2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
szénsavmentes vizezek! literszámra mióta tegnap este kiderült(addig is eltűnt 1,5-2l/nap de azóta...)lassan beköltözök a wcre.
Nem is az hogy nem szeretem őket, de szívesen hanyagolandókhoz tudnám őket sorolni.A méz ok, sütibe teába, de napi 1-2 pohár teánál több nem megy, a víz, na az igen.
Meg még ami eszembe jutott, igyál sok szénsavmentes folyadékot! Ha a gyümölcsteát sem szereted, akkor bármit, akár sima vizet is, a lényeg, hogy igyál és pisilj! Sokkal előbb gyógyulsz, és nem fertőződsz el, ha gyakran ürül a hólyagod. Amúgy ha nem szereted a mézet, meg a kamillát, akkor hagyd a francba, nehogy még a hasadat is elcsapd! :)
reméljük az még nincs csak baci a pisiben... de megjegyzem az ötletet köszi! Sosem lehet tudni...
Sziasztok!
Lányok, akinek gombás tünetei vannak, annak azt ajánlom, hogy vegyen Bakony joghurt plusz-t. Tampon bele, feltenni pár órára! Csodákat művel. Persze csak addig jó megoldás míg az ember nem jut el dokihoz.
Én terhesség előtt sokat szenvedtem a gombával és ez mindig bejött, igaz akkor egész éjjel fent volt. Gondolom azért most nem lenne szerencsés.
nem is tudnám sokáig inni mert utálom. tegnap ittam egy pohárral ma meg eddig kettővel de ennyi.Ez is kínszenvedés tőlem! Mézet na a másik nehéz ügy... de Leviért bármit.
A kamillát nem szabad sokáig, és nagy dózisban inni. Inkább csak mosakodj vele, inni max. 3 napig szabad. Egyél mézet, az antibiotikum.
szia
Nem hinném hogy túl sok baci lenne mert csak 1 + és 4 ig megy fel. Panaszom nincs semmi csak a gyakori pisi de az a gyerkőc miatt mert a hólygomon tanyázik folyton. most kamilla teát iszok és kamillával mosom le magam alulról többször hátha segít. Ártani nem árt az tuti.
szia Bowris
Sztem ha nincs sok baci benne nem gond. Én meg attól tartok elkaptam valami gombát vagy fertőzést...enyhe diszkomfot érzésem van a hüvely környékén és naponta egyszer kétszer néha enyhén viszket is. Para van mert a dokimhoz 1,5 hét múlva megyek...méhszájam zárt remélem nem lesz gond
sziasztok!
A háziorvosom nem akar azonnal antibiotikummal indítani.azt mondta összeállít homeos cuccokból valamit amit lehetne. Meg kamilla, cickafark stb. remélem el fog múlni! féltem ezt a kis manót.(őt jobban mint magam)
Mi jövő héten szerdán megyünk 4D-re, már alig várom, remélem látjuk egy kicsit a pofiját :) már nagyon kíváncsi vagyok!
Sziasztok!
Ma hajnalban arra ébredtem, hogy fáj a hasam bal oldalt, azt hittem a tökmag feküdt rá valamimre, hiába fordultam meg akkor sem múlt el. Aztán ahogy reggel felkeltem, egy idő után elmúlt! :) A fene se tudja mi volt ez, de inkább nem is akarom tudni!
Pihenek ezerrel. :-) Most egy kis ideje már nem volt semmi, se keményedés, se derékfájás, remélem, már így is marad. Szegény férjem nagyon be volt tojva, nézte ő is a pocakomat, hogy megint kemény-e...
Sziasztok!
Vicus, remélem csak ,,sima" keményedések, de ha nem jobb, akkor irány a kórház, nem érdemes ezzel szórakozni. Amúgy a császkálás biztos egyre rosszabb lesz, mert sokat fekszel, így nagyobbnak is érzed a megterhelést, hiába csak egy kis sima séta. Kitartás!
