2010 októberi babák (beszélgetés)
használtan aukciós oldalakon :)
lehet ám, hogy a testalkatod miatt van, hogy ennyire megérzed!
Nem hiszem, vagyis nem is jutott eszünkbe. De remélem, hogy a védőnőnek van, s akkor majd ott meghallgatom. De aztán, ha valaki azt mondja, hogy ez a világ legjobb dolga, akkor lehet megfontoljuk ... bár szerintem akkor is inkább majd megpróbálunk szerezni valakitől.
Felháborodik, ez jó! Akkor ott is egy elég akaratos kis törpe készülődik! :)
én is. folyton rá gondolok, hogy minden rendben van-e odabenn :)
Ti vesztek magzati szívhang hallgatózót??
Nekem már az elején is csak nagyon ritkán szurkált, de most már inkább tényleg csak húzódik néha. Főleg akkor, mikor felkelek az ágyból, vagy az egyik oldalamról a másikra fordulok.
De nyugi, ez biztos mindenkinél máshogy alakul. Szóval, ha Nálad nem így van, attól még teljesen jól vagytok mind a ketten! :)
nem egyfolytában, de ha túl sokat állok, vagy fáradt vagyok, akkor a picúr felháborodik, s szúrkál :)
Akkor lehet nem láthatod újra. Ahogy figyeltem itt a győri kórházban ezt nagyon betartják, hogy amikor nem kell, nem is uh-zák feleslegesen az embert. Pedig én is de elmennék már!
Nyugtassatok meg, ugye ti is egyfolytában érzitek a hasatokat? Nekem hol itt, hol ott szúrkál, hasogat, húzódik stb...
De akkor még nem leszel 12 hetes, ugye?
Volt 2 órám, hogy megfigyeljem a dolgokat... :)
Amúgy én is vittem könyvet, de úgy izgultam, hogy nem bírtam olvasni egy sort se... :)
29.-én kell visszamennem a dokihoz, remélem megint ad beutalót uh-ra és akkor még aznap megint elmegyek oda is :)
Kaptam egy hosszú farmert - amit most hordhatok - , meg rövid lenvászon gatyót :) D én tényleg olyan büszke voltam magamra. Világ életemben erről álmodoztam, s már látszik! Na nem nagyon, de mi Apával már látjuk! :')
Ezt meg sem figyeltem eddig. De sebaj, tudod, majd három napi hideg élelemmel, kispárnával, meg nem is tudom, minimum két könyvvel megyünk legközelebb.
Amúgy mikor mész legközelebb?
Nekem még megvan a derekam, csak a köldököm alatt van egy dudor... :)
én olyan nagyon nem akarok bevásárolni, hisz nyáron lesz nagy pocak, akkor meg valami lenge ruha kell :)
Sorszám van, de sokan bemennek dokik által... :) Meg az idősebb terheseknek más a sorszámuk, és őket előrébb veszik. Sőt, a nőgyógyászati ultrahangosokat is előrébb veszik a koraterhes kismamiknál... Ez van... De leszünk még mi is idősebb kismamik... :D
Én pont tegnap kaptam kismama nacikat! Már abban is mentem el a boltba. Nagyon élveztem :):):D:):)
Megkukkoltam, hellyel-közzel még megvan, de talán már tényleg nem olyan íves.
én tegnap vettem észre, hogy fel kellett paszírozni magamra a régi fekete gatyómat, hogy dudorodik a hasam.
De sorszámmal megy, akkor mindenki ugyanolyan kis protekciós volt, mint én?
Nem vagyok ám ilyen, s én is utálom, mikor már vagy egy órája ott ülök, s valaki bepofátlankodik ... ezért mentem ilyen korán. Akkor még csak szállingózik a nép. :)
...
De most megyek a tükör elé, s megvizsgálom magam! :D
:D
Én általános 7.-ben nem értem el a 30 kilót, és ezért elküldtek mindenféle vizsgálatra, még genetikaira is, de kiderült, az égvilágon semmi bajom, csak ezt örököltem a szüleimtől... :)
Mindig is picike voltam... meg soványka :)
Nekem is látszik, de a derékvonal szerintem még megvan, de mindjárt megvizsgálom!
Én előtte voltam a terhesgondozóban, azért értem oda csak fél 10-re, na de akkor már tömeg volt, és persze mindenkit behívtak előttem... Terhesen előny a nagy pocak, ezt már látom... :D
47 kg, te jó ég! Én nem is tudom megmondani, mikor voltam annyi, de betippelem az ált. sulit. :S
Jaja, az uh-ra gondoltam. Mikor én mentem, akkor nem voltak még sokan, de azért nekem a dokibácsi egy kicsit be is segített, s így még hamarabb jutottam be! :)
Sziasztok Csajok!
Itt is süt a nap!!! :):):)
Persze, de lüke vagyok ... ha Manónál süt, nálunk is! :):):)
Mindjárt felébredek ám rendesen! ;)
Igen, az... 47 kiló voltam általában... :-S Jó mondjuk magas se vagyok.
További ajánlott fórumok: