2010 októberi babák (beszélgetés)
jaja, az biztos! én 32 hetesen voltam csak. nem nagyon akartam menni, nem voltam híve a dolognak. de egyáltalán nem bántam meg! egy örök élmény! meg neki is meg tudom mutatni a dvd-t majd! :)
Panini! nyugodtan kérdezz!!! :) szívesen válaszolok! lemértem neked pontosan a méretet: 120 X175 cm. az alapszín meg pink színű. lehet, hogy tényleg rossz a fotó!
már voltunk 25 hetesen is 4d, n akkor is nagyon jó volt most is. de majd ha a karomban tartom nem fogok tudni betelni vele!
milyen néven van fent megnézném én is a képeket!
én is láttam a képeket tegnap! jaj, nagyon kis husi! de ugye tudod, hogy nagyon hasonlít rád! :) amúgy nekem is ugyanilyen élmény volt, mikor voltunk 4D-n. akkor tudatosult legjobban bennem, hogy úristen! tényleg ott van a hasamban, és hamarosan kisbabám lesz! :)
ok rendben várjuk a képet!
én is megnéztem őket :)
nagyon szépek!
jaj, gondolhatod, hogy izgulok! ok, mindenképpen jelentkezem. csak majd délután tudok írni, akkor érek haza. majd kunyizok képet!
na! de jó! minden okés velük?
Már te is itt tartasz, de jó. én csak szülés időpontjától veszem igénybe mert úgy jobban járok.
Szia Gera! Gratulálok Neked a gyönyörű babákhoz, láttam őket az Iwiw-en. Örülök. hogy jól vannak és Neked is gyors felerősödést és minden jót kívánok:-)
ma megyek intézni a szülési szabit
Láttam én is Gera írását, 3 pici manó csoda, fantasztikus!
Remélem minden rendben lesz a dokinál! majd írj utána.
este alig bírtam elaludni
ezerrel keményedtem, a hasam is enyhén görcsös volt és Dorka nagyon mocorgott
sziasztok! sajnos nincs időm visszaolvasni, mert mindjárt megyek a dokihoz! volt valami? jól vagytok?
szia!
hatalmas élmény volt látni.Még most is a hatása alatt vagyok.éreztem a mocorgását és láttam az arcát közben egy csoda. ásítozott, sőt ránk nyújtotta a nyelvét is.Most még jobban váárom a találkozást!
sziasztok
bowris, nagyon jók lettek a képek :)
nagyon szép:)
ohh bowris!
tegnap is akartam írni, hogy olyan gyönyörű, most kicsit sajnlom, h nem mentünk 4D-re :(
Levire visszatérve előtte becsokiztam mert arra mindig felébred... Na most is felébredt, de vissza is aludt mire odaértünk. Ám vígan markolászta a köldökzsinórját az arca előtt....Na nagy nehezen felöltöttük és utána engedte magát fotózni! vagy 45 percig nézegettük olyan jó volt.a szája tényleg az enyém lesz, de a keze is. már most hosszú ujjai vannak.
úgy látom lett volna beszélgetőpartnerem az éjjel:D
hello, jó reggelt!
még köhög kicsit, nem tudtam aludni, íyg kijöttem a géphez. Most meg már keltem, kicsit visszadőltem közben.
csinálom a teát, kaját az útra. Elkészülök, 9-re még egy kozmetikus is be van iktatva, fazongyantára :D
SZisztok!
Sara,te hogy-hogy nem alszol hajnali 4-kor?
Meggyógyult Saci?
Én pedig úgy gondolom most, hogy én kádban szeretnék szülni. Hála az égnek az Istvánban szülni is lehet benne, nem kell kimászni, mert az rendkívül bosszantana, kivéve, ha én magam akarok kiszállni. A dúla viszont mondta, hogy sokan nem bírják a meleg vizet az átmeneti szakban (kitolás előtti legfájdalmasabb szakasz, míg 7-10 centire tágulsz), mert felerősíthet hányingert. Viszont akinek jólesik annak nagyon. És ezt nem tudhatjuk előre, hogy akkor ott mi fog jólesni, ezért nem is tervezünk előre, de sztem ki fogom próbálni. Álmaimban vízben születik meg a fiam a saját kajaimba :)
Szolnokon most is így van :D mellettem is szültek
nagyon sok helyen van még így az országban. Nagyüzem
További ajánlott fórumok: