2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!! (beszélgetés)
Már jobban vagyok ettem is egy kicsit. :)
kókusz99 - még ne add fel, még lehet hogy baba van a dologban, drukkolok ezerrel
candi - köszi remélem nem fog sokszor előfordulni, ha igen akkor marad a kórházi ágy
Szia Nirvi!
Sajnálom!!!!
de majd most!!!!
:::))))!!!
Csak optimistán!!!
Hátha mégsem:)
Drukkolok nagyon:)
Én kedden szerettem volna tesztet csinálni....de már nem lesz rá szükség...:S:S
Amúgy ma jöttek meg a tesztjeim:D
Nem baj....most van 5db, azzal elleszek egy darabig::D:D
azért bízzál még benne,hogy mégsem!!!
Én drukkolok!!!!
szerintem idén már nem, mert egyre jobban fáj
napokon belül tuti megjön
Érzéseim vannak émelygés,sokszor érzem hogy kidobom a taccsot, néha szurdogál a hasam alja de nem megjövősen.
Te mikor csinálsz tesztet?::)))
minden hónapban megjön rendesen,de azt konkrétan hogy hány napos a ciklus azt nem tudom.szerintem 30.napos lehet
Most már figyelem ha esetleg,(remélem nem) megjönne.
Nem szedek tablettát már fél éve.
nekem 19-én jött meg, és ha minden igaz ebben a hónapban 2szer volt peteérésem (dec 6 és dec 17) mindkétszer fájt és az ovuteszt is mutatta. ma vagyok a 32. napon, de nekem volt már 36 napos ciklusom is, úgyhogy ez még nem jelent semmit :)
és fáj is kicsit megjövősen, és 3. hónapja próbálkozunk.
te érzel valamit?
a ciklusaimat nem tudom mert ez az első hónap,hogy próbálkozunk azt tudom hogy 18.án jött meg és 2.án már 2 erős csíkos volt az ovu teszt akkor és 4.én is próbálkoztunk biztos ami biztos alapon.Szóval azét úgy gondolom van még esély.
Nálatok,hogy áll a dolog?
Gondolom már írtad csak még új vagyok itt,de innen már tisztában leszek lassan mindenkivel!::)))
Ha minden kijön kórház...Infúzió kell.
2 kismama is volt így szobatársam, végén víz is kijött, pistijük sem volt jó...nem értek hozzá...
Infúzió kell.
Az táplál, am a baba nem érzi meg h anya rosszúl van...:D
Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet de csak egy csíkos.
Nem értem én ezt az egészet,megjönni sem akar és a teszt sem mutat semmit.:(
Na majd holnap reggel..
akkor már a 33.napom lesz.
Van valaki akinek még ilyenkor nem látszódott a két csík?
Na kellett a hányásról beszélni minden kijött most belőlem, szörnyű....és a takarítás.
A végén még egy kis vér is jött remélem nem nagy baj. Most nem tudom mi legyen mert amit ettem ma minden kijött, nem fog megnőni az én drágám így. :(
Nekem az elején volt egész napos hányingerem, és múlthéten a kórházba a mandarin jött ki belőlem, azóta a szagát sem bírom, párom meg itt falja minden este....kiborít:D
Így csak 2x jött a róka:D
Olyan 1 hete csak szagoktól és időjárástól függően van csak hányingerem:D
Habár mondják 8-9héten már mozgolódni kezd, izomrángások és lehet tök szerencsés vagyok hogy elmúlik....:D
Anyum 9 hónapig hányt hugommal, sőt kórházba 2 csaj is volt, belőlük a víz is kijött:(
Én inkább a szagokkal vagyok bajba, parfümöt sem bírom:( Meg folyton hulla vagyok....
Jah 2 napja nem bírom megenni a húst:S
Nem megy...az én gyereke nagyon finnyás:D
Sziasztok!!!
Végre jó a net!!!
Akiknek megjött ne szomorkodjanak mert az Új Év sok meglepetést tartogat. A többieknek pozítívat kívánok!
Mi jól vagyunk, kicsi hányinger az van sőt már az első hányáson is túl vagyunk szerencsére itthon.
Nagyon rendes orvost találtam, kedves és figyelmes. Mi a héten szerdán leszünk 8 hetesek és legközelebb febr. 2-án kell mennem az orvoshoz.
Candi vigyázzat magatokra.:)))
Nekem a Kislányom tavaszi baba és az nagyon jó volt, nagy séták, nem az a nagy meleg, hanem pont tökéletes volt..)))
Sziasztok!!!!
Sajnálom azokat akiknek megjött:( A reménykedőknek meg küldöm a drukkot!!!
Én hulla vagyok, 3 napja vagy de, vagy du. megyünk és lázasan készülünk a karácsonyra...
Új tünetem este leszakad a derekam:S
Alig várom a jan.4-et akkor megyek 11 hetes vizsgálatra...Azon a héten be is töltjük a 12 hetet, úgy várom!!!
Én örülök, hogy nyári baba lesz..hamar lehet vinni sétálni:D Karácsonykor meg már a fényekre fel fog figyelni:D
De igazából mindegy csak egészséges legyen!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Sziasztok
A tavaszi vagy nyári babáknál az a jó,hogy akkor már szép idő van lehet össze vissza menni. Én bőven fitt voltam még az utolsó előtti napon is noh,de az az 1 hét kórházi punnyadás nem volt valami jó és mikor haza engedtek kész öröm volt egy jó nagy séta.Azért ha bele gondolok télen a mínuszokba,hóba egy mini babával nem éppen jó sétálni és begubózni se a 4 fal közé...hát az akkor azért jobban megviseli az embert.
Sziasztok!
Köszönöm a sok pozitív támogatást.:::))))
Könnyebben megy így a várakozás!
Ma délután csinálok tesztet,félre tettem a reggeli pisim:::))))
ma van a 32.napom.
Hátha.....
egyébként mensis tüneteknek nyoma sehol,néha beszúr jobb oldalon,de ez nálam nem szokott lenni,reménykedünk.
A másik témában pedig,hogy milyen évszakos legyen,én nagyon szeretném ha márciusi lenne mint én,de mindegy mikor jön csak jöjjön válasszon ki minket!::))
Sziasztok,
Mi anno azt mondtuk november 18...mert akkor lesz Apa 30 éves...aztán meglátjuk, örülnék ha előbb jönne a Pici.:)))
köszönöm! :)
azóta már felhívtam a meddőségi kp-ot és ott is ezt mondták:)
mindenkinek megy a drukk+++++++++++
Képzelt, ezt találtam ma a neten:
"Vannak, akiknél a menstruációt néhány napos pecsételő vérzés vagy “barnás folyás” előzi meg, ez nem számít, azt a napot vegyük a menstruáció első napjának, amikor először jelentkezik rendes vérzés."
Jó reggelt lányok!
Pötyi, drukkolunk!
Én már régen lemondtam arról, hogy meghatározzam melyik hónapban szülessen, minden hónapban megnézem, hogy mikor születne és abban a pillanatban az pont ideálisnak tűnik :) télen egyébként nem annyira jó, mert tavaly nálunk is látogatási tilalom volt :(
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)