2010 októberi babák (beszélgetés)
én szerencsére megúsztam. A két kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam rosszul
Az orvosom mérte a tarkóredőt és az orrcsont is megvolt, de külön nem mentem el máshova genetikai uh-ra.
mi csütörtökön töltöttük a 16. hetet és még mindig hányogatok, de már ritkán,ez már semmi..eleinte reggeltől estig folyamatosan hánytam..az kemény volt:)
Nekem pontosított még húsvét elött, mert az első uh-on kisebb a második uh-on nagyobb volt.
már én is alig várom, mert nagyon régen láttam. Több mint egy hónapja..
akkor Te már voltál genetikai uh-n gondolom..
Köszönöm, jól vagyok, nekem ritkán van hányingerem, ellenben az első terhességemnél a 16. hétig reggltől estig rosszul voltam.
nem feltétlenül, nekem amit az első uh-n kiszámolt a doki, az is maradt..pedig még akkor csak 5-6hetesek voltunk:)
Sziasztok! Én okt. 14-re.
én október 20, de jövő héten megyek uh-ra, akkor biztosan pontosítanak.
Sziasztok kismamik! Hogy vagytok?
Igen, júliusban szültem a fiam most 9 hónapos. Kis korkülönbséget szerettünk volna. :)
Helyes!! :)
Most egy kicsit megyek, de majd még később benézek!
Nyáron?
Akkor jó hamar jött a második :)
Milyen jó lesz nekik, hogy ilyen kevés a korkülönbség köztük!
A nyáron született meg a kisfiam és most várjuk a második babánkat.
Már olvastalak titeket egy pár hete, gondoltam csatlakozok hozzátok.
13 hetes a doki szerint. A menzesz szerint már 14, de a dokinak hiszek. :)
Szia Timk!
Persze, örülünk neked! :)
Hány hetes vagy most??
Sziasztok! Én is októberre várom a babámat. Csatlakozhatnék hozzátok?
megkérdeztem a védőnőt, s azt mondta, hogy ha a doki biztonsággal meg tudja állapítani a takaróredőt, akkor lehet magán doki is.
Sziasztok!
Katt, én sajna nem tudok segíteni, én se értek semmit...
Hát én most már semmit nem értek. E-maileztem egy Vásárhelyen rendelő nőgyógyász nőnek. Kérdeztem, hogy tud-e az itteni kórházba beutalót adni. Ő azt válaszolta, h a védőnő tud beutalót adni, de ezt a vizsgálatot máshol is elvégeztethetem, pl kezelőorvos.
Na most ez azt jelenti, hogy a genetikai uh. vizsgálatot maszek is elvégezheti? És akkor sem esek el semmilyen támogatástól? Én már semmit nem értek, aki tud, kérem segítsen!
csajok, nekem eddig is volt kis pocakom , van súlyfeleslegem, mostmár ugye a hasamat se tudom behúzni,meg nem is akarom, nem jó a babának
szóval már van pocak , legalább mintha 4 hónapos lennék,pedig éppen csak 3 ...
:)
de most nem az alakom számít, majd szülés után leadjuk ...
ugye leadjuk ??:))
Azt elhiszem, hogy nem bánod! :)))
További ajánlott fórumok: