Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
én asszem a kismamblogtól kaptam.
minden héten küldenek hírlevelet, mi várható a héten.
igen, itt is ennyit kérnek a dokik.
de ezért vannak elvárásaim majd ha bent leszünk
Ki küldött neked erről mail-t?
egy jó orvos bére úgy látszik ennyi
még nem tudom :)))
neked mennyit mondott? ha nem titok.
holnap mindenképpen felteszem a képeket.
és az mennyi?
ha nem vagyok indiszkrét?:)
nekem megmondta kerek-perec
nem beszéltünk erről, de ő szerintem nem fogja felhozni a kérdést, nem olyan típus.
én meg nem kérdezgetem, annyit fogok adni amennyit úgy érzem megérdemel.
hallottam olyat hogy síelt/nyaralt vagy nem volt elérhető.
Ha jó az eredmény, akkor nem tudtommal.:)
Lehet meg se kérdezem. DE ha nem lesz ott, akkor aztán várhatja hogy kap. Ha nem ad az ember mit tud csinálni? Bár nagyot csalódnék a dokimban, ha ilyen problémám lenne vele.
ahány hely,annyi szokás.
remélem többet ezt nem nézik
Igen, de csak akkor nézik cukros vízzel, ha ez rossz lesz. Mert ha baj van, akkor azt már ez is kimutatja.
sok valaki,aki először szült,másodjára már nem fogadott.
én mindenesetre csak a szülés után adom oda pénzt.
nektek megmondták mennyi lesz?
én is hallottam sok ilyet :(
de ezt úgyis csak akkor fogjuk megtudni, ha odakerülünk.
azt mondják a cukros pontosabb,nem tudom
ha te nem figyelsz,akkor senki sem.
remélem a fogadott doki a szülést megkönnyíti legalább,bár már hallottam olyat is,hogy akkor nem volt elérhető vagy nem sok mindent csinált a pénzt meg elkérte
Nekem még minig zsömit kell csak ennem:)
nem vagyunk tájékoztatva rendesen.
látjátok a doki is háborog,ha kérsz vmit.
még neked kell kikönyörögni szinte.
nekem az ellenanyagot is elfelejtették levenni,pedig az igazán fontos.
nekem is reggel 7 kor vettek vért,akkor megszúrták az ujjam hegyét is,onnan is vettek,utána meg 9kor.
Na neee!Cukornál is agyon szurkálnak természetesen csak nálunk van 3- szor vérvétel és nuku citrom!
nekem se szólt senki, az internetről kellett megtudnom. ami ugyebár így visszatekintve nem biztos hogy szerencsés volt :)
Most nézem a nőgyógyászomnál meg lehet csináltatni 4000 Ft-ért!És ez vérvétel vagy miből mutatják ki?
nekem még a 12. hétben a kutya se mondta hogy vannak ezek a kombinált stb teszt,legalább a védőnő beszélhetett volna róla,még ha pénzbe kerül is.
nem értem, ezt úgymond mi "szolgáltatjuk" az országnak a következő nemzedéket
További ajánlott fórumok: