!-)
Majdnem kicsordult a könnyem , h talán az én fiam is ilyen szép nagy már!
Tényleg nagyon rendes volt akkor a nőci!!
Gratulálok,nagyon édes pofija van!!!:-)
Akkor Milán egy vasgyúró!!!:-)
Én is tudnék ám válogatni :D
Végülis 79900-ért vettük, ez volt a legjobb árban azok közül, ami a páromnak is megfelelt.
Anett, gyönyörű szép a baba és tényleg hatalmas már!
Rengeteg kocsi van igazábol,szebbnél szebbek de az árak:O
Köszi :)
Mienk Giraffe Club márkájú.
Nagyon sokat végignéztünk férjemmel, tudni kell, hogy neki nagyon határozott elképzelései voltak a babakocsiról, és ez közelítette meg a leginkább.
Pasik :))
Korita!BOldog Névanapot Kívánok a pici fiadnak ott a pociban!Sok puszi neki
További ajánlott fórumok: