2010 októberi babák (beszélgetés)
Én itt vagyogatok, meg közben máshol is :)
megjöttem, erre lelép mindenki! hihi :-)
addig netezek a vizesedésről...és beszerzek egy stokit a lábam alá, meg rámkötöm a ventillátort...
jó termékenyek vagytok kora reggel... :-)
nálunk apa még nem nyilatkozott, de tudom, hogy ott lesz a szülésnél (csak a fejemnél), így nem is nyaggatom... :-)egyszerűen biztos vagyok benne
eddig én is megúsztam, de tegnap már gyanúsak voltak este a lábaim, ma meg 2 kilóval nehezebb vagyok mint pár napja... a lábfeltevős pihinapom lesz :-)
hogysmint kismamik? vizesedik még valaki rajtam kívül?? én szerintem bespejzoltam 2 kg vizet...
Hát apát tuti fel kellene mosni:)))Mekkora nagy ember, és fél a tűtől, ájul a vértől:D
Szerintem ezt simán meg lehet velük beszélni, hogy maradjanak a fejünknél :) Mondjuk adunk nekik feladatot, hogy borogasság a homlokunkat vagy valami... :)
Mondjuk az is lehet hogy oda nem is mehet. Viszont a köldökzsinórt elvághatja. Én is szeretném látni az arcát amikor a lányát meglátja:-)
Na igen. Van igazság abban amit mondasz. Egy kicsit én is tartok attól, hogy az intim részemmel kapcsolatosan más perspektívát lát és a szülés után hogy áll majd hozzám.
Szia :)
Nem feltétlenül kell néznie, mi történik ott alul, oda én se engedem :)
De én mindenképpen szeretném látni apa arcát, amikor először meglátja a fiát :)))
Nálam tuti nem lesz bent apa a szülésnél, ebben megegyezik a véleményünk.Vajúdásnál igen. Tuti fel kellene mosni, meg hát nem szeretném ha azt a részemet nem csak abból a perpektívából ismerné:)
Olyan, hogy elindul a pocid egyik oldaláról a dudor, és végighullámzik a pocidon, egészen a másik oldalig :) Vagy alulról felfelé, vagy fordítva, vagy épp átlósan :D
Hát nem biztos hogy szemléletesen letudom írni. Azért megpróbálom.
Szóval ahogy elkezd helyezkedni akkor lehet látni hogy kinyomja magát valahol és valahol arrébb megy. Meg amikor egyszerre boxol és rugdos akkor több helyen is kidudordik és olyan mintha hullámzana a pocakom.
Én nem tudom mit jelent, hogy hullámzik a has. Nálam rúgások vannak. Akkor látszik a hasamon, hogy rúgott. Amúgy meg mindig csak rezgés látszik :)
Képzeljétek milyen lenne, ha az apa elájulna és úgy kellene felmosni a szülőszoba padlójáról miközben mi vajúdunk:-))))))))))
Hát nem tudom hogy sírnék vagy nevetnék e rajta!!!!
Erősebb mint eddig, de hol aprókat mocorog, hol hatalmasakat rúg :)
Én férjem olyan, hogy nem bírja nézni, ahogy szenvedek, de mondtam neki, hogy higgye el, én jobban fogok nála szenvedni, ennyit kibír ő is :D
Laurának teljesen megváltozott, hogy mely napszakban mozog és hogyan.
Eddig reggel és este volt aktív, a többi napszakban pihent. Most meg reggel és egész nap meg éjjel is ficánka. Este meg nyugis. Állandóan kinyomja magát és hullámzik a pocakom:-))
Nálatok is erős már a mozgolódás?
hát szerintem ezzel Ő is így van :)
Remélem hogy nem lesz majd rosszul a szülésnél :-)))
nálunk egyelőre úgy néz ki, hogyha épp nem dolgozik, ott lesz, s majd eldönti, bejön-e. Ezt neki kell érezni.
Nálunk is apás szülés lesz, legalábbis ez a terv :)
Nálunk apás szülés lesz. Ő is ott akar lenni velem és bevallom én is örülök, hogyha ott lesz velem és mellettem.
További ajánlott fórumok: