2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Remélem mindnki jól van.
Mi ramatyul. Fáradt vagyok, mert sokszor mentem át megnézni a kicsi lányomat éjjel, mi van vele.
Reggelre megint lázas volt, de délelőtt letornáztuk neki, és most alszik, lassan ébredni fog, hallom már hogy forgolódik.
Ahogy olvasom megint a baba méretei a téma.
Nekem nem mondja a doki a súlyát, és szerintem jobb is, mert így nem ijeszteget és nem is lesz akkora csalódás ha mégsem akkora lenne.
A lényeg az, hogy szép egyenletesen fejlődik a pocakban, és elég lesz akkor izgulni a növekedése miatt mikor megszültik.
Nekem is 4 kilósra saccolja a végére a mostani adatok alapján!:)
De azt is mondta már, hogy igazán nem számít egy adott méricskélés, mert 1. az csak becslés, 2.meg hogy lehet azon a héten nőtt és fejlődött nagyon sokat, de a következő kettőben meg mondjuk nem fog annyit! Senki nem nő egyenletesen!:))
Amúgy szerintem is főleg a fejkerület a nehézség a szülésben, ha az kint van akkor a többi szerintem már nem lehet nehezebb!:)) Bár nekünk az sem volt kicsi!:)))
Nekem azt is írja a kiskönyvbe!
De mérni engem sem szokott, csak megkérdezi, és beírja! Egyszer mért eddig, pont múltkor, épp leszálltam a vizsgáló székből, és elő volt húzva a mérleg, azt mondja, akkor mérjük meg, ráálltam, oda sem nézett, annyit mondott, hogy mennyit akar bediktálni?! De én őszinte voltam, és annyit mondtam amennyit mutatott!:))
Én is kicsit reménykedek benne, hogy most nem nőtt akkorát. Bár azt mondta, hogy 4 kilósan is lehet könnyű szülés. Na, de mégis.
Tegnap volt az utolsó vérvételem.
Én is reggel megyek ultrahangra, kíváncsi vagyok én is nagyon mennyit nőtt, lehet alig, és csak 2 hete volt kiugró a növekedése, akkor megnyugodnék kicsit!:))
Ma csak vizsgálat meg még egy utolsó javaslat tp-hez, meg viszem az eredményeim neki!:)
Jajj, már megijedtem! Elhiszem, hogy nem szeretnél befeküdni. :(
De ha minden rendben van, csak nem akar többet!
Biztos minden okés lesz.
Én holnap megyek dokihoz. Ha megint mér egy jó nagy súlyt, akkor jól be fogok megint parázni. Inkább nem is akarnám tudni.
Mennem kell lányok! Felkelt a bébim!
Sziasztok!!
Jajj, nem! Dehogyis!
Csak hogy legyek ott, hogy meg lehessen figyelni!
Az egy héttel még ki is egyezek, de többet nem szeretnék!:))
Reméljük!!
Jó a cukrod egyébként?
Liza remélem már otthon is van a szüleivel!:)) Drukkolok nagyon nekik!
Meg Íriszkét is remélem "csak" Máté foglalja le, és nincs semmi probléma!:))
Köszi!!
Én a fiúknál nem voltam ilyen nyügi! Voltak rossz napok,de ennyira vacakul nem voltam! Lehet öregszem,vagy csak meg kell szenvednem,ezért a kislányért!
Próbálom a jó oldalát is nézni,hisz nekem nagy-nagy valószínűséggel az utolsó terhességem és tudom h nagyon sokan szeretnének de nem lehet babájuk és a mai napig egy csodának tartom,h kitudunk hordani egy kis életet a pocakunkba!
...és tudom h visszasírom még ezeket a rosszulléteket,h néha egy kicsit átélhessem újra!