2010 októberi babák (beszélgetés)
szia!
Hát mi arra nem ébredünk fel.Ha kajol akkor ha akkor rotyizik,akkor abbahagyja az evést addig.
Mi 9-kor feküdtünk és negyed 4-kor ébredtünk,kajó aztán alvás tovább.Remélem így szépen beállnak majd az éjjelek.
sziasztok kész
vagyok negyed 2 óta fent van Domi
én is ez alapján adom ugyanezt a bebát Lilinek.
ha már egyszer bevált nem akartam váltani.
a körzeti doki egyébként nem ajánlott semmit, azt írta fel, amit én kértem.
Gumimaci nem vagy szörnyű ember egyáltalán. Te csak a fiad jólétét nézed.
Másik. Nekem ma még nem kakilt Laura. Pedig már megcsináltam a hasmaszírozást is. Remélem segít.
szia
ez tök jó érzés, hogy fejlődik az érdeklődésük:)
ma odáig jutottunk, hogy elkezdett sírni Dorka, amikor elhallgatott a zene. mikor visszakapcsoltam a zenélőt, Dorka csendben figyelte tovább :)
Guapa tök igazad van,szörnyű embernek érzem magam amiért így érzek...de mindig csak azt látom,h csak szenved az anyatejtől,a hipoallergén tápszertől pedig tök nyugodt...
Számolni sem merem,hány pelus megy el egy nap,de 8 biztosan!De Bálint tényleg egy kakaigép:D
Nemmaci,képzeld Bálintot is kezdi érdekelni a a forgó játék az ágya felett:D Olyan fejet vágott amikor észrevette :D:D:D
Bowris örülök, hogy rendben vagytok!
Nagyon szép a kis Levi fiad:-)
inkább babázik( Levi ugyanis alszik...) persze a családit is hozzácsaptam meg a munkahelyi tgyást is...
Mehet intézkedni. de már jelezte kész van minden ok, hamar megjárta 1 ember volt előtte.
jól.
fél 5 körül hazaér, 6-kor fürdés, kicsit játszanak aztán ha szerencsénk van Dorka alszik. Napi kb 2*-3* pelusozik Lackó, éjjel mindig 1 az övé :)
egyébként nem mindig ébred fel Dorka sírására.
na szép.. jobban örült volna, ha addig neki kellene babáznia?
mindjárt a családi papírokat is elküldted?
az nem semmi, akkor nálatok is van kaki bőven :)
most egy hete kb, hogy elég sok vagy nyűgös-sírós vagy csak egyszerűen nem alvós időszakunk van, és ebből egy kör mindig hajnalra esik :(
majd csak beállunk valami jobb ritmusra..
az viszont nagyon jó, hogy egyre érdeklődőbb Dorka és egyre több mindenre oda tud figyelni.
ja és mindig keres a szemeivel :)
Tomi hogy bírja?
Jól vagyunk köszi. eszünk alszunk... Bár egyre többet van ébren és nézelődik. egy tündéri csemetém van.
de napi 8-10 pelust telekakil....
szia
mi újság? hogy vagytok?
lányok, hány pelus megy el nálatok 1 nap?
nekünk kb 6-7, de ma nem tudom mi van, már vagy 6* cseréltem. Mindig hallom, hogy jön a kaki és nagyon ficereg utána, nem akarom, hogy kicsípje a popsit.