2010 PIC (beszélgetés)
Megnéztem én is. Mennyire szép kisfiú lett Miki. Emlékszem mindig Mikizték, én meg Nikinek értettem, és azt hittem, hogy lányuk van.
Jó volt megnézni a képeket a tegnapi sokk után. Legalább Ő jól van.
Igen, voltunk babaúszáson, nagyon jó volt, megyünk ezen a héten is! Itt is 90 cm-s 32-33 fokos a víz. Aki tartja, kicsit uncsi, de jó volt hogy valaki mindig mondta hogy mit csináljunk. Szórakoztattak minket a gyerekek eléggé.:) Szerintem nagyon hasznos és látom rajtuk hogy nagyon élvezik, szóval amikor tudunk, megyünk.
Kár hogy nem jöttök! Na majd legközelebb!
Én is pont így, ilyen sorrendben mindkét hozzászólással egyetértettem, végeredményben egy meghívással nem árthatunk senkinek.
Móni! Én sajnos nem kaptam meg, lehet hogy nem vagyok rajta a listádon:(
Felvettem a kapcsolatot Mikivel, Miklóska papájával, 5 percen belül visszajelölt. Már új kapcsolatban van egy kedves lánnyal. Szerintem örülnének a meghívásnak, úgyhogy este írok neki a találkozóról.
mégsem tudunk menni, mert már szombaton Debrecenbe utazunk anyuéhoz, a férjemnek akkor elsz céges autó és így kihasználjuk a lehetőséget.
mindenkinek jó szórakozást, a következőn ott leszünk.
küldök majd meghívást én is a fotókhoz a Picasan.
Eröltetésről nem volt szó. Szerintem valamit félreérthettél, ha ez a szó jutott eszedbe. Véleményem szerint a meghívással adunk lehetőséget a döntésre.
Én is a Szilvivel értek egyet, már elég idő eltelt ahhoz, hogy eldöntse akar-e jönni, vagy sem.
Ha akar, akkor meg tényleg jó lesz neki is megosztani az élményeit másokkal.
Zsuzsi!
Voltatok babaúszáson?? Milyen volt?
Mi voltunk ma! Egy baj volt, hogy akkor van amikor mi már nagyon fáradtak vagyunk. Át kell ütemeznem a napját, és akkor talán jobban élvezi. Amúgy szerintem jó lesz.
A videókat megnéztem, nagyon ügyesek!!!
A barikást nagyon élveztem én is :)))
Más, gondolom Ti is hallottátok már, hogy a hazai bébiételek, tápszerek stb, nem ugyanazt tartalmazzák ( mondanom sem kell, hogy rosszabb minőségűek), mit az ugyanolyan termék külföldöm kapható változata.
Mi arra gondoltunk, hogy kimennénk Ausztriába venni 1-2 cuccot, de mivel még sohasem voltunk osztrák babaáruházakban, a segítségeteket szeretném kérni, ha valaki ismer jó helyet az írja meg. Valahol a határ, Bécs környékén. Köszi
Hát nehéz kérdés. És a férfiak lelki világa más mint a nőké, máshogy gondolkoznak ezekről szerintem.
Annyit tudok tenni, hogy megpróbálok üzenni neki, hogy ha szeretné vegye fel a kapcsolatot velem/velünk. Így megadjuk a lehetőséget, de neki kell eldönteni, eröltetni nem szabadna, szerintem.
Picasa Web az én mumusom.
'Sajnos az oldal nem található' képek helyett sajnos ezt láttam.
sziasztok
küldtem fotókat és videókat.
én is szeretnék menni a talira, remélem odaérünk.
Ahogy olvastam Hajni hozzászólását azzal értettem egyet, aztán ahogy Szilviét utána meg azzal. Tényleg el kellene hívni őket, mert valóban a babázás élménye, gondjai, örömei közösek. Talán már eltelt annyi idő hogy legyen annyi lelki erejük hogy eljönnek.
Szerintem sejtem ki ez a lány, bár én csak január 3-ig voltam a SOTE-n, de nem egy ilyen nagyon vékony csajszi? Azt hiszem pár napig mellettünk volt, mert mi voltunk ott a bal oldalon Dani és Bende mellett.
Rettenetes... Ahogy látod, de én nem értek egyet azzal, hogy ne hívjuk őket. Részben saját tapasztalatból mondom. A nagyinak, meg a papának most olyan gondjaik, örömeik vannak,mint nekünk, anyukáknak. Ezeket ők is meg akarják osztani, élni, csakgondolom, nincs közegük...Arról nem is beszélve, hogy a gyásznak ebben a szakaszában már nem "esztelen" az ember - el tudja dönteni, hogy akar-e jönni egy meghívásra, jó-e az neki. Nagyon megtisztelő egy ilyen meghívás, mert megintcsak ebben a szakaszban a gyászolónak jó találkozni azokkal, akikben van valami közös azzal, aki meghalt, ismerték, együtt küzdöttek, stb. Én javaslom a meghívást, és ahogy ők gondolják... Egy hasonló helyzetben engen is kíméltek tapintatból a barátok, ismerásök, ás olyan egyedül maradtam egy időre, pont egy olyan időre, amikor nem kellett volna. De ahogy látjátok!
Decemberben szült, talán 31-én. Tóth Krisztának hívták, a Gyermekét Kürthy Miklósnak. A PIC-en bal oldalt kívül leghátul voltak. Mostanság nem tudom hogy vannak a közös ismerősön nem is nagyon meri kérdezgetni őt, mert képzelhetitek milyen lelki állapotban lehet még most is. Szerintem nem kéne őket hívni, rossz lehetne nekik látni az anyukákat-apukákat együtt.
Jaj ez szörnyű történet. Ki ez lány? Én ismerhetem?
Ez borzasztó...! Istenem, szegény...
Az a furcsa, hogy mi leveleztünk még, és az nem lehetett sokkal március előtt, hiszen február elején jöttünk haza... Semmit nem írt erről. Ha gondoljátok, esetleg hívjuk el az apukát meg Miklóskát.
Úristen, még belegondolni is hátborzongató!
És hogy van az apuka? Hogy bírja?
Ő mikor szült? azért kérdezem, mert nem tudom ismertem-e??
A férje és ő is egy olyan cégnél dolgozik6ott amivel kapcsolatban vagyok. Engem is nagyon megdöbbentett, mert nem tudtam, hogy ennyire nagy volt a baj.
Ez nagyon megdöbbentett!
Te honnan tudod ezt?
Sajnos ő már nem tud jönni. Krisztinek olyan súlyos betegsége volt a gyomrában, hogy márciusban meghalt! Én tudtam, csak nem akartam mondani nektek. De miklóska jól van. Az apukája és a nagyi neveli! Bocsi, hogy nem mondtam eddig nektek, de így láttam jobbnak!
Na ilyen összefüggésről még nem hallottam. De Panna pont nem hypotón nálunk ő az ellentéte, Balázska az. Na mindegy is, úgy néz ki érkezik egy fog Pannánál is már látom, talán pár nap és kijön. Balázsnak pedig jön a második de érdekes módon nem alul és nem is fent metsző hanem egy szemfog. Ez nem furi? Vagy mindegy a sorrend?
Igen, Kriszti. Még az elején iwiw-en írtunk egymásnak, aztán mikor újra kerestem már nem találtam. Így én nem tudok hozzá elérhetőséget.
Lengyel Szilvinek szólok.
Miklóska anyukája: bejáró volt, mindig jött, nagyon sovány, hátul szemben. Asszem, ő is Kriszti.
További ajánlott fórumok: