2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Holnap töltjük be a 33. hetet!:)
Nekem még van egy kevés, de örülnék ha egy héttel előbb jönne Bende! De ha gondolja lehet 2 is, többet nem szeretnék!:))
Majd ha megszületik Máté visszatérsz, már amennyit majd engednek nekünk internetezni!:)))
Mi is nagyjából kész vagyunk!
Nemrég kaptam 2 zsák ruhát még ismerőstől,azokat ma mosom, a héten meg vasalom, aztán nagyon már nem akarok semmit csinálni!:)
Még a babakocsit kéne megtisztítani, meg a kórházi pakkom berakodni, de arra valahogy nem visz rá a lélek!:)
igen, egy-két dolog hiányzik, pld, légzésfigyelő, bébihordozó, baldachin és rácsvédő
de azt hiszem holnap meglesz a légzésfigyelő:))
alakulunk:)
ti?
annyira régen voltam, teljesen le vagyok maradva, kivel mi van...:(
hiányzik, és ti is lányok de az van...
Na az már teljesen jó!:) Én is pl. 38. hétre születtem!:))
Babaszobával kész vagytok teljesen?
hát ha nem is teljesen a végéig, de én mondom, hogy február 14.-e előtt nem szülök:)
de azért teljesen nyugodt vagyok, hiszen holnap leszek betöltött 37 hetes és kedden belépek a 38. hétbe...
Máté péntek este volt nagyon aktív, a havazás előtt.
ma alapjáraton van, sokat pihen
Na örülök!
Mi is jól!:)
Bende sokat mocorog, de szerintem az idő miatt! Amúgy minden okk!:)
Olvastam a naplódat, még a végén a jósnőnek lesz igaza, és Máté kivárja a végét!:))
szia Ági:)
ma nagyon jól:)
kop-kop-kop
ti?
Bende?
Szia!!
Hogy vagytok??:)
hahó kislányok
van valaki?
Maszat!
Annyira tündéri Liza baba. és kis husis a képen, nem is látszik rajta, hogy koraszülött.
Sok kitartást a fejéshez, és meglásd beindul a tejci rendesen a kicsi tüneménynek!
Mégegyszer gratulálok!
Sziasztok csajok!
Na nálam is beindult a fészakrakás, de rendesen.
Tegnap vitrint és több 100 poharat mostam ki, mjad ablakot pucoltam a fele lakásban és függönyt is mostam és vasaltam.
Kellőképen el is fáradtam. Na estére lett is bőjtje, mert majd megőrültm úgy fájt mindenem.
Na ma sem bírtam magammal, és folytattam az ablakpucevát, és függönymosást (már ki is vasaltam), ja meg a tegnapi kimosott ruhákat is kivasaltam, ha már úgy is elő kellett venni. DDD
Meg takarítottam, és szekrényeket pakolásztam.
És apa nagy örömére, lementünk a pincébe is rendet rakni. Hurrá a fele lomtól sikerült megszabadulni. DDD
Itt is esett a hó, de nem sok hála az égnek!
De jó mindenki szeret főzöcskézni!
Indulunk, Lányok Apukámhoz ebédre.
Szép napot Nektek! Remélem jók az utak. :))
Apa nálam a férjet jelenti!:)))
De apukám is tud, csak ritkán szokott!:))
Nálunk párom fog főzni első héten valószínű, utána meg anyum vagy mamám küld kajcsit apukámmal, ha kell, majd meglátjuk!:)
De jó!
Zernike, tök jó, hogy apukád jól tud főzni. :) Hasznos dolog!
Az én párom is szokott rántottát, palacsintát és bundáskenyeret tud, de első időben ha meglesz a baba inkább anyukám fog főzni, vagy rendelünk olcsóbb ételházhozszállítótól, vagy ha jobban leszek, én fogom összedobni az ebédet. :) Meglátjuk.
Az biztos!:)
Sokkal finomabb!:)
Na igen!
Apa szakács végzettségű, imád is főzni, meg jól is tud tényleg, de a romhalmaz utána....:) Arra mindig azt mondja, hogy a kukta dolga eltakarítani!:))
De mondjuk, ha finomat főz, szívesen meg is csinálom utána!:))
Szia!
Pont azért tűntem el, mert apa ihletett merített internetről, mi legyen az ebéd!
Nálunk ilyen csáky rostélyos szerű valami lesz!:))
Apa csinálja, tuti finom lesz!:))
Én jól vagyok amúgy! Jól is aludtam, de bírtam volna még!:))
Sziasztok!
Itt is szakad a hó! Este én nekem is mindjárt megjön érzésem volt! Meg fájt a fejem,úgyhogy tudtam, hogy hó lesz!A hasam is úgy hullámzott, hogy azt hittem kidugja a fejét rajta! Bitzos, hogy ők is érzik! Már egy kicsit lehetne tavasz!!!!
Na megyek reggelizni, felébredt a férjem, tojás még van, úgyhogy összedobunk egy jó kis rántottát.
Majd még benézek.
Addig is írjatok légyszi, ki mit főz ebédre!