2010 októberi babák (beszélgetés)
Jééé tényleg. Nem tudom. Mindjárt írok neki privit. De ugye eddig is titkos volt?
Ó úgy tűnik, eltűntél. :(
Figyu, Mamiról tudsz valamit? Látom, te is olvasod őt, én viszont pár napja nem látom a naplóját...
Picit vagyok, de nem sokat. Minden ok? Jól vagytok?
Üdv mindenkinek, élünk még, csak tegnap vendégek, ma apuci itthon volt, így görbe, hétvégének beillő napot tartottunk.
Sajna nincs időm visszaolvasni, de akinél tudtam, a naplóból tájékozódtam.
Pusszantás minden kismaminak és babának, jók legyetek!
Nagyon szép a Pocid, Manó! :)
Nya bocsika, most mennem kell.
Jó éjszakát!
Pussz!
Na amikor keményedik, akkor kell lepihizni kicsit, mert baj lehet belőle.
Be tudom nyomni. De érezhetően van amikor keményebb, viszont nem állandóan, van amikor olyan egész normális :) Szóval váltakozik. Ha pl. puffadok, na akkor az egész poci kemény.
Ha olyan, mintha téglát nyeltél volna, akkor feküdj le ha tudsz, és egyél mg-ot.Ha be tudod nyomni picit (mármint ellazult állapotban), akkor jó.
Kicsit most beijedtem panini írásán. Én is sokszor keménynek érzem a hasam, de honnan tudjam, milyen kemény az a nagyon kemény?
Na igen... Nekem már a lábamat is elég "nyögdécselősen" sikerül csak borotválnom :DDD
hát igen a hajolás. A borotválkozásról meg ne is beszéljünk. Elég nehéz megszokni, hogy az alfelemet csak tükörből látom:)
Hát a hajolásban már most is eléggé akadályoz. A szandimat alig bírom becsatolni. Vagy pl. a fürdőkád már annyira kényelmetlen, nem férek el benne :) Alig várom, hogy költözzünk és a szép új hatalmas sarokkádban nyújtózhassak :DDD
Én is most indultam be, hogy tuti lett a lányság:)
Egyébként ma a tescoban voltak féláron dolgok, meg egy barátnőmnél voltam akinek ikrei vannak (vegyesen)és nála böngésztem át a kínálatot. 6500 Ft-ért vettem kb 15 rugit, egy gyönyörű bundazsákot, egy téli kabátkát, harisnyákat, bodykat, együtteseket, satyikat, pólókat. Mind gyönyörű:)))
Nyugi, az enyém még nagyobb, most a héten nőtt egyet megint. már a poci alatti gatyók is kényelmetlenek.Szerintem gyönyörű a tied, nem hatalmas, hanem pont jó:D. De hogy "megnyugtassalak, eljön az idő, amikor majd akadályoz a mozgásban.
De jó! :) Én meg kezdek aggódni, hogy még semmink sincs... :(
Igen, szerintem is egyre formásabbak a pocakjaink :)
Apuci is beleszerelmesedett már :D
Teljesen fel vagyok dobva, ma olyan sok rucit vettem Flórának, ruha szinte már nem is kell több, csak pár zoknicska, meg egy-két póló, vagy pulcsi.
Köszi :)
Szerintem hatalmas, legalábbis magamhoz képest, meg a 24. héthez képest. Én arra számítottam, hogy kb. 8 hónaposan lesz ekkora :-SSS
Mekkora lesz??? :)
Pont most flangáltam egy bugyiban itthon és beszéltük apával, hogy ahogy tellik az idő és gömbölyödik a poci, egyre gyönyörűbb:))De ahogy látom a Tied is.:D
Jaj de szép a pocid:))))))))))))
Én vagyok épp :)
Most tettem fel egy friss pocifotót végre :)
További ajánlott fórumok: