2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
SziAsztok!
Végre szabi 2 hétig,aztán már csak 1 hét meló és téppénz! :)
Tünci jó ötlet a táblázat,mi holnap megyünk uhra!Nagyon izgulok!
Szia Drága!
Örülök, hogy írtál nekünk!
Szoktalak olvasgatni, és nagyon szórítok nektek, hogy mihamarabb újra kismama lehess!!!
Sziasztok Kismamik!
Csak egy picit bekukkantottam ide, de nagyon nem merlek olvagatni benneteket, mert nagyon fájó sebeket tépkedek fel a gondolattal, hogy valamikor én is itt...és már nem:(
Azért merészkedtem ide, mert ha majd szopipárnában gondolkodtok, írjatok nekem.
Magamról csak annyit, hogy készülök újra a lombikra, hogy visszakaphassam végre a kis eszkimó-babáimat.
Pusszantok minden régi ismerőst és gratulálok az új tagoknak!:)
További kellemes babavárást!
Szia!
Eleinte olyan érzés mintha buborékok pukkanának ki a pocakodban. Hasonló mint mikor a belek mozogank, de azt azért meg lehet különböztetni. Majd egyre erősebben fognak mocorogni a babák, és érzezni fogod, hogy pocakot valaki belülről csikizné, ütögetné. Vagy érezheted azt is, ha vékonyka vagy, mintha valki elhúzna valmit a pocidon belül. Ekkor tán a hátát, vagy valami nagyobb testrészét nyomhatja neki a méh falának.
Remélem tudtam segíteni.
sziasztok!
Olvasom itt hogy sokaknak már a 14. héten mozog a babójuk persze érzik is. Mit is éreztek valójában? Mire figyeljek? NEkem ikreim lesznek és 14 hetes és 3 napos vagyok ma.
Ne is mond a csizmát!
Tegnap voltunk csizmát venni. vagyis csak a kicsi lányo kapott, és a nagy lány és én kmaradtunk mert nem volt a méretünkben ami tetszett volna. De az a sok ember, ami a boltban volt, hihetetlen. Ismét rá kellett döbbenem, hogy utálom a tömeget.
És azt nem tudod a gyerekméretből milyen volt a legnagyobb? Mert ha jól tudom nem csak csecsemőkre való!
Nekem Kliónak csizma kellene!
Nem tudom itt miskolcon milyen az expo mert igaz, hogy minden éven van mi még sosem voltunk!
De majd érdeklődöm előtte!
Szia Dinus!
Most irigykedem egy kicsit.
Jó pihenést kívánunk, és te is vigyázz magatokra.
Igen vannak az ilyen oldalakon készítők, forgalmazók is.
Én meg is lesem, mert tegnap voltunkj a c&a-ban és megállapítottam, hogy 12 ezerért nem veszek magamnak nardágot.
Szerintem a nagy megyei expókon vannak készítők is. pl hallottam, hogy bébi étel yártók is ott voltak.
De nálunk csak egy mezei városi és környék beli expó volt, azt kihagytam.
De ha lesz a megyeszékhelyen oda el a akok menni majd. Remélem nem fogok csalódni.
De jó Nektek!!!
Érezzétek magatokat nagyon jól és persze vigyázzatok magatokra Ti is:):) Jó pihenést
Sziasztok!
Tegnap nem voltam gép közelben, mert a volt táncegyüttesem jubileumi műsorán voltam Lentiben már reggeltől.
Ma elutazunk Zalakarosra 4 napra, hogy kicsit csak egymással törődjünk.
Szerdán, ha hazaérünk, majd egyben mindent visszaolvasok.
Remélem mindenki jól van. Vigyázzatok magatokra, és a pocaklakókra is. :)
Szép napot kívánok Nektek!!!
Sziasztok,
Volt azért új cucc (persze nem túl sok helyen) én nagyon cuki dolgokat vettem. Meg legalább megnéztem élőben a babakocsit amit kinéztem magunknak és majd jól megrendelem netről...
Jó reggelt!
Én azt hittem, hogy a baba expon új ruhákat is lehet venni!
Mi sem akarunk használtat az van sok Klióról !
Most szomorú vagyok!:(
Szia!
Én pont ezért nem mentem el a városunkban a babaexpora. Mer csak használt cuccok voltak.
És mivel nekünk ugye Pöttönke a 3. gyerkőc mégsem veszek mástól használtat. Oké, Melitől rengeteg dolog megmaradt, de az megint más.
Bevallom én sem tudok más által hordott ruhát felvenni, mert inkább legyen 2 nadrágom, 2 pulcsim de akkor is tudom hogy én hordtam csak. Lehet most ezért sokan megvetnek, de nem érdekel. Én sem vetem meg azt, aki jár túrkálókba, babaexpokra vásárolni.
hát én vettem magamnak egy téli nacit,4000-ért,törlőkendőt 1000-ért(3 csomag) és a Kicsinek egy zoknit:) nem tudtam úgy eljönni,h Neki ne vegyek semmit,mert még ugye eddig semmit nem vettünk:)
nagyon sok minden volt,fillérekért és ha már legalább 1 éves lenne,akkor nem tudok hazajönni annyi mindent vásároltam volna.De ugye,amit vettem volna és kelleni is fog abból Apával nem szeretnénk használtat!ehhez az egyhez ragaszkodunk,h az alsó nemű legyen új,meg a törülközők,lepedők,ágynemű.persze ha ajándékba kapom vagy ilyesmi az más:)
szóval,ennyit vettem:D
a derekam majd leszakadt,kicsit feszült a pocakom is=>nehezem bírtam:(
8ra mentünk 1-re értem haza:(
Sziasztok!
Engem is érdekel, hogy mit vettetek nálunk miskolcon okt.25-én lesz baba expo!
Mi is kinézünk majd!
Nekem is belső csikizésféle a babus mozgás.
Olyan jó, hogy már érzem, amikor aktív.
Ma délelőtt kozmetikusnál voltam, és az arcmasszázs alatt nagyon éreztem, remélem tetszett neki a dolog, azért mocorgott.. :)
Szép hétvégét mindeninek!