2010 októberi babák (beszélgetés)
És hogy írják? MErt mi úgy szoktuk, hogy darálthusit megcsinálok pörinek, és azt rakom a jénaiba rétegesen spagi tésztával, és a tetejére sajt.
én olyat még sosem csináltam. rákerestem, jól hangzik :))
mindig tanul az ember :))))
holnap tudósítok milyen lett :))
Lehet nem tudja hogy frissíteni kell, hogy látszon a szöveg.
Igen, én meg ebédelek a gép előtt.
Dorka itt játszik mellettem :)
szép kislányod van!:)
Mikor született?
Én rakott tésztát szoktam hozzá.
paradicsomlevest, még a másodikat nem tudom.
mi illene hozzá?
szia!
édes a babád, megnéztem a képeket :)
szia!
Üdvözlünk a fórumon!
Írj magatokról valamit!
ja, és nekünk kellett inni teát a kórházban, de azért mert a drágám nem tudott pisilni. nem tudtuk, hogy szervi baja van-e, de szerencsére csak nem volt mit kipisilnie.
Sziaztok!
Én még csak most regisztráltam ide, nemrég találtam a fórumra, és nagyon tetszik. Az én kicsim is most 3 hónapos, és bizony jó lenne valakivel/valakikkel kitárgyalni a nehézségeket( hátha nem vagyok egyedül...)
nekem, ha jól emlékszem 5. napra lett tejem. Viszont Dorka addig is kitartóan próbálkozott!!!
ugyan így vagyok én is :)
én 5 és fél éve költöztem el anyuéktól, ami egyrészt nagyon jó volt. Másrészt viszont, ha úgy tudtunk volna együtt lakni, mint most ti, biztos én is kihasználtam volna a lehetőséget és előbb gyűjtögettem volna, míg együtt lakunk és akkor nem kellett volna hitelt felvennem :(
Én is csak 2 évig maradok, ha csak nem jön közben a következő:)
Én csütörtöki nap szültem, és vasárnap hajnalra jött meg a tejem, nagyon kis mennyiségben, addig Flóra semmit nem kapott, mivel a szekszárdi kórház baba barát kórház, így cukros vizet sem. Smivel tudtam ezt, és nem akartam hogy éhezzen a lányom fojton próbálgattuk a szopit, meg fejtem és fejtem, amit netán sikerült lefejni, azt pohárból adták neki a csecsemősök. Addig nem engedtek haza, és tudtommal senkit, amíg a gyerek meg nem talut szopizni. Utolsó nap ott állt fölöttem a gyerekorvos, és nézte a szopit, meg az előtte utána mázsálást.És bíztatott, hogy gyerünk anyuka, ettől függ hogy haza mehetnek-e:)Nekem akkor rohadt fárasztó volt, hogy éjjel nappal óránként jöttek a szobába a csecsemősök, és tanítottak, de most nagyon jó.:)
persze, így azért más.
mi nemrég vettünk lakást, sajnos még nincs teljesen kifizetve. mindkettőnknek van állása, ha nem is fizet túl jól :(
viszont én sajnos nem tehetem meg, hogy három évig itthon maradjak Dorkával, ezt nagyon sajnálom :((
én alig vártam, hogy eljöhessek otthonról :) most meg jó néha hazamenni :)
visszatérve apára, abban igaza van, hogy 25 évesen már ideje lenne elszakadni a családtól! (egyke vagyok!!!)
nekünk vasárnap volt rántott hús meg húsleves.
ma rakott krumplit csináltam, leves még maradt.
nekem akkor csinálta, mikor még nagyon pici volt. mindig úgy figyeltem, hogy nehogy úgy maradjon neki. most már úgy megerősödött neki a füle, hogy egyáltalán nem hajlik! :)
További ajánlott fórumok: