2010 októberi babák (beszélgetés)
Amúgy Te voltál már terhesgondozáson? Mert én még csak a táppénzes papírt kértem ki onnan, s nem is nagyon csináltak semmit, nem is kérdeztek semmit.
Neked mi volt?
...
És Többiek, Nálatok hogy zajlott?
Hát, szerintem nem sok ... nekem úgy tűnik itt nagyon betartják, hogy csak a kötelező uh-t csinálják meg, ha nincs semmi probléma!
De ki tudja, ha jó beszélőkével rendelkezel, lehet tudsz addig csicseregni, míg írnak egy beutalót...
(de tényleg nem akarlak elkeseríteni, de sok esélyt nem látok rá ... begyöpösödöttek!!! nagyon)
nyári strandolással hogy állsz?? azt olvastam hogy 27-32 fokos vízbe szabad menni sőt az úszás jót tesz.
de szerintem nagyon tiszta helyre kell menni.
És már alig várom! :):):) Mindig erről álmodtam!
Persze biztos nem lesz egyszerű elviselni a hőséget hatalmas poccossal, de én már nagyon várom! :)
:-) na akkor lassan mindenkinek új ruhatára lesz.
lányok belegondoltatok hogy nyáron a nagy melegben leszünk nagy pocakosak?
Én is egy gatyát tudok hordani, mert az derékban nagyon nagy volt rám mindig is, amúgy a többit is hordom, csak kigombolva, cipzárt lehúzva... :D
Én még nem vettem kismamarucit.
Hát már nem nagyon, vagyis a gatyókat fel tudom venni, az övvel, de amúgy nem. De már sokkal kényelmesebb a kismamagatya.
A felsők ... hát azokat is ki kellett cserélni, mert nem takarják a pocit, s nekem az nem tetszik, ha csak köldökig ér valami.
:):):)
Szóval ruhatárcsere történt majdnem teljesen :):):)
egyetlen régi nadrágomat tudom hordani, mert azt a kedvesem vette és nagy volt rám :)
Azonkívül már vettem két gatyót
örömmel olvasom hogy mindenki gömbölyödik. rajtam is eléggé látszik már. jajj tegnap kaptam egy csomó kismama ruhát:-)))
ti még tudjátok a régi ruháitokat használni?
Ja, ezt a képet csak azért tettem fel, hogy megmutassam, így nézek ki, amikor puffadok :D
Tegnap majdnem kidurrant a pocim, úgy feszült, amúgy azért még nem ekkora ám :)
Már nézegetem én is az aukciós oldalakat, de valahogy mindig annyira felmegy az áruk, hogy már lassan újban gomdolkodom! :(
ÉN IS AKAROM HALLANI KISRENCSURT!!!!!