2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Köszi. :)
Itt vagyok, csak közben reggeliztem, meg indítottam mosást!
sziasztok:)
örülök mindenkinek épségben hazaért a Drágája.
nagyon durva idő volt a 7végén!
pocak keményedéshez nekem hozzájárult szerintem ez a nagy hó is,mert ma jobb!
mit csináltok ma?
Mi is jól!
Amikor keményedik a pocakod, akkor mit érzel pontosan?
Mert nem tudom nekem mi volt, de szombaton le kellett pihenem sütögetés közben, mert olyan kellemetlen volt! De csak egyszer éreztem, aztán lepihentem és jobb lett!
Szia!
Igen, köszi. Tegnap már kevésbé volt keményedésem. Jó ez a pihenés, csak uncsi. :)
Este sétáltunk egyet, jólesett, de el is fáradtam!
Ti hogy vagytok?
Szia!:-)
Jól vagytok?
Jó reggelt, lányok!
Ma én is jobban aludtam. Tegnap korán ébredtem. De ma fél 8ig húztam!
Itt is süt a nap, de biztos nagyon hideg van kint!
Szia!
Mi jól vagyunk! Én elég korán ébredtem, így lehet még visszapihenek kicsit majd!:-)
Néztem a naplódat, nagyon szépek a dzsemek!:-))
Szia!
Te hol laksz ha Pápára viszitek az autót?
Jó reggelt!
Hogy vagytok ? Én jól nagyon.Jól aludtam.
Itt is röpködnek a minuszok, de szépen süt a nap.
Ma nem nagyon megyek sehova, holnap lesz szaladgálós napom.
Szia!
Küldtem neked priviben egyet! :-)
Sziasztok!
Itt is repkednek a mínuszok! Nagyon hideg van...én nem megyek ki semmikép, még ha jobb idő lesz akkor sem!
EL vagyunk havazva teljesen, ha akarnék sem jutnék sokáig!:-))
Úgyhogy ma pihi van ismét!
Ti mi jót csináltok?
Sziasztok kismamák!
Látom sok minden történt hétvégén!
Örülök, hogy mindenkinek épségben haza ért a férje! :)
Nálunk nagyon hideg van! -14 volt reggel.
Remélem délutánra kicsit melegszik mert különben bent ragadunk a házba én ugyan is ilyen időbe ki nem dugom az orrom!
Szia! :))
Vagyok egy kicsit.
Te nem mentél ki?
Szia!
Mi a nagy bevásárlást letudtunk csütörtök este, mikor hazaértünk Veszprémből. 2 havi kajajegyet raktunk félre, de nem jöttünk ki belőle. :)
A színházhoz nagyon jó szórakozást kívánok Nektek!
Én tegnap kevertem ki és pont most végeztem vele! :D
Arra vigyázz, hogy ha légkeveréses, alulról-felülről sütő sütőd van, akkor ne 170 fokra tedd!! Az első adag nem lett jó :( Vagyis néger lett :S
Viszont 150-160-on 10-15 perc alatt gyönyörű! A sárgájába tett színezék is kiválóan érvényesül :)
Egyébként a narancsos-mandulás kiflit megcsináltam tegnap. Már majdnem el is fogyott! :D Nagyon könnyű megcsinálni és irtó fincsi!
Sziasztok,
reggel lemenetem a boltba, hát elég ítéletidő van, szélvihar és hóátfúvások, ilyesmi..
Azért nagyon szép ez a sok hó!
Bekevertem a mézeskalács tésztát, kíváncsi vagyok, milyen lesz..
Ti mit csináltok ma?
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki párja épségben hazaért.
Mi azt hiszem még ma sem mozdulunk ki.
Szia!
Én vettem ilyen teát,de úgy hallottam,hogy csak a szülés kezdésénél lehet inni.Remélem hatni fog,azért majd utána nézek mikortól javasolt.
Én hallottam róla. Itt Veszprémben a szülésznők is ajánlják, még a vajúdás alatt is, meg a homeopata bogyókat is.
Az egyik ismerősöm szülte a 2. gyerekét teázgatva és sokkal könnyebb volt neki, mint az első. Az első rettentő nehéz szülés volt, ezért is készült jól rá a 2.-ra és meglepően könnyű szülése lett :)