2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
én sem fogok festőműhelyt alakítani ne izguljatok!
Én nem megyek bútort gyártani. :D
Szerintem Padry meg én azért maradunk:)
Amikor levelezőn kezdtem el a fősulit, akkor sorba mondtam vissza a hétvégi rendezvényeket a "mesteremnek", aztán valahogy teljesen kitöltötte a szabadidőm a magántanítás, a tanárom sem keresett többet, így abbamaradt. Hát, úgy 3 éve már nem hennázok. Előtte még strandra is jártam vele, meg ilyesmi. De a fesztiválok voltak a legjobbak. :-)
Padry, te vagy az én emberem!:))) Én se vagyok vmi hűű, de ügyes,sőt:D
Én annyira nem vagyok kreatív:( A kedv az meg van hozzá, de a kézügyességem....
Na, úgy elszóltam magam a sok netezésről, hogy a végén mindenki elmegy sajátkezű bababútorokat, ilyesmit gyártani, és kihal a fórum....:-DDD
Sajnos én nem vagyok kreatív... Nincs kézügyességem, de még ötletem sem, hogy vmi jót kitaláljak. :-/
Ez mekkora ötlet már:) Főleg nyáron jó kis bevétel! Már rég abbahagytad?
Én tányér- és bögrefestéssel kötöttem le magam kamaszkoromban, amikor nagyon depis voltam.
Itt mindenki kreatív?
Én is szeretek ilyenekkel szórakozni. itt a lakásban van kint egy pár kép amiket én csináltam, nagyon jó velül elszórakozni, és időm is lenne rá. Én is túl sokat ülök itt...
Igen, elkezdeni nehéz! Még gondolkodom rajta:) De, Neked viszont nincs min gondolkodni!
Én egy darabid hennáztam, mentem mindenféle rendezvényekre, fesztiválokra vele, az is csak úgy ment, hogy ott volt előttem a minta, amit kértek, és akkor máris jött a pingálás. Jó kis pénzt lehetett vele keresni...Hm, a régi szép idők. :-D
Akkor neked is csak bele kéne vágni!:)Elkezdeni nehéz.Mondjuk én konkrétan nem tudom, hogy mit csinálnék, szóval milyen jellegű rajzos dolgot kéne csinálnom.De szeretek kreatívkodni!:)És, ha valamit sikerül megcsinálnom, mondjuk ajándékba másnak, az általában tetszik is annak akinek készül!
igazán nincs mit köszönni. szívesen segítek ha tudok.
Tanulni soha nem késő:) Én is gondolkodom valami tanfolyamon vagy nem tudom. Igazából, a sminkelés nagyon érdekelne:D Na, de hogy tudnám is hasznosítani az már más kérdés.
Reméljük nem lesz szükség semmi ilyesmire!:)
Neked milyen jó ötleteid vannak:) Köszi a tippet. Majd el is ugrok bevásárolni hozzá:) Ja, ezek az alap dolgok mennek, de aztán kész kifújt.
Én is így szoktam rajzolni, ha látom tök jóra meg tudom csinálni.Amúgy imádok, de lehet csak imádtam rajzolni, már rég nem rajzoltam, pedig kéne, megnyugtat, el szórakozom vele, utána meg büszkélkedek magamon, milyen ügyi vagyok!:)Nekem anno valami ilyet kellett volna tanulnom, sajna nem tanultam, már bánom, talán egyszer....
Nem győzök elégszer köszöngetni...:-D De tényleg nagyon szépen köszönöm! ;-)
Bár nem értek hozzá, de úgy vettem ki több orvos szavából is, hogy a fehérjével nem tudnak mit kezdeni, és pont azért nézzük hetente, hogy ha nagyon elszállna, akkor sajnos cselekedni kell.
Ugyan már, nem lopás ez, bárkinek eszébe juthat, ne meg mindenki sajátmaga készíti el. Vehetsz bele akár kis matricákat is, ha nem akarsz rajzolni. De virágokat, napocskát, fenyőfát, indákat biztosan menni fog! ;-)
Ja és folsavat is a dm-est szedem, meg a c-vitamint is. Szerintem jók, árban is és minőségeben is. Mondtam, hogy már csak belőlem simán megélnének:D Adhatnának kedvezményt:)
hiába keresem ezt az uricant a neten semmi nincs róla! leírom a szulfoszalici savat is privi
Nagyon kreatív vagy:) Azért jó, hogy eszedbe jutnak ilyenek! Lehet, hogy ellopom az ötletedet, az időmbe belefér, mondjuk rajz az nem lesz vagy csak vmi kezdetleges:D
Ok, tudom, hogy a toxémia ezzel jár, de gondoltam talán letudják szorítani teljesen.
Majd meglesem én is ha elfogyott!
Én is szedtem a Bérest, aztán még is maradtam a magneb6-nál. Na, de mikor megláttam a dm-ben a gigaüveget, mini áron, nem tudtam ott hagyni:D Mondjuk Bowris hívta fel rá a figyelmem, köszi!:)
Oké, köszi, megnézem. Meg leírnád majd a szulfoszalicilsavval kapcsban is, hogy mit kell nézni? De az is jó, ha neten meg tudom nézni, hogy ne kelljen annyit gépelned. ;-)
Neten 0.5-1dl-eket olvastam, én 10%-t használtam, mert az volt itthon, abszolút öblítő helyett. Semmi különös, belelöttyinted, aztán annyi. Lehet állítólag illatosítani illóolajjal, azt még nem próbáltam. De így sem érezni az ecet szagot a ruhán, a színeket élénkíti, na meg ugye fertőtlenít.
:-D Nem vagyok ám egy nagy rajztehetség! Fejből pl. semmi sem megy, de ha látom magam előtt, akkor már meg tudom rajzolni kb. ugyanolyanra.
Na ja, én is szinte egész nap egyedül vagyok, és nem, mintha olyan nagyon sok mindent tudnék csinálni fekve, de néha nagyon soknak érzem a neten lógást.
Jelenleg Weöres verseit írom ki, már amelyik nagyon tetszik. Aztán jön majd Zelk Zoltán, Nemes Nagy Ágnes, meg ilyenek. Aztán a neten is akarok majd keresni aranyos mondókákat.
Ami a fehérjét illeti, fogalmam nincs, passzolom a kérdést. A toxémia végül is ezzel is jár. :-/
Sziasztok!
Légyszi-légyszi, írjátok le még egyszer az ecetes dolgot, mennyi, hogy kell, mire jó, mert én is ki szeretném próbálni!
én most egyenlőre maradok a Béresnél. Én is azért váltottam, mert sztem se túl jó a magneB6, nekem kevés volt. Ez meg olcsóbb is legalább.
További ajánlott fórumok: