2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!! (beszélgetés)
Sziasztok
Tesztre már nincs szükségem mert ma megjött...(a franc bele holnap lett volna esedékes,remélem nem fog újra felborulni a dolog)
Nah mind1 ez van majd a jézuska hozza nekem azt a + tesztet :)
Sziasztok!
Üdv az újaknak!
Remélem mindenki jól van.
Nirvi kérlek írd majd át nekem a köv. mensit dec.22-re. Megint össze-vissza fog jönni. Ennyit tartott az orvosság hatása :(
Sziasztok Lányok! Köszi a kedves fogadtatást :)
Jól esik nagyon.
Jó reggelt...
Nirvi nekem is csak 3 napig tartott... Mindig 4-5 szokott lenni, persze nem bánom... :)
Szep jo reggelt!
Szokas szerint csak koszonok!
Mar el is mult a mensi....nem tartott sokaig:D:D, konkretan 3 napig....:D
Szia Monoka! udv itt!
Ugy varom mar hogy hazamenjunk, es rendesen reszt tudjak venni a forumozasban:D:D
Na szep napot mindenkinek!!
Szia!
Már hogy lenne probléma :D Jó, hogy jöttél!
Neked is szorítok nagyon. Remélem hamar sikerül. Vagyis persze, hogy sikerül. Ugyanis mi egy pozitív fórum vagyunk :D
Remélem karácsonyra mindenkinek lesz pozitív tesztje. Olyan jó lenne...
Még annyi hogy 3 napja szurkál a bal oldali petefészkem, néha a jobb is. Középen pedig olyan érzést érzek néha mintha buborékok volnának benne.
A cicim is fáj, de az menzesz előtt máskor is szokott... igaz még 6 nap a nem vártig...
de ilyen petefészek szurka nem szokott lenni... lehet hogy felfáztam...
Sziasztok!
Ha nem probléma csatlakoznék hozzátok :)
Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk. 25-re nem várom. Van már egy 4,5 éves kislányom. Ő a második hónapban összejött.
3 éve terveztük a kis tesót, 1 évig nem jött. Aztán elköltöztünk külföldre, és most úgy döntöttünk újra belevágunk.
Le kellett fogynom, mert csak 3 havonta volt menzeszem. Azóta helyre állt a ciklusom.
Röviden tömören ennyi :)
Örülök hogy találtam egy fórumot ahol együtt izgulhatunk egymásért! Ez olyan megnyugtató érzés :) 3 éve az 1 év alatt rengeteg tesztet vettem, még halvány pozitívom is volt, és mégsem volt baba. Szóval az akkori csalódás sorozat miatt most kicsit megint nem reménykedek, de jó beszélgetni. Bocsi hogy hosszú voltam! Monoka
halihó:)
még nem jött meg, teszt nega...
Veled?:)
Hányingerem nekem is pár napja van....
Meg nem vészes, valakinek nincs is.
Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van! Én kedden megyek dokihoz, akkorra adtak időpontot. Izgulok.
Ma nem éreztem túl jól magam. Szédelgek, meg nem is tudom. De hányingerem (még) nincs. Néha kicsit fájogat a hasam. Remélem, ez normális.
köszi, reméljük:)
kitartást neked:)
minden oké lesz, hidd el:)
Ledzsi akkor most drukkoljunk hogy ne is jöjjön pár napig, aztán utána majd pozitív lesz az a fránya teszt. :)
nekem megjött, rendesen is. :)) Nirvi a dátumot át kéne irni, mert most is 32-33 napra jött meg, előzőben meg 34, úgyhogy szerintem dec 20-a legyen
és köszi
hétfőn megyek hormonvérvételre :S
sziasztok!
teszt nega, mensi sehol
Kókusz?
többiek:)
Sziasztok!
Még mindig nem jött meg.a teszt meg negatív sajnos.
Szia Niri!!!
Kitartás!!!
Köszi!!!!
(most fáj a pocim, jobb oldalt nyílal)
Sziasztok! Ismet csak koszonni jottem:)
Amugy udv az ujaknak...:) Olyan szar....olyan sok mindenrol lemaradtam mar...:)
Candi, annyira orulok nektek:):)
REmelem minden rendben, sajna nincs idom visszaolvasni. A kedvenc naploimmal is ugy el vagyok maradva, hogy szerintem ha hazamegyek kb. 2 napba fog telni, mire elolvasok mindent:D:D
Meg itt a forumon is:)
Haza akarok mar menni...nekem boven eleg volt ennyi itt...:( De meg csak pentek van....es kedden megyunk...:(:(
Na mindegy, annyira azert nem rossz, csak mar unom:D
Jok legyetek es mindenki vigyazzon magara, foleg akinek mar baba van:):)
Nekem is a menstruáció előtt lehetett, tuti akkor amikor vitáztunk egyet és ...
hihi
Érdekesek ezek a dolgok...fáj a hasam olyan megjövősen, olyan érdekes.
Olyan rendes volt a doki, olyan fura de szerintem neki is h nála születtem és most meg én is...
Pedig fiatal még:D
Anyum bejött ő meg is nézte:D
De olyan bolond anyám van...
:)))
gratulálok én is.:)
hát lányok lassan lépek nem sokára jön a párocskám ...igaz most épp csőtörés van itt sajnos de azért imádunk csak úgy össze bújni:)
Jó éjt mindenkinek! Megy a drukk is mindenkinek akinek szüksége van rá:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)