2010 októberi babák (beszélgetés)
Már megint fáj a fejem:(
Mindjárt megyünk egy kis délutáni/esti sétára apával hátha akkor elmúlik:)
Halihó csajok!!!
Majdnem 3 órát aludtam hihihi
Mi a helyzet?
Én szájon át szedem.
Nem vérezgetek, nem volt még vetélésem, nem is értettem mi szükség van rá.
na én most elköszönök, mert apa szeretne valamilyen filmet megnézni a gépen. Én pedig alszom egy kicsit. Később jövök. további kellemes vasárnap délutánt.
Puszi
Igen-igen. Akkor szokták még felírni ha a kora terhességben vérezgetés van.
hát nem a leggusztusosabb használni a hüvelygolyót.............. de hogy nagyon hatásos az biztos.
érdekes... én azt gondolom, ha egy baba veletek szeretne maradni, akkor veletek is marad. Nem vagyok híve semmilyen gyógyszernek, terhesvitaminnak sem, csak a természetesen bevitt vitaminoknak. én elkezdtem csíráztatni, mert most nem tudok a kertből annyi vitamint szerzni, mint anno Sacival...
Anyósom nekem is mondta, h ne hordozzam Sacit. Sztem amit eddig is csináltam és hozzá van szokva a szervezetem, az nem szabad, hogy vetélést okozzon. ha ettől elmegy a baba, akkor jobb is, mert valószínúleg nem tapadt meg jól agy nem volt egészséges. Jobb, mint félidősen vetélni...
Szerintetek nem korai, ha február 24-re jelentkezem be orvoshoz?
Akkor leszek 6+5 napos.
Akkor kell már lennie szívhangnak?
:)
Nálunk is fincsi ebéd volt :)
Sziasztok!
voltunk szülinapos ebéden! nyami nyami fincsike volt ám. utána sétáltunk apával.
én is most raktam fel az utrót.
Mi az utró? Utrogesztán: progeszteron hormon, hüvelyen át és szájon át is lehet alkalmazni. az orvososok többsége hüvelyen át használtatja mert úgy hatékonyabb. terhesség megtartásra adják.
Szia!
Hogy vagy?
Sziasztok!
Látom volt itt élet.
Most van valaki?