Pihenj sokat Vicus! Jajjh, ne kelljen visszamennetek! Otthon sokkal jobban tudsz pihenni, nem stresszelnek, ott vannak körülötted.
Nekem nem volt ilyen. Remélem nálad is vmi múló dolog, és semmi komoly.
Sziasztok! Olvasom, hogy másnak is meggyűlik a baja a keményedéssel. Ma reggel 4 percenként totál bekeményedett a hasam, ilyet még nem is tapasztaltam, pedig volt már keményedés, de ennyire nem, és fájt is, de a rendszeresség megijesztett, de úgy 8 db után elmúlt a rendszeresség, néha még érzem. Most a derekam fáj mensi szerűen. Lehet, hogy muszáj lesz még ma visszamennünk a kórházba...:-( Mászkálni totál nem jó, akkor a hasam alja nagyon kellemetlen.
Nekem sajnos 4 hónapja ez van. Tünet semmi, csak a laborból derült ki, h van. Nem győzöm szedni az antibiotikumot, de egyelőre semmi javulás:(((
Jó hírek!:)
Legalább azért láttátok a kis pofiját az elején.
sziasztok! Nmerég jöttünk meg 4d-ről, Rékával minden rendben, pont akkora, amekkorának lennie kell.Végig aludt :( az első 10 percben még szemben volt velünk, de aztán úgy beszégyenlősödött, hog yteljesen befúrta magát a méhfalba, a kezei a fülét markolászták, a jobb lába nyakába, a bal meg a törökülésben maga előtt. Tornász lesz a Lyányból vagy mi?.A doki mindent rendben talált. A csajszikám most bezzeg aktív, ficereg, vakarászik összevissza
Szerintem simán összeszedtél valamit. Ha hajlamos voltál a nőgyógyászati fertőzésekre, akkor ilyenkor még inkább az vagy. De nekem pl. sose volt ilyen bajom mégis összeszedtem valami nyavalyát az elején. Kaptam jó kis kúpot, ennyi. Szerintem a baci ilyesmi lehet.
Reméljük, hogy semmi komoly!
nem mert csak a kolleganőim látták eddig(ők nyomtatták ki a labort hétfőn viszem el a háziorvoshoz.
Sajnálom!
Nekem eddig szerencsére nemvolt semmi a pisiben. Nem mondtak rá semmit?
A keményedés az lehet attól is, hogy mozog ezt olvastam valahol a múltkor.
Na, akkor átadtátok nekem a savat:S Úgy ég a gyomrom, hogy megőrülök:(((
A nyilallás, az tuti, nekem mostanában újra kezdete. Meg éjjel éreztem, hogy fáj vagy a szeméremcsontom vagy nem tudom:S Élmény volt az is:D
képzeljétek ma pisimben bacit találtak!:-(
zavar most ez a baci nincs semmi panaszom semmi tünetem de mit keres akkor ott? nektek nem volt ilyen?
Köszi csajok, a forgás miatt nem is aggódtam, csak ez a keményedés nem tetszett, ha egyáltalán az volt. Meg hát megint megtalálta a hólyagomat. Viszont tuti elköltözött valamerre az eddigi pózgól, mert 2 napja nem jön a savam! Tehát a gyomromat nem nyomja.
Kriszti, nekem elmúlt a hüvelynyilallás, pedig az nekem rengeteget fájt! Az is milyen jó érzés volt.... :)
Nagyon szivesen! :D Remélem használ is! ;o)
Tényleg, ez eszembe se jutott:D Köszi!:)
Az én lányom is csinál ilyeneket:) Nekik jó, nekünk már kevésbé:)
Kriszti, ha van otthon citromleved, igyál egy picit belőle. Nekem gyomorégésre bevált. Nem kell sok, csak pici. Próbáld, ki, hátha...
További ajánlott fórumok: