2010 novemberi babát várók (beszélgetés)
Mivel túlhordásos vagyok ezért minden nap nézni kell hogy hogy van a babóca odabent és a dokim így oldotta meg
Nagyon nem örülök neki de hát ez van...
az elsőnél is így volt csak Bencénél a 3 magzatvíz vizsgálat előtt beindul a szülés
Lehet hogy ez csak az én dokim heppje nem tudom...
Szia!
Talán Orsi szült meg. Tegnap befektették, azóta nem jelentkezett. Ha jól tudom, Nóráig mindenki megszült. Mármint akik elötte voltak kiírva.
Remélem pénteken én is a legszebb szülinapi ajándékot adhatom a férjemnek :) De legkésöbb 25-én beindítják.
Miért nem lehet egy nap elvégezni az nst-t és a magzatvizet?
Csütörtöktöl nekem is kétnaponta kell mennem a kórházba, ez nekem sem hiányzik.
Mondjuk a második terhességnél biztos nekem is több bajom lenne, így azért akkor és azt csinálok amit akarok. Tegnap pl. egész nap feküdtem.
Köszi mindenkinek!
Vannak azóta újabb babák?
Neked is gratula, mindjárt megnézem a képeket!
Szép nevet választottatok :)
Gratulálok Mujoka és irigyellek, hogy túl vagy rajta! Milyen baba a kislányod? Regenerálódsz már?
Most nem sietnek a babák, sokan túlhordásra számítunk. Elvileg Nóra a soros, majd Ani és holnapután én. Majd meglátjuk...
De jó neked hogy nem fáj semmid:)
nekem ma majdleszakad a derekam, az alvás is nehezemre esik, a fiam is borzasztó nyűgös hisztis az utóbbi napokban, lehet érzi hogy hamarosan jön a tesó, tegnap este már elsírtam magam annyira feszült voltam
ja és unom már hogy minden nap menni kell a kórházba egyik nap nst másnap magzatvíz vizsgálat nekem talán már ez a legnehezebb, holnap is magzatvíz vizsgálatra megyek, állandóan az a piszkálgatás:) remélem kidurran egyszer csak a burok magzatvíz vizsgálaton és akkor már haza sem jövök csak szülés után:)
ja és azt vettem észre magamon hogy bárkivel beszélek csak panaszkodom... :) lásd most is:))))
Az igen! Kívánom, hogy a baba nagysága ellenére is könnyü szülésed legyen és Janka makkegészségesen szülessen meg!
A családban vannak nagy emberek? Vagy volt gond a cukroddal?
Hát erre én is kíváncsi lennék, de szerintem nem használ semmi! Nekem nem teher a terhesség, nem is fáj semmim, pont ma mondtam a dokinak, hogy olyan jól érzem magam, mint a második trimeszterben.
Én csak türelmetlen vagyok, ezért várom, hogy hamar szüljek.
Látom, míg én takarítottam, ti szépen összegyültetek és termeltetek pár oldalt :D
Kezdem is a visszaolvasást!
nem:)
Tegnap hozta apa haza az új babakocsit, bár én beleszerettem abba a babakocsiba de az ára miatt lebeszéltem magam róla, így Ber&go coletto babakocsit vettünk
Sziasztok!!
Gyorsan beköszönök, ma délután jöttünk haza a kórházból. Tettem fel a naplómba képeket Dorkáról, majd még jelentkezem...
Puszi mindenkinek!!
Honnan tudod, lehet, hogy most fáj,a szülést meg meg sem fogod érezni! :D
Éjjel arra fogsz ébredni, hogy a lányod az öledben csücsül már! :D
Legalább Neked már vannak fájásaid! Nekem csak esti görcsöcskéim vannak. és én is tűkön ülök, tegnap is tiszta ideg voltam.
Mondjuk a Babócák tudják, mikor akarnak jönni, bízni kéne bennük jobban...
Gratula nektek,
De tudlak irigyelni én 11.12-re voltam kiírva de azóta is semmi:)
Jó babázást!