2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Most láttad elsőnek a picit?:))
Ilyenkor a nagytesók,bizony büszkén figyelik:)))
Köszönöm,és végre láttam!
A "nagytesó" is nézte.Nagyon ügyesen viselkedett.
Szia!
Az nagyon jó:)))Örülök,hogy minden rendben:))
Gratulálok:)))
Sziasztok!
Ma voltam uh-n,23 mm-es a babánk.Nagyon aktív volt.Minden rendben van vele.
Sziasztok!
Gemini 18 én a Dudás tanácsadására járok péntekenként!
Te mikor jársz?
És melyik boltról beszéltél ami nem a brendon?
Én a kislányomnak régen majdnem mindent ott vettem minőségre látszik is mert most nézegetem a régi kis ruhákat és még mind jó állapotban van, így csak minimális ruhát kell vennünk.
Sajnos mostanában nagyon kevés időm van, de mindig vissza olvasom amit írtok!
Jók legyetek, lassan mindenkinek könnyebb lesz és tényleg élvezhetjük a terhesség szép oldalát is!
Már alig várom:-))
Most rohanok az oviba!
Kitartást mindenkinek!!
sziasztok csajok!
látom jó korán keltetek, én akkor fordultam a másik oldalamra:) , remélem mindenki jól van?
dettó
anyuci kicsi fia Zsolti is és persze anyósom nem igazán érti, hogy már mi ketten vagyunk egy család és nem vagyunk kötelesek elszámolni az időnkkel, illetve hogy mikor hova megyünk...
Most nem, csak amedig a férjem itthon volt.
Hát, nem is tudom mit írjak, jobban szeretek külön lakni. Az a típus, aki nem igazán engedte el úgy a felnőtt gyerekeit, ahogy egészséges lenne, és persze a párom ezt nem veszi észre, mert ez lett belenevelve, de, én sokszor nehezen viselem.
Eddig volt albérletünk a férjemmel, csak azt most felmondtuk, de igyekezni fogok a bútorokkal! :)
akkor te mot anyósodéknál laksz Teri?
hogy jössz ki velük?
szia, Neked is! :)
No, én még éppen jó ár-érték arányú bútorokat nézek a neten. :)) az én uram nem nagyon barkácsolgatás, úgyhogy mindent készre kell rendelni. Ki se merem számolni, mennyi lesz a vége...
Az jó a sok víz! Bár néha utálom azt is! Anyósodéknál laktatok! Nekem uram asztalos ugyhogy a burorokat ő csinálta,csinálja!Egyedül az étkezősztal nem :)
Jók legyetek!Délután jövök!!!pusz
Rám csak néha tör a fejfájás, de akkor elég kitartóan. Tegnap hidegvizes borogatással próbálkoztam a homlokomra, hát, valamivel elviselhetőbb. De gyógyszerről hallni sem akarok.
Igyekszem sok vizet inni. :) Jó hidegen, az szerencsére jólesik.
Hát, már elutaztt. Küldött is sms-t hajnalban, hogy szerencsésen odaért, most pihenget.
Anyósoméknál laktunk, a végefelé kicsit sok és megeröltető volt már, mert eléggé különböző az életritmusunk. Úgyhogy most, hogy már nem vagyok olyan rosszul, mint a terhesség elején, elkezdem megrendelni a bútorokat, had legyen meg minden szépen, ne kelljen mindig ott lenni.
Szia!
Én is küzködtem azzal is :)
Állítólag sokat kell inni! mEG EGYÉL SOK GYÜMIT!!Hát nekem ez a fejfájás van 2 napja egyre gyakrabban,már utálom!
szia Teri:))
jól vagyok, köszönöm
férjed?
dokihoz?
hát majd szeptember 19.-én,de magánrendelésre, és ott nincs uh
majd október 7.-én lesz a következő genetikai uh
Szia Maszat!
Hu, bárcsak nekem is hasmenésem lenne... egyelőre a másik véglettel bírkózom.
Nekem is sokat fájdogál a fejem mostanában, és a füldugulás is elég gyakori.
Szia Írisz és Tereteri!
Akkor már lassan te is jobban viseled!Írisz te jól vagy? Nekem sajna fáj a fejem,hasmenésem volt,kicsit nyuzott vok..
Sziasztok Lányok!
Már jó ré nem voltam, visszaolvasok, de mindent úgysem fogok tudni.
Hogy vagytok? Rosszullétek múlnak?
Nekem már néha jobb, néha még mindig émelygek, de egyre elviselhetőbb. Tegnap sokat utaztunk, na az betett a gyomromnak, még ma sem llt helyre teljesen. De legalább már normálisan tudok csipegeteni, jobban, mint egy hónapja! Híztam is kicsit... végre. :)
sziasztok kismamák, jó reggelt:)
hogy vagytok?
Tündi, Anita?
Jó reggelt mamik! Hát tegnap nem tudtam jönni,egész nap ablakpucolás volt-anya segített,meg függönyfelrakás.Úgy hiszem nagyjából már rend van a lakásba! Még 3 butor hiányzik,de 2 hét és azok is kész lesznek! Elég szarul vagyok fáj a fejem tegnap óta,reggel hasmneésem volt,nem vagyok jól.De ma egész délután pihenek, mert holnap meló,letelét a szabim :( de előtte reggel uh....izgulok.:)
délután jövök!Remélem mindneki jól van! Örülök Noéminek!!!pusz