2010 októberi babák (beszélgetés)
most átadom apának a gépet, majd később még lehet, hogy bekukkantok.
addig is szép estét!:)
anyu is ezt mondta :))), hát remélem elég meleg lesz a kórházban, mondjuk én nem vagyok egyáltalán fázós...
jajj...eszembe jutott még vmi! hát a kispárnáááám! na azt is tuti viszem!!!!
nagyon szép :)
nem fogsz fázni benne, hogy ujjatlan?
bár legfeljebb felhúzod a köntöst
falról majd ha elmentek a vendégek :))), hétfőn legkésőbb :)))
hálóinget feltettem a naplómba...a háromszög részének a közepe lecsatolható, nagyon ari és praktikus. egyik ilyen a másik sima rózsaszín és sztem nem volt drága 2800 ft darabja, magyar készítőtől...én nem vagyok vmi rózsaszínes, de ez nagyon tetszik :)))
okszi, az a helyzet, hogy vettem egyet, ami szőrös pihe-puha, de aztán sajnálnám a bacis kórházba vinni, inkább majd itthonra :))...
de még azért lehet, hogy beszerzek egyet...
nagyon szívesen!
azért szerintem gondold meg a 2 papucsot, mert ha vizes lesz, utána nem túl jó mászkálni benne :)
kösziiiiiiiiiiiiiii....
én is gondoltam több papucsra, de ebben tudok fürcsizni is (meg remélem sikerül összehozni a fizetős rooming in szobát) és ott egyedül leszek
igen, az intim kendő és a kesztyű is bent van a csomimban, csak elfelejtettem leírni :))), sőt még van bent fertőtlenítő törlőkendő is
szoptatós melltartó nem kell, mert speckó a hálóingem, szoptatós melltartó résszel :)))
kösziiiii még 1X
szerintem 1 papucs nem elég!
kell 1, amiben zuhanyzol és 1 amiben mászkálsz
szoptatós melltartó
intim- lemosó és törlő
babának kis kesztyű- karmolás miatt
Sziasztok!
Sírás, kiborulás? Hát én tegnap tuti bőgtem legalább 1 órát!
Sziasztok!
Gyorsan visszaolvasok,ahogy néztem nem kell kivételesen sokat.
na itt vok megint...csak beírtam a naplómba a csomim tartalmát, ha hiányzik vmi, akkor várom a tanácsokat
Lyana barátném, dobnál nekem is pár gofrit??? én a lekváros - túrósat imádom :)))
milyen jó ötleteid vannak
pudinggal szoktátok enni?
kitartás!!
mindannyian nehezebben viseljük a végét, nyűgösebbek vagyunk
de eljön nemsokára a vége!!!:)
szia barátnőm!!!!!!!!!!
szégyellem is magam amiért így érzem magam. Nehezen viselem már a várandóságot és ma keményen ki is bőgtem magam.
Arra vágyom már, hogy Laura megszülessen.
ejha, akkor már indulásra kész vagy lassan!
azért annyira még ne siess:))
hazaért apa, most éppen ajtót festeget
még ajándékot kell csomagolnom, anyunak holnap van a névnapja, majd megyünk köszönteni
képzeljétek apa beindult...megérkezett ma a gőzsterilizáló és a cumisüvegeket, mellszívót, mindent megcsinált :))), elvan a gyerkőcökkel, meg anyóssal mondta, hogy én csak pihizzek :)))
így a kórházi csomi 95% kész, még ki kell vasalnom a hálóingeket, papucsot bekészíteni, meg egy két apróság...