2010 októberi babák (beszélgetés)
Lehet majd beszerzek belőle, de nem szeretek bekapkodni ilyen gyogyókat. Most ültem egy kicsit, és már el is múlt szerencsére.
Te hogy vagy?
Hát a kiadás is a miénk volt nem a szülőké.
Képet oks,teszek fel,péntekre ígérte a fényképész.Már nagyon várom.
köszi.
Már több mint 5 éve együtt lakunk.Minden folytatódik úgy mint eddig,csak most egy babát várva egészül ki.
Szia!
Nagyon sok boldogsagot,szeretetet es szerencset kivanok nektek az elkovetkezo kozos elethez
Jah,ami ma kiakasztott.Voltam nődokinál,alig vártam,h.megtudjam a nemét.
KÉpzeljétek meg se vizsgált.
CSak aláírta amit a védőnő beírt és mondta,h.1 hó múlva menjek.Ha a laboromon sok csillag lenne akkor kell csak mennem hozzá.Ennyi.FElháborító.
Tegnap megbeszéltük,h.elmegyünk 4d-re.De most már tuti ezek után,én nem akarok 1 hónapot várni.
Győrbe egy helyet megkérdeztem és azt mondták,h.aki 24-28hét közt van azonnal adnak időpontot,már holnapra adtak volna.De én nem egyedül szeretnék elmenni.Úgyhogy a hét nem jó.
Fél 4-kor jöttünk haza,mire kipakoltunk,fél 5-kor lefeküdtünk.
Jól voltam egész idő alatt.CSak a talpam fájdult meg.Keményedést sem éreztem.
Utána kisütött a nap.Még szerencse mert 60embert nem tudtam volna a házba bezsúfolni.
Megtörtént a polgári és mentünk vacsizni.Finom volt a kajó.A sütemények nem fogytak,jó sok maradt,de aztán széjjel osztottuk tegnap.
A zenész is jó volt.Ami miatt elpityeredtem,h.volt a gyertyafénykeringő és a szülőknek adtunk gyertyát és megmondtuk,h.pár kört táncolunk álljanak be,nem álltak.Na ezen kiakadtam.A párom apukája nem volt hajlandó,én oldalamról pedig apukám nem él,de van helyette másik férfi, ő sem állt be.
És ez bántott.A nyitótáncunk Demjén száma volt:Most kell el döntenem(köszi az ötletet)
A mennyasszonyi táncnál jó órabérem volt,azt hiszem,h.sose lesz ilyen jó mégegyszer.
Az eskövőről:
Reggel mentem a kozmetikushoz és ott vártam,elfelejtett jönni,miután felhívtam ott lett 3perc alatt.Utána a fodrász jött az is több idő volt mint amennyit jósolt,de most máshogy csinálta,de jó lett.
Mentem utána a menyasszonyi tortáért és olyan állványra tették ami be volt építve a tortába,tehát egyedül nem tudtam elvinni a cukrász srác eljött velem a a vendéglőbe és utána visszavittem.
A fényképész hívott de nem vettem észre és ő elindult a megbeszélt helyre.Szegény több mint 1 órát várt.Mert csúsztunk.Az utolsó 2képnél szemerkélt az eső,de nem volt vészes,azt mondta,majd leszedi a képekről.
Nálunk a laborba 75g glükózt kutyultak össze egy kevés vízzel,talán 1,5dl lehetett,hát nem volt híg.
Én 3részletben gyorsan megittam,undorral,mert a pohárnak olyan fertőtlenítős szaga volt.