2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Szia!
A szülőszobás tatyóba mit tettél?
Sziasztok lányok! Én már nagyon izgulok! Ma összepakoltam a szülőszobás táskámat, meg amit még aznap beviszünk. A másnapi táskát, meg a hazajövőset majd holnap elkészítem.
Fúúú, ez már tényleg a finish! :D
Nekem anno a szülésznő bejött a wc-be, hogy ugyan fáradjak már ki, megkérdeztem, mégis hogyan?
Ha kimegyek és lefosom a bokámat azt ő is fogja szagolni!
Ami az érdekes az , hogy nem a pocimon hanem oldalt ill a láb hajlatomban repedt ki a bőröm a lábam olyan mint 2 rúd zalai!
Na jó egy kicsit megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül aki kb 20 kilós hizásnál tart.Remélem én is le tudok majd fogyni???
Második napja iszonyúan viszketek ti nem viszketek???
Én is úgy értelmeztem a szülésfelkészítőn a múltkor, hogy csak akkor lesz gátmetszés ha muszáj.
Sőt, azt is hallottam, hogy beöntés se lesz:) Mondjuk nem tudom, hogy ennek örülhetek-e?! Én nem szeretnék kapni az biztos:)
Örülj, mert beelőztelek. Dettó 58, de most 80 :D Viszont nem látszik és csikjaim sincsenek, bibibiii :)
(Egyébként meg kit izgat? Úgyis visszafogyunk, ha olyanok vagyunk testalkatilag)
Mikor jöttek a csíkjaid?
Én a legutóbbi 4 hónap alatt szinte semmit nem híztam....pedig nem diétázom, vagy ilyesmi.
Majd lemegy utána!
Látom akkor eddig én vezetem sajnos a hízási listát 58-ról indultam és 76-78-nál tartok!!! :-(
És egy jó pár csíkom is lett sajnos :-(
Sziasztok!!!
Ki hogy van?
Én nagyon vizesedem, ez a legrosszabb most a savamon kívül.
És még 4hét...
Sziasztok lányok!!!
mi tegnap voltunk a női klinikán mert úgy döntöttünk a párommal hogy mégis csak lesz szülésznőm!!!!
Egyenlőre nem bántam meg nagyon kedves és már 22 éve van a szakmában!!
Én jövő héten hétfőn töltöm a 36 hete és ő is javasolta a málnalevél teát ill a homeos bogyókat szóval ma megyünk beszerezni őket!!!
Megnéztük tegnap a szülőszobát is hát mit ne mondjak egy kicsit betojtam meg a szívem is gyorsabban vert ráadásul Bianka is majd ki ugrott a pocimból tényleg már nagyon a végén járunk !Moont az egyik szobában vajúdott egy anyuka.
A mi klinikánkon az első gyermeküket szülő anyukáknál vágnak gátot nincs olyan hogy gátvédelemmel tudjanak szülni :-(
Tegnap végeztem Bianka kis ruháinak a rendberakásával.
Nem tudjátok hogy hol lehet venni olyan fonott kosarakat aminek maci van a tetején???
Sziasztok!
Képzeljétek, Pécsen állítólag nem vágnak már, csak ha tényleg muszáj. Valamilyen krémmel tágítanak kézzel. Biztatóan hangzik... :)