2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
én most fél kilót az egy hónap alatt. Én minimum 2 kg-ot tippeltem magamnak.
Ötlet lenne, de pénz nincs :) Le....om. Legyünk egészségesek, és ennyi.A lényeg, hogy lesz babánk :) Jelenleg kb 1000 Ft-unk van apróban.De én ma keresek 2400at, ő 5000ret, és holnap nekem fizu...Valahogy csak kihúzzuk.
Meghalt a 6 hónapos terhes kismama babája aki H1N1es.Most olvastam. :(
Itt nem esik...de nem tetszik az idő!
Kedves, hogy lepasszol...Na mindegy.Én 2kilót híztam 6 hét alatt, és összesen 6 kilót. Elégedett volt.H1 ügyben javasolja az oltást, de rám bízza, én meg nem adatom be.
Hát én abban is!:-) Se ötlet, se pénz!:-)) De most nekiálltam neten keresgélni dolgokat, és kezdenek megszállni a jobbnál jobb, de drágábbnál drágább ötletek!:-)
minden rendben van, megint alig híztam, azt mondta örüljek neki, én meg mondtam neki hogy szerintem szar ez a mérleg meg nagyon sokat kajálok, de azért persze örülök neki. Kérdeztem H1N1-ről, az ő lánya is terhes, és ő is tanácstalan egyenlőre, mondta kérdezzem meg a dokimat is, majd szombaton megyek hozzá. Ezenkívül minden papírom rendbe volt, uh nem tartott benn sokáig, ja meg mondta hogy következő hónapba még menjek hozzá, de utána már lepasszol. :( Szomszéd faluba költözünk és más ott a védőnő.
Csak azért várom, hogy közelebb legyek a szüléshez.
én a mikulást azt kevésbé, de a karácsonyt már nagyon várom, mert ez lesz majd az első karácsony az új házba.
Mit mondott a védőnő Dóri?
Szia Tünci! :)
Én nem ötlethiányban, hanem pénzhiányban szenvedek :(
helló csajok, én is itt vagyok. Reggel védőnőnél voltam meg vásárolni, most ültem le végre egyet pihizni. (bár lassan állhatok neki az ebédnek)
Ki hogy van? Mindjárt visszaolvasok.
Szia!
Hogy vagy?
Én is bajban vagyok a karácsonyi ajándékkal! Eddig mindig tudtam mit venni páromnak, de most én is ötlethiányban szenvedek! De van még egy kis időnk, hátha megszáll az ihlet!
sziasztok, hát én is ideragadok, ha leülök, úgyhogy csak bekukk :)
Sziasztok!
Mindenki eltűnt?:-)
na én is lépek,védőnő posta..gyalog...:)délután meg csavi győrbe!Este jövök!
Jaj, nekem el kell most indulnom a városba. Esik az eső és Robinál maradt a kocsikulcs, meg a forgalmi. Gyalog kell mennem. Fúúú, de nagyon nincs kedvem. Na mind1, úgy néz ki, hogy valaki szeretné megvenni a régi alu felnimet. Megyek a garázsba is délután megmutatni. Remélem tetszeni fog az emberkének. :)
Szép napot Nektek! Majd délután jövök.
Szia! Köszönöm. :)
Én is drukkolok Ájrinéknak. Új év, új esély... sikerülnie kell...
Nagyon szorítok én is Ájrinnak.Remélem nem csak a pénz jön össze.
Csajok olvastam ájrin naplóját,már fele pénz összejött nekik!
Írisz! Szoritottam értetek!Várjuk a képet!!!
Dinus gratula Jázminhoz!!
Ti várjátok a mikulást?Én most első éven nem várom :( Meg a karácsonyt sem nagyon.Semmit nem tudok venni a férjemnek :( Elmúlt években meg telepakoltam a cipőjét és a fa alatt is :( Annyira félek, hogy mi lesz, ha egy ilyen Mikulás vagy Kari jön mikor már a gyerek is várja.Tudom, nem az ajándék a fontos...
Szia!
Igen, már kész is. Paradicsomos húsgombócot főztem.Nem olyan nagy dolog. Azért kezdtem mindjárt reggel, mert ha leülök Hoxázni, akkor tuti nem főzök, és déltől dolgom van. :)
sziasztok!
Gabi,mindjárt kész az ebéd????????
azért Te sem vagy semmi:D
mit főztél?
a gyerekem csuklott hajnalban,legalább 10 percig.
olyan ari volt:D
feszített is rendesen,szerintem nem szerette:D
Az oltáshoz visszatérve: Nálunk a háziorvos még a férjemnek is felajánlotta az ingyenest, mert kismamával él egy háztartásban.
Sziasztok ismét! Én főzök, sőt már mindjárt kész :) Déltől korrepetálok egyig, aztán megyek be pestre, mert a munkahelyemen kicsit be kell segíteni.
Sziasztok, jó reggelt!
íriszke nem tudom itt vagy e, de olvastam a naplódat, gratu a 4D-hez. :)
További ajánlott fórumok: