2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Nagyon fura, mert olyan, mintha késsel szúrkálnának alul, élesen, de nem folyamatosan. És a hasam tökre lement...
Azért remélem éjjel még nem történeik semmi, csütörtökig ki kéne húzni...
Én is néha a frászt hozom a körülöttem lévőkre szerintem:D
Nekem ricinus van itthon, csak éppen a szempillámra vettem és nem másra:D
Na, most megint keménykedünk, hihetetlen!:D
Hát, ezek nekem napi programok, ma olyat vinnyogtam a Lidl-be, hogy egy illető mellettem frászt kapott. De azt hittem a mirelit tökre babázok, szó szerint! :) Aztán meg semmi! :)
Konyakozók, milyen mennyiségben isszátok? Egy feles már sok, igaz? Egypt, én a bábakoktélból a gyümölcslevet is megtartom, semmi bajom vele. A ricinus, amit tudnék nélkülözni... :)))
nagyon cuki.
hogy áll a fürcsihez?
Na, csak nem?:D
Mondjuk a keményedés nekem is volt ma, meg egy kis görcs, de ennyi.
sziasztok!
Raktam fel képeket manócskámról!
mindjárt előveszek egy üveg bort, és részegedjünk le kollektíven!!!
Nagyanyám kedvenc anekdotája, hogy egy nappal anyám születése előtt nyár lévén nagyon meleg volt, és ő valami ifjúsági összejövetelre ment az egyik nővérével, ahol nem bírt ellenállni a sörnek - és becsapott egy nagy adagot (gondolom egy pohárral)! Anyámnak persze semmi baja nem lett (bár a sört ő is szereti, és ezt továbbörökítette nekem is :)))
Na én idegeskedtem ma is, de semmi hatása... Mármint a szülésre.
Tényleg lehet inni ilyenkor egy kis pálinkát szülésindítónak? Úgy gondoltam, a bábakoktélból csak ezt az egy alkotórészt tartanám meg...
de rendes! na nálunk ez elképzelhetetlen! viszont kovács doki úgy tűnik nem pénzéhes (szerencsére :)).
pakkot is pakolom közben, csak most itt volt az apósom, és vele beszélgettem... ma épp nem kritizált semmit, pedig állítólag az idegeskedés is beindíthatja a szülést :)))) a barátném parlamenti közvetítést nézett az utolsó napjaiban, hátha... jajj, azt még nem is meséltem: ő mondta, hogy annyira rá volt pörögve a szülésre, hogy egyszer, amikor folyt a hűtőjük, azt hitte vacsi közben az ő magzatvize folyt el :)))
Sziasztok! Csak beugrottam egy percre.
Valaki felvilágosítana, hogy kik a legfrissebb anyukák? Szeretnék nekik gratulálni, és megnézni a bébiket. :) Egyáltalán nem vagyok képben, mióta babázok. :)
Én is bekészültem több alapanyaggal, de a brownies-t szerintem a családom ma fel fogja falni... pedig az olyan energiabomba, hogy egy kis tepsiben egy hétre való kalória van... :-)
A pogácsát meg én fogom felfalni úgy érzem...