2010 márciusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok, Bettibea nem is igaz, én se tudom még, hogy van-e baba és többen is így vagyunk! Március végiek még nem tudhatják! Sőt a március közepiek sem!!!
Hát megfázni szerintem sem fog, mikor igy csupin is nyirkos a kis habteste, és a melegtől már igy is tiszta piros kis pöttyös
nem baj az meg biztosan nem fázik:)
Ákos már csupaszon rohangál, nem birja magán elviselni még az atlétát sem, pelust meg amugy sem, mivel most kezdünk szobatisztulni.
Én is kiváncsi vagyok mikor fogok menni mert mikor felhivtam a dokimat azt mondta ép utazik elfelé az országbol egy óra mulva már nem lesz itthon....csak aug elején tudom hivni,szóval lehet akkor megyek majd.
jó reggelt lányok! Végigaludtam a tegnapot.. este 6kor elaludtam és aludtam ma reggelig. :) Nekem a kalkulátor március 7-8-at ír :)
Tereteri: én is ezen gondolkozom, hogy mikor menjek először. Minden már babás barátnőm már mást mond.. Az biztos hogy 12. hétig ki nem bírom, uh vissza bírom magam fogni akkor a 8. hét körül megyek dokihoz.
én is 6 hetes elmultam a két fiúnál mikor látták.
igen, nekem s ezt mondta a doki, hogy a 6. hét előtt nem sokat látnak...
A mellem az feszül, abba hiba nincs, hőmet most kiváncsiságból megmértem, az átlagos 35höz képest most 36,5
A hüvelyi UH nekem eddig 5 hetesen még csak felritkulásokat mutatott, 6 hetestől lehetett nálam látni ákos petezsákját, a második terhességemnél is szintén 6 hetesen látták csak a beteg petezsákot
érzel magadon valamit? Mellfeszülés?
Értem. A Lily szerintem még nem mutatja ki...
Hát lehet akkor muszáj leszek türelmesnek lenni, nem lesz apának szülinapi ajándék, csak max egy pár nappal később
Hát nem éppen plaza közelben lakunk, az a belvárosban van, kocsit elvitte apa, manóval meg nem tudok messzire közlekedni, pláne hogy buszbérletem sincs, mivel rendszerint én közlekedek kocsival és ákossal
hát igen,nekem amugy is hamar kimutatja a tesz mindegy milyen,a hüvelyi uh még nem,a teszt igen.azhiszem a lilyt pont a mensi várható napján csináltam egy másikat előtte talán medilabot gabrielt meg utsóra.
olvasgattam neten, hogy mekkora lehet a hcg szint ennyi idős "terhesen", már ha az vagyok, és elég kiszámíthatalan
a mensi előtt több nappal a qupido nagyon jó. Valami plza nincs aközelben, ahol van gyógyszertár?
A corax 20-as, van a dm-ben is. Talán már az is jó lehet reggeli vizeletből.
Igen.
Mindennap teszteltem a héten szóval nagy az esélye a terhességnek mert mind kétcsikos különböző márkák voltak.
te legalább a mensi után vagy, én nekem még négy nap, és ez tényleg nem egy érzékeny teszt
én is attól tartok. Vagy menjek vegyek másikat? de itt a közelben sehol sincs most nyitva gyógyszertár
nekem kimutatta az is két darabos,pedig frissen a mensi időpontja után vagyok csak.
van a cpido vagy qupido a patikákban, az 10-es. de a corax is jobb, ami 20-as.
hát, Szilvi, ha még 4 nap van a mensiig, azt hiába csinálod meg...
Azt hiszem itt senki sem olyan, hogy bármit is rád kiabáljon. Hoztál anno egy döntés, és biztos meg volt rá az okod. Már bocs hogy ilyen nyiltan megkérdem, remélem nem haragszol: Most akkor ezt a babát, ha tényleg terhes vagy, megszeretnéd tartani?
Félő hogy az még ki se mutatná ugye?
Hát ez az, gagyi Rossmannos Lily vagy mi a szöszt hozott még a férjem a multkor, azt hiszem 25-ös
Nagyon jó ez így, pláne, ha kislány. :) Az én szüleim is sajnálják, h nem lett 3. sosem volt megfelelő az időzítés, aztán végül nem lett...
Azt sem tudom mikorra a kalkulátor szerint március 11 re de elvileg tudom mikor sikerült az pedig még most volt tehát amikor szerintem besikerült a baba azt még nem szabadna kimutatnia a tesznek:)
8 és 5 évesek valamint volt egy terhességem amit nem tartottam meg...azthiszem könnyebb igy hogy leirom nehogy aztán "rám legyen kiabálva":)
Hogy őszinte legyek....mindig akartam babát párommal mindketten szerettünk volna harmadikat,de nagyon nem most,és nem az anyagiakra gondolok most főként ami miatt nehéz lesz....szóval hogy ne hazudjak igazán még nem az örülésnél tartok csak próbálom felfogni,de biztos hogy nagyon fogjuk szeretni....a pihenés érdekes dolog,arra nem igazán szokott időm lenni:)azért igyekszem majd....
További ajánlott fórumok